Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (665)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po všeobecně kritických reakcích jsem se posledního (pevně doufám) dílu celkem bál, ale nakonec poměrně zbytečně. Sedmička je u mě v naprostém průměru série - ne tak dobrá jako 1, 3, nebo i 6, ale na druhou stranu o parník lepší než 4 nebo 5. Takže tak nějak s 2 nastejno. Nicméně čeho je moc, toho je příliš a zdejší potenciál už je skutečně vyčerpán. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Prečo musela táto séria skončiť týmto filmom? Úprimne! Nebudeme si klamať, zo všetkých filmov Saw je tento ten najhorší. Je to čistý ťah marketingu. Už len výber hercov o tom hovorí. Dobrá je maximálne úvodná scénka vo výklade a rozhodnutie chalanov stojí za to. Potom som ešte celkom mal rád mladú Palmerovú, ktorá ale na konci neustále čaká keby sa Gibson ozve a akoby ani ju nenapadlo, že môže byť mŕtvy. Mizerné. Zvyšok filmu absolútne nefunguje. Myšlienka otrasná, herci nie sú dobrí, pasce nie sú zaujímavé, celkovo toto stojí dokopy za veľké tudle. Záver absolútne strašný. Nemám čo viac dodať. Veľmi veľmi veľmi zlé.Hodnotenie: D- ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Série vyždímaná do poslední kapky libovolné tělní tekutiny. Zmatený scénář se pokouší dát dohromady náhodně posbírané postavy z různých dílů, převrací některé pointy a neničí tak jen závěr šestého filmu, ale občas i atmosféru celé ságy. Slabým kladem je tragický hlavní hrdina Bobby v sympatickém Flaneryho podání, ale tím chvála končí. Na silně otrávené jednohvězdě, což je pro tuhle kdysi sympatickou krvežíznivost smutná ostuda. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha dílů... Jaký už 7? A už poslední.. Už si myslím, že bylo na čase. Ne že by se mi saw celkově jako horor nelíbil, to ne, ale na d 4-5 díl podle mě zbytečně natočené další díly, které diváky už nemají prakticky čím novým překvapit. Ano, vždy se vyskytnou nové pasti, ale už je to ohrané... 55% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Trošku mne zklamal a to z toho důvodu, že v traileru byly uvedeny scény z kina, kdy jsou diváci připoutáni a z plátna vystřelují ocelové zubaté kotouče. Naivně jsem si myslel, že tyto scény uvidím ve filmu. Až při sledování filmu jsem pochopil, že to byl pouze reklamní tah na 3D projekci. Ale i tak jsem se náramně bavil. Jako vždy pasti skvělé. Dávám 100%. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Film bol zakázaný v Malajzii a Thajsku. (Paldiny)
  • Dvaja muži v maskách, ktorí na konci pomáhajú doktorovi Gordonovi, sú bratia Ryan a Brad z prvej scény tohto filmu. Scenáristi to prezradili v bonusových videách k filmu. (Marceloo)
  • Ve filmu se objevil i Chester Bennington, zpěvák skupiny Linkin Park. Ten kvůli své roli Evana absolvoval několik konzultací s učitelem herectví. (JayZak)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama