Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

argenson

všechny recenze uživatele

Již před nějakou dobou, kdy jsme ještě pořádně nevěděli, kolik humoru bude pan Babica přinášet do našich domácností, mě kolegyně přesvědčila, že na večírek musim udělat páně Babicův salát se slaninou. I dal jsem si tu práci... a pak to nikdo nežral. Zlatý vole piškoty namáčený v čokoládě, s tím mám dycky sakces. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Roztopim, prohodim a ještě vám k tomu zarapuju rukama."; "Kdo nemá rád česnek, tak ať ho tam prostě nedává." Návody jak pro naprostý kretény, který nevěděj, jak vypadá cibule. Vyjadřovací schopnosti jak z pomocný školy a gestikulace neandrtálce. "TY k těm plněnejm paprikám nedáváš žádnou přílohu?" - "Prosimtě, příloha už v tom je, ta rejže, ale já to mám nejradši s chlebem." No to mě poser na moje holý záda. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat "Babiččiny dobroty" ( jenom sranda ). Tento kuchař mne prostě nezaujal, asi je to z důvodu velké konkurence ostatních pořadů na jiných stanicích. Čeho je moc, toho je moc. Jiří Babica působí někdy, že ani do deseti neumí napočítat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 1/10 ) ()

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Horší pořad o vaření jsem snad nikdy neviděla... stačí jak Babica nazývá běžné jídlo či druhy koření... a jeho "slavné" trapné výroky - jako že indičtina je jazyk v kterém se mluví v Indii, mozarella je dobrá na hubnutí a spousta dalších... nebo ty jeho blafy jako Srnčí polívkoguláš s rumem, gulášové závitky se šunkou a eidamem... prostě odpad kdo vaří podle něj toho upřímně lituju... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babicovy dobroty, pro puťky i doroty... %-o . . . Baby vlhnou, sliní, vrhnou, do hospody chlapi prchnou... ;o) . . . Jsem šťasten tomu, že jsem coby >chlapica< vlastně úžasný kuchař - aspoň teda ve srovnání s mistrem (sic!) kuchařem Babicou... A to je raděj celý, bodrou chuť... - - - - - (Vídáno nahodile o hladu občas na >novicově žrádelně< , hodnocení 2850., komentář zde dietní jako dvěstědevadesátýdruhý - 20.7.2011) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama