Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

■ Pro noční tvory jako já přímo stvořené. ■ Nejvíc se mi líbily první tři roky. V době, kdy jsem se ještě díval na české TV programy, tak to byl můj bezkonkurenční favorit. Když jsem Pavla náhodou nestihl, i to se občas stalo, třeba když jsem byl někde na fesťáku nebo na koncertě, tak jsem následně sledoval na nahrávky z daného dne, které si pravidelně každý týden dělala známá ze vzdělávacího ústavu... ■ Samozřejmě některé epizody byly slabší, ať už to bylo způsobeno únavou moderátora nebo kapelou/hostem, co mě moc nebrali anebo se mi prostě nějak ten den ta či ona vlna hudby moc nelíbila nebo občas nebyla ta správná nálada. Pravdou však zůstává, že i přesto, že s ubíhajícími léty, tento TV pořad šel mírně dolů, tak jeho kvalita byla stále na vysoké úrovni. ■ EDIT (28/12/2012): Když jsem tak na tím nedávno přemýšlel, tak tento pořad, společně ještě s Uvolněte se, prosím, byly poslední dva české pořady, které jsem sledoval, než jsem na televizi přestal koukat úplně... ■ [80-100/100] ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zvláště počátkem milénia skvělý hudebně-zpovídací komponovaný pořad, který byl determinován především výběrem hostů - Pavel Anděl si zval skutečné kulturní a intelektuální elity Česka. Postupem času se ale jeho kvalita rozmělnila tím, jak se okruh pozvaných osobností rozšiřoval. Kdysi jsem sledoval i klipovou část, která mne ale poslední dobou přestala zajímat úplně, jelikož hudební obsah se změnil rovněž příklonem k hudebním žánrům, které nabízí jakákoliv hudební komerční televize. Exkluzivita pořadu se postupem času bohužel vytratila... ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Pořad letos konci svou produkci a tak na tv obrazovkách vydržel celých deset let. To je docela úspěch. I když měřit kvalitu zábavných pořadů délkou svého trvání je věc ošemetná a neobjektivní. Jako člověk hudbymilný jsem pořadu fandil ačkoliv jsem ho zdaleka nesledoval pravidelně. Některé epizody měli větší úroveň, některé ne. Každopádně Pavel Anděl je působivý člověk, umí hovořit, a rozhodně má hudební přehled. ()

Marquis 

všechny recenze uživatele

Bohužel vše sprasil moderátor. Anděl je neuvěřitelně slizskej a nepřirozenej. Já jsem toho člověka nepochopil. A v mém okolí to cítili stejně všichni až na pár ženskejch. Neuměl mluvit- vymáčknout se. To trvalo než se vymáčknul a pak řekl totální blábol. Lezl všem do prdele, ale přitom si zval často zajímavé hosty- minimálně ze startu. Někdy, ale fakt málokdy mu to vraceli- díl se zhuleným mladým Macháčkem ještě asi sklepákem- to blo ještě éro- tak to stálo za to. Hudbu na csfd nehodnotím. To bylo naprosto OK. Jinak program prošel 180ti dramaturgickyma a vizualnima zmenama, jen andel se tam drzel jak kliste. Ten nazev mu to dost myslim usnadnoval.Taky jsou to bytové mejdany a poušťené klipy- mládí vydovádí ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že veletrapák Anděl nedokáže prebiť humor Visacieho zámku. Stalo sa - humorom ostrieľaný punkeri pôsobili popri megalomanovi Andělovi ako smutné vŕby. Hlavne, že On žiaril ako slniečko na hnoji. Takže, i keď pesničky sú fajn aj výber hostí je variabilný, to, čo vo výsledku urobí veľký pán A. pripomína Žuvačku - ťažkú, hnusne sladkú a všade sa lepiacu. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)
  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)
  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)

Reklama

Reklama