Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Zajija 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost u které jsem se, ale zasmál. A o to u parodii de, aby to byla blbost ,, v dobrém slova smyslu". Měl bych několik vídek, ale ty rád přehlédnu. Líbilo se mi že i na Stmívání došlo, už sem se bál, že nic nepříde a na konci jsem se dočkal. Místama to bylo sice až moc fekální, jenže sem se opravdu pobavil. Řekl bych, že se to Wayansovím prostě povedlo. Parodie na muzikálové filmy za *** . ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Z těch 50 000 lidí, co si říkají herci, je jen 500, které to opravdu živí a většina z nich je bílých. Pro černé zbývá málo rolí, a ty obvykle připadnou bratrům Wayansovým. Scénka " vyzvednutí syna " mně dojala...a přijdu si ho vyzvednou zase za týden...cha, cháá. V obraze číslo 15 nazvaném " Rozchod " je nádherná scéna rapujícího Thomase ( Damon Wayans jr. ) v dešti, velice povedené, škoda, že tak krátké. Docela povedená parodie, u které ( až na hnusné scény ) jsem se bavil. Hudbu dělali dva a to Erik Willis a Dwayne Wayans a je jí spousta. Trochu Rocku, ale převládá Hip - Hop, jak taky jinak, že. Ve filmu hraje také Shoshana Bush jako Megan. http://www.topnews.in/files/images/Shoshana-Bush_0.jpg ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z parodii na ruzny zanry typu Date movie nebo Epic movie, tentokrat, jak nazev napovida, na tanecni filmy. No takze jsem cekal dalsi volovinu, navic blbejsi o to vic, ze ackoliv muzikaly a biografie zpevaku mam nakoukany, na ciste tanecni filmy necumim a tudiz jsem cekal, ze mi spousta vtipku utece. No a nakonec jsem byl prijemne prekvapenej. Seslo se tu asi tak 50 Wayansu ve vsech moznejch zamestnanich, co se okolo filmu naskytnou a presto to pusobi jako docela slusne zvladnuta parodie, zadny vylozene humusacky sceny se nekonaj, dej na sebe navazuje a neni to jen sled scenek a vtipy tu nejsou za kazdou cenu a o to vic to pobavi. Navic se to nevenuje jen ciste tanecnim filmum, tvurci se neboji sparodovat i zalezitosti typu V retezech nebo Stmivani, pripadne video s blijicim Hasselhoffem, herci jsou docela sympataci a do toho neustale duni nejaka docela chytlava hudba. Takze kdyz to porovnam s parodiema z poslednich let, vychazi mi solidni nadprumer, lepsi 3*. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Oddechovka v režii rodiny Waynsových dopadla vcelku očekávaně. Spoustu trapných fórků, jimž jsem se odmítal smát, sem tam vystřídají občasné záseky, u nichž jsem se uculoval rád a s radostí. Jen je možná škoda, a proto jsem si asi ten film moc neužil, že tato komedie paroduje taneční filmy, které jsem vůbec neviděl (maximálně z ukázek nebo reklam) a ani se na ně dívat nehodlám.... v tomto směru si vystačím s Hřísným tancem. Slabých 30%. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Úroveň přibližně nedávno viděné parodie Vampires Suck, ale s tím rozdílem, že zatímco ve VS jsou některé vtipy dobré a ostatní (9 z 10ti) hrozně trapné, tady to do extrémů tolik nezachází. Takže jsem za celý film pořádně nezasmál, ale ani neobracel oči v sloup každých pět minut.. Povedený je soundtrack, i když obecně tyhle písničky moc nemusím, jsou sem vybraný dobře. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama