Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Rozesmála mne hodně akorát scéna s alkohol testerem (stupnice : Mel Gibson-Nic Nolte-Kiefer Sutherland-Amy Whinehouse) a závěrečná scéna parodující Twilight, protože je vlastně stejně debilní jako originál. Z hudebních čísel je ucházející snad jen "I´ll be gay forever" což je na parodii na muzikály/taneční filmy dost málo, ale kdo by čekal vtipné texty a promakaná hudební čísla od Wayansů? Ne Wayans bros. už lepší nebude. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Fame - Brennen Hillard [2:17] ,2. And I Am Telling You I'm Not Going - David Alan Grier [2:31] ,3. Mamma Died in Car Crash - Shoshana Bean/Will Collyer/Jherimi Leigh Henry/Jenn Malenke/Jasper Randall/Ty Taylor/Greg Whip [1:25] ,4. Scrub Scrub Scrub It - Shoshana Bush [1:10] ,5. Super Freak - Rick James [3:25] ,6. Know the Ledge (Juice) - Erik B/Rakim [4:00] ,7. Erik B: & Rakim - Ying Yang Twins/Pitbull [4:01] ,8. U Know What's Up - Donell Jones [4:02] ,9. Deeper Inside - Ranella Ferrer/Shway Shwayans [1:50] ,10. Tell Me to Move It - Lummani [2:16], ()

s.e.p.p odpad!

všechny recenze uživatele

Několik hloupých, zbytečně fekálních, na sebe nenavazujících scének. Až na pár vyjímek, u kterých vám zacukají koutky strašná trapárna. Herci hrůza, scénář snad ani neexistoval, Wayansové jsou loseři. Superhero Movie je proti tomuhle parodie století... Takovouhle hloupost bych se styděl vypustit, přitom je to škoda. Z filmů typu Let's dance by se dala vytřískat parodie velice slušná... ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Bratry Wayansy mám rád viděl jsem všechny jejich filmy a proto jsem si nemohl ujít i tuto parodii na taneční filmy. Musím říct, že to co jsem očekával sem taky dostal. Film má spoustu pop-kulturních narážek a různých sprosťáren. Film se mi líbil sice za jejich nejlepší film považuji Scary Movie, ale i tak sem nebyl zklamaný.Rozhodně se jedná o daleko lepší parodii než ty sračky Disaster Movie a Epic Movie .I délka kolem 80 minut je tak akorát. Celkem slušných 50 %. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama