Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Na netu píší, jak odvodili název filmu. DINOCROC = DINOsaurus + KROKodýl a SUPERGATOR = SUPER + aliGÁTOR. Jedna scénka mne tam fakt rozesmála. Mladý zamilovaný pár se jde koupat k vodopádu v pralese. Mladík skočí do vody, milá se na chvilku otočí a "ŽBLUŇK", mládík je pryč. A tak dívčina sedí na břehu a volá: "Miláčku, kde jsi? Miláčku..." Mezitím k ní potichoučku kráčí DINOCROC, zakroutí nechápavě hlavou, co jako ta holka dělá?...a udělá HAM. 10% za tu scénku :-) Jinak Carradine měl ve filmu miniroličku, už to byl vysušený stařec a já se nedivím, že ve skříni musel používat provázky. Už si za kašpárka mohl jen tahat :-) ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný krokodýl vs zmutovaný aligátor, no panečku, sračka jako hrom ! Jenže pohříchu tahle sračka byla taky tuze vtipná a proto hodnotím tak jak hodnotím. Málem jsem se pochcal když jeden z těch přerostlíků zaútočil na autobus tím, že ho zalehl. To prostě nemělo chybu. Nebo ta scénka kdy honí džíp a utíká u toho jako pes. Neuvěřitelně špatný film s neuvěřitelně špatnými efekty a herci (pominuli Davida Carradina), který ovšem disponuje několika naprosto fantastckými scénami a proto opravdu stojí za shlédnutí. To se fakt nevidí každý den. 20 % ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Typický Wynorski. Level stupidity prekračuje aj obvyklú úroveň prítomnú pri podobných filmoch, herci spolu s efektami na otrasnej úrovni a to všetko s jediným cieľom. Pobaviť diváka. A to sa Wynorskemu za mňa čiastočne podarilo, i keď  v podobnej kategórii ujetých filmov, ktoré sú cielene hlúpe a objektívne veľmi veľmi zlé viem i z pamäti vymenovať niekoľko výraznejších a vtipnejších filmov ako je tento. 1* za Megakrokodíla a superaligátora, ich neskutočne zlé trikové spracovanie a vzájomné súboje, ktoré naozaj stoja za to vidieť a druhá * za démonického Carradina, ktorý si svoju rolu skutočne vychutnával a kradol si každú scénu pre seba aj napriek tomu v akej sračke hrá. Pobavených 30% ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Splnilo očekávání. :D Film byl scénářem hodně podobný filmu Varan vs Kobra a byl i stejně "dobrý". :D Je dobré, když se tvůrci nebojí u těchto béček ukázat ty monstra. V tomhle filmu tomu tak bylo. Samozřejmě tu byla i klasická hudba a rozhovory, které svojí nepřirozeností a nelogičností trhaly uši. Nechci spoilerovat, ale některé scény jsou tak na hlavu, že se na film rozhodně stojí podívat. TOP hlášky: "Nevím, jestli bych zvládnul zastřelit civilistu."- "Neber je jako civilisty, ber je jako dolary. Prachy ulehčí svědomí." / "Páchnete jako bažina."- Jo, došel mi Old Spice." Ještě bych dodal, že je až úsměvné kolik toho měly filmy Krokodýl vs Aligátor a Varan vs Kobra společného: dvě obrovská zvířata, která běhají po ostrově, prakticky stejná dobrodružně-výpravná hudba, nekonečně velké zásobníky, obrovská zvířata schovávající se v malých tůňkách a následně napadající lidi zezadu a na závěr MEGAEPICKÉ finále kdy se postaví zvířata proti sobě!! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé, tak blbé, ... až je to k smíchu a tedy pobaví. Postavy tak stupidní, že se fakt pobavíte. Totální brainwash na totální relax mozku. Film totiž můžete mít i jako zvukovou kulisu - a když se podíváte jednou za 15 minut, o nic nepřijdete. Když se strefíte do momentu, kdy jedna z potvor zaútočí, můžete se i zasmát. (Ideální film např. při žehlení, luxování, atd.). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • David Carradine (Jason Drake) pracoval na tomto filme jediný deň. (beso74)
  • Část filmu se SWAT týmem byly natočena za jeden den. (hladass)

Reklama

Reklama