Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (Cinemart)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Kmotr76

já vím... to byl jen takovej vtípek trošku ve stylu Deadpoola. Ten by je pak šel i vystřílet a ještě by je znásilnil těmi soškami. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl , Jano...

http://www.postavy.cz/svet/x-men/ tady máš nejen X-men ale celé Marvel univerzum....

 

no je to jeden z top, ono těch komiksů je hromada, např Deadpool and Cable je taky super komiks, vlastně vše s ním je super, i v UKK vyjde komiks Deadpool a Crew vydá v unoru taky komiks v češtině Deadpool....

 

v současnosti v serii Battleworld Secret wars je Deadpool mrtvý, ale ted už si nepamatuju jak, Wolverine je taky mrtvý, nečetl jsem ale poslední dvě čísla tak je to třeba jinak, Infinity gauntlet má myslim zrovna Black Panther

na příspěvěk reagoval Jano...

Jano...

Jano... (hodnocení, recenze)

Ratemus

Deadpool vs. Thanos som čítal. :D Je to fakt husté. Btw: ono to je v rámci komixov s Deadpoolom brané ako top? Lebo väčšinou ľudia odkazujú práve na tento komix... čo s Deadpoolom ešte fakt stojí za to? :)

na příspěvěk reagoval renegad, Ratemus

senin

senin (hodnocení, recenze)

Wysch

a co když se někdo (třebas Beyonder) naštve a čistě hypoteticky zabije Thanose i Smrtku, to by pak Deadpool měl natáhnout bačkory taky...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Nemáte někdo nějaký seznam x menů? :) nebo prostě mutantů kde je třeba popis + fotka? Rád bych nafotil nové fotky a upravil si je do podob mutantů, ale žádnej mě nenapadá :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

Wysch

Bral bych klidně celou armádu Deadpoolů, jenže to by pak Thanos v infiniti war neměl moc šancí :-) (ikdyž je mi jasné, že ve filmech od Marvelu se proti němu asi Deadpool nepostaví).

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Drticooll

Čistě hypoteticky by se asi dal Deadpool takhle rozmnožit, no :) Naštěstí tuhle možnost nikdo prozkoumávat nechce, přeci nechceš mít dva Deadpooly :)

Deadpool je v současných New Series nesmrtelný. I kdybys ho spálil na prach, on se z toho prachu zregeneruje. Thanos zařídil, aby mu Deadpool tak nevyfoukl Smrtku, a proklel ho životem :) Zkrátka ani rozprášit na atomy Deadpoola nejde, časem se zregeneruje. :) Ne nadarmo v jednom komiksu vymlátil všechny Avengers.

na příspěvěk reagoval Drticooll, senin

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a i když ho hodíš do slunce, tak on ví že je jenom komiksová postava, takže se na další straně objeví s tím že prostě takhle to kreslíř/režisér chtěl 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Wysch , Drticooll

Deadpool má mnohem větší regeneraci než Wolverine, záleží na jeho vůli, takže i když bude rozložený na atomy, tak se vrátí, když mu někdo usekne hlavu stačí jí nasadit nebo mu doroste tělo nebo hlava, ted si to nepamatuju, když se rozletí po výbuchu, tak se složí a vrátí se.....jeho regenerace je možná nejlepší v Marvelu....většinou oddělená končetina stačí opět nasadit...je na tom prostě trochu jinak.....doporučuji komiks Deadpool vs Thanos....

jo ty komiksy jsem četl to bylo super, jinak myslim že od Crew nebo BB art vyjde Deadpool v češtině, měl by vyjít ještě před filmem... a v UKK taky vyjde Deadpool

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Jano..., Prometheus69

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

A jedinej způsob jak ho dostat je spálit ho na prach, třeba přemístit ho do slunce.

na příspěvěk reagoval Bingos

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

Díky všem za info. Takže když ho někdo přesekne napůl (nebo usekne nějakou část) a nedá ho zas dohromady tak obě části dorostou a budou dva Deadpoolové. Takže když nebude moci někoho porazit, stačí se dostatečně namnožit...

na příspěvěk reagoval Ratemus, Wysch

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Drticooll

Pokud vezmeme v potaz zásah Thanose - kletba života, aby nebyl se Smrtí (nebudeme se bavit o tomhle filmu), je Deadpool v New Series nesmrtelný. Jak rychle mu dorůstá končetina, se očividně liší komiks od komiksu, mnohem rychlejší je pro něj končetinu znovu "nasadit" a healing factor se o všechno postará. V Cable & Deadpool sérii mu ufiknutá ruka dorostla v jednom panelu (pár sekund?), v Suicide Kings mu exploduje hlava a přes noc v podstatě doroste včetně (s)vědomí. Už nevím kde, ale jednou mu tuším Cable urval část obličeje a Deadpool to vyhealoval okamžitě. Deadpool se zvládl zregenerovat i jenom z vlastní ruky. V podstatě to vypadá tak, že Deadpoolův healing factor závisí na tom, jak zrovna Deadpool chce, nebo jakou má náladu. Nebo podle toho, jak se autorovi danýho dílu zrovna chce. :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Drticooll

Drticooll (hodnocení, recenze)

Mám takovej dotaz pro znalce. Když Deadpooloj useknou končetinu a nenávratně ji zničej. Doroste mu nová? Pokud ano, tak  jak rychle?

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Wysch

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Tak som si teraz to čakanie začal krátiť hrou Deadpool. Dúfam len že aj film bude aspoň taký zábavný.

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama