Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (785)

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak nevim, jestli jsem koukal na stejnou verzi jako ostatni zde komentujici - ale ja se smal od zacatku do konce. Nektere sceny jsou prehnane, ale running gags ohledne Wahlbergovyho posedlosti drogovym podsvetim nebo parta v Priusu kopulujicich bezdaku me neustale sundavaly ze zidle. Pro me velmi prijemne prekvapeni. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film mal veľmi veľký potenciál, ktorý sa ukrýval hlavne v originalite charakteru postáv. Dvojica superfízlov, ktorú vytvorili Johnson s L. Jacksonom bola veľmi sviežim doplnením a jej odstavenie hneď na začiatku bolo veľmi dobrým nápadom, pretože filmov o podobnom type hrdinov tu už bolo neúrekom. Do popredia sa tak dostávajú typickí policajti ako vystrihnutí zo všetkých vtipov a keby toto točil Troška, tak by tomu dal určite názov 'Policajňák'. Akcia bola nadupaná, že by sa červenal nejeden 3D prepadák tohto roku, vtipy boli dobre vypointované, miestami trošku infantilné, priam trapne, ale tých momentov by sa dalo spočítať na jednej ruke, kdežto tých na tie dobré by nestačili ani tie na nohách. 75%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell to jednoducho vie. Je to majster sveta v absurdnom, drsnom humore, ktorý prezentoval aj napríklad v Ľadovo ostrí (2007). V tomto prípade to síce nebola až tak absurdne strelená paródia, no ani v tomto smere si tu divák nepríde skrátka. Toľko šplechov a uletených scén sa vidí iba málokde. Treba tomu dať len šancu a nebrať celý projekt moc vážne. Je to úlet a šialenosť, to treba mať na zreteli a užívať si túto bláznivinu podobne ako si ju užívali samotní herci. Zároveň si zaraďujem jednu scénu medzi svoje naj epic: keď boli The Rock s Jacksonom na tej streche a skočili... to sa len tak nevidí. Bavil som sa kráľovsky. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Hrozně velký krok vedle. Letošní prim co do policejní komedie má jednoznačně Cop Out. Benga v záloze mohli zaujmout, mohli pobavit, ale to bysme museli sledovat příběh Jacksona a Rocka. Wahlberg (ačkoliv ho mám rád) a Ferrell nic nenabídli. Dialogy naprosto nudné, otřesné a nevtipné. Nejvtipnější scéna z celého filmu se odehraje na začátku. Hlavní herci se k sobě absolutně nehodí a z dvojce Wahlberg, Ferrell je jednoznačně vtipnější ten první. Všechno špatně. 30% 30.08. 2010 ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Akcna blazniva komedia, ktora je az tak blazniva, ze ju budete bud nenavidiet alebo zboznovat, alebo nieco medzitym. Nehladajte tu ziadnu realitu, pretoze vsetko, co sa tu deje, je samozrejme nerealne. Herecke obsadenie je slusne, akcne zabery, vybuchy alebo nahanacky aut nemali chybu. Film sa snazi predovsetkym pobavit divakov, takze scenar nehra ziadnu ulohu. Vidiet Marka Wahlberga ako tancuje balet nemal chybu, hlavne ten dovod vysvetlenia, preco sa to naucil :-) Mozno treba mat na takyto typ komedie jednoducho naladu, nie vzdy to moze fungovat. Reziser Adam McKay natocil este komedie BRATRI Z DONUCENI (2008) alebo RICKY BOBBY: NEJRYCHLEJSI JEZDEC (2006)... 02.11.2010 _______ Samuel L. Jackson - (P.K. Highsmith) +++ Dwayne Johnson - (Christopher Danson) +++ Mark Wahlberg - (Terry Hoitz) +++ Will Ferrell - (Allen Gamble) +++ Michael Keaton - (Kapitán Gene Mauch) +++ Damon Wayans Jr. - (Fosse) +++ Eva Mendes - (Dr. Sheila Gamble) +++ Anne Heche - (Pamela Boardman) +++ Steve Coogen - (David Ershon) +++ Ice-T - (Vyprávač) +++ Produkcia: Will Ferrell, Adam McKey +++ Hudba: Jon Brion +++ (Videl v kine 01.11.2010) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

  • Po výbuchu v účtárně si můžeme vedle ležícího Willa Ferrella (Allen Gamble) všimnout jeho dřevěné pistole. V dalším záběru ji má zase v pouzdře a v následujícím už pistole vůbec není. (Brousitch)
  • Všetky vizuálne efekty boli robené spoločnosťou KernerF. (Peter-1307)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama