Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (Cinemart)

(více)

Recenze (1 988)

Tribe 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší komiksárna za poslední roky. Reynolds jede celý film jako nezastavitelný vlak, sází nápadité hlášky jednu za druhou, napichuje a střílí protivníky jako na běžícím pásu, a ve finále je to vlastně jedna velká romantická jízda. Tenhle snímek se povedl ne jen kvůli přístupu herců, ale hlavně kvůli přístupu tvůrců, kteří dokázali s malým rozpočtem neskutečnou věc. Jo, když holt něco děláte srdcem, je to vždy vidět. A tím nemyslím výdělek, ale především divákovi pocity na konci filmu. Deadpool nakopal prdel všem komikosvým vesmírům, a nejvíc tomu svému. Morena jako vždy boží! Po druhém shlédnutí dávám čistou pětihvězdu, protože tihle magoři si to zaslouží! ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Výborné a k plnému hodnoteniu chýba veľmi málo. Hlavný hrdina je asi najviac nekorektným superhrdinom všetkých čias, perfektne hláškuje, miluje, bojuje a hlavne je dokonale scenáristicky stvorený. Marvel opäť výrazne predbehol konkurenciu DC Comics. Deťom ale Deadpoola určite nepúšťajte... ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Nie, ďakujem... primitívny humor zabil celý film. Nedokázal som to sledovať. Komiksový film pre násťročné deti z pomocnej školy. ()

paradoxman 

všechny recenze uživatele

Jedna opravdu vtipná scéna s dětskou ručičkou nezachrání zbytek trapného a nudného filmu o večně vtipkujícím nesmrtelném šeredovi... ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Marvel zrovna dvakrát v lásce nemám, ale tento počin jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít. Kvůli masáží, která mě ze všech stran obklopovala, ať už ze strany DeadPool marketingu nebo ze strany mých přátel, jsem k filmu přistupoval s velkým očekáváním, které bohužel nebylo naplněno. Nebo nebylo naplněno...to jsem možná až moc přísný. Deadpool je velice zábavný snímek, který mě bavil po celou délku filmu. Čtyři hvězdy si jednoznačně zaslouží, jen jsem prostě osobně čekal, že to bude opravdu mr** galaktických rozměrů na šest hvězd z pěti. To se bohužel nekonalo. Absence časové osy mě mátla, takže jsem opravdu nevěděl jestli mezi záležitosti A a B uběhlo pět let nebo dva dny a i od zápletky jsem čekal něco trošku víc. Na druhou stranu, jsem místo těhletěch věcích dostal něco jiného a výjimečného, co mi ostatní filmy nemohou dát..surový a až nechutně vtipný humor. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Deadpoola jsem zaregistroval, ale nechystal jsem se na něj do kina... COŽ BYLA MOŽNÁ I CHYBA... Bavil jsem se od první do poslední minuty... Marvelu se stejně jako DC v Sebevražedním oddílu (viděno v jeden den), povedla skvělá muzika ve filmu... Deadpool vyhrál na celé čáře a překonal Oddíl... ()

Lukys 

všechny recenze uživatele

Stáhnul jsem, viděl jsem a...usnul jsem. Ale ještě před tím jsem také zjistil, že se mi tahle bomba fakt líbí. Tenhle film měl všude pozitivní hodnocení, tak jsem se chtěl přesvědčit, zda zaslouženě. Začátek s bitkou na silnice je slibný a už před ním jsem se celkem dobře pobavil. Už na pouhý začátek mě ujistil, že natočit akční komedii s hláškujícím antihrdinou, tedy žoldákem, nebyl špatný nápad. Ale záleží jestli Vám dotyčná hlavní postava připadá vůbec vtipná, protože jestli ne...nemá cenu se na to dívat, protože je to hlavně o ní. Mě naštěstí přišla. Celý příběh má své plusy, ale i nějaké ty mínusy. Začnu tím lepším. Děj tu přeskakuje z minulosti do přítomnosti furt do kola dokud nenastane finální bitka, ale i tak se v tom dokážete orientovat. Přeskakování mezi minulostí a přítomností ve filmech moc nemusím a už mi to několikrát zkazilo zážitek. Ale tady je to v pohodě a docela i originální. Zábava je tu na každém kroku, takže komu se nelíbí Deadpoolův humor...má smůlu. Komediálnost nás tu baví po celou dobu a drží nad vodou v podstatě celý film. A to nepřeháním. Když si představíte tento snímek bez hlášek nevymáchané Deadpoolovi pusy a všech těch srandiček...vyjde Vám něco jako nahý Usáma bin Ládyn. Je to tvrdý a surový, ale nesmáli byste se tomu. Celý film vděčí za úspěch tak celé té zábavě a ničemu jinému. I ty akční scény nejsou k zahození a pobaví. Teda až na troch hodně přehnaný konec...něco takového by fakt nikdo nepřežil ( nebudu víc prozrazovat Emotikona smile:) ) Postavy...Deadpool je cool a dobrý bavič. A zde se dostáváme k mínusům. Plecháč s mutantní teenagerkou jsou sice také dobří, ale v příběhu mi moc nesedí. No vezměte si...bez nich by to dopadlo úplně stejně. O záporákovi se tu dozvídáme víc, než bych čekal a usuzoval od klasických plochých záporáku od Marvelu ( ehmm...Ronan ). Ale i tak stejně jako naše mutantní dvojka je to plochá postava. Co se týče efektů...50 melonů dolarů se nám kožná jeví jako megahodně, ale na akčňák natočený na západě od hamburgrožroutů to není moc. Ale stačí to.Na konci to s efekty trochu hobluje a pozadí až není tak živé jako na začátku, ale dost okatě umělé. Film tedy je hlavně o zábavě, která je tu nezbytná a bez ní, je to jako moje hodina ruštiny. Fakt NŮŮŮDAAA. Učit se ruštinu nebo dívat se na tohle bez vší zábavy, má na mě úplně stejný dopad...zbytečnost! Hodnocení: 8,2/10 ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Čím častěji to vidím, tím se dojem trochu snižuje, a to jsem se poprvé v kině opravdu dost nasmál. Taková ta jednorázovka, která pobaví, ale nesmíte v tom nic jiného hledat, jako je např. děj. Jen styl, super akci a vtip. ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu proste nič nie je sväté! Najoriginálnejšia komiksovka súčasnosti je šialená, humorom nasiaknutá skrz naskrz, no zároveň so silnejšou a hlbšou love story, ako vo všetkých filmoch podľa predlohy pani Pilcherovej dokopy. Captain Deadpool (sorry, iba Deadpool), hádže vtípky napravo a naľavo, rôzne popkultúrne narážky sa striedajú s pubertálnym humorom a ja som si pri východe z kina uvedomil, ako ma od toľkého smiechu bolí sánka (to sa vážne stalo, nepreháňam). Toto hravo nakopáva Kick-Ass... nooo.... do zadku! Reynolds sa pre túto rolu narodil a vychutnáva si ju plnými dúškami. Doprevádzané chytľavou hudbou a zabalené do veľmi slušivého (vzhľadom na rozpočet) kabáta vzniklo poctivé R-ko, ktoré po zhliadnutí už nikdy nedostanete z hlavy. Tomu hovorím zážitok! P.S.: Film obsahuje skvelé a najmä nečakané cameo Hugha Jackamna. Buďte pozorný! ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Nevím ani kam žánrově zařadit ani jak hodnotit. Je to takový pohodový filmek na víkendový večer. Bavila mě ta část s nadhledem, vtipem a hláškujícím magorem ""štastný Nový činský rok- rok psa" ; "šťastný mezinádrodní den žen". Příběhově předvídatelné, akční možná až zbytečně přiliš. Hudba vcelku ušla =) ()

Ma.Lu.Ki. odpad!

všechny recenze uživatele

Totální dno kinematografie. Většina velikánů kteří tohle zábavní odvětví budovali se musí otáčet v hrobě. Naprostý plytký humus bez použití špetky inteligence při výrobě. ()

BigBrother 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jsem tomu dal 4 hvězdičky. S odstupem času jednu ubírám, protože nemám chuť vidět tuhle kulišárnu znova. Není to špatné, ale nic víc. ()

WUTEN 

všechny recenze uživatele

Tak s těch zfilmovaných komiksových hrdinů mě nejvíce pobavil tento, žádné dlouhé křečovité kecy, jde se rovnou na věc. Akce bylo dost, ale co je důležitější, co střih to nějaká hláška, ano v poslední době jsou to pořád vtípky které narážejí na cecky, na anál, na šulina a sem tam na pochvu což odpovídá celkové společnosti v Americe která je zdegenerovaná. Má to dobrý rozjezd, nějaké napětí je tam minimum za to dost hlášek při souboji které nečekáte nebo aspoň já ne. Musim zase dát mínus kvůli té ceckaté krávě která ty svoje dvě vemena mohla použít místo rukou jako dva kladiva, že tam měla takovou převahu nad tím stříbrným hromosvodem se srbsko-chorvatským přízvukem jsem těžko trávil. Tento film mě trochu pobavil a odreagoval ale nic extra v tom nevidím, ten příběh a ta kráva s vemenama u mě klesly na hodnocení. Velký plus je za úvodní intro, efekty a zpomalené záběry, takže celkem 3* ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama