Reklama

Reklama

Autobus se zaměstnanci jede na firemní výlet, pak se zastaví na mostě, který je v rekonstrukci. Jeden z nich, Sam, se řízne o sedadlo do prstu a při pohledu na krev má předtuchu, že most spadne a zemře mnoho lidí, včetně jeho kolegů a přátel. Na nic nečeká a přesvědčí své přátele, spolupracovníka a šéfa, aby opustili most, že se brzy zhroutí. Tím, že ho uposlechli, si zachránili životy. Agent FBI Block má s touto skutečností problém. Ví sice, že Sam se na zhroucení mostu nijak nepodílel, ale chce vědět, jak je možné, že tušil, co se stane. Po zádušní mši za zemřelé kolegy jsou Sam a jeho přátelé osloveni místním koronerem, který je varuje, že smrt nelze podvést. Všichni si myslí, že to jsou jen řeči, a neberou na jeho varování zřetel. Jenže tyto nic netušící duše neměly přežít! (TV Nova)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

TheSlezy

No už uběhlo dost času a ticho po pěšině. Mě pětka nenadchla, ale klidně bych si ještě jeden díl dal. V současný hororový žumpě by mi nevadilo kdyby tuhle nejzábavnější hororovou sérii za poslední roky opět oživili :)

na příspěvěk reagoval Esgalnor

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

No tak podla mna priemer. Už bolo dost dielov Nezvratneho osudu. Chcelo by to už skončit nadobro. Už nevedia nič poriadne vymisliet. 

Uživatel rollman1 smazal svůj příspěvek.

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

V Rusku sa mal točiť Final Destination 6, ale boli tam nezhody medzi štúdiami a pod.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tohle je zklamání. Především jde o to, že je to stále dokola to samé a přitom jde už o pátý díl. To je omezenost tvůrců. 

Já být režisérem a dostat tuto nabídku, zeptám se jako první na scénář. Řekl bych, chlapi, chcete po mě, abych natočil už pátý díl série, tak to musíme někam hergot posunout a natočit to jinak. Nelze už po páté opakovat stále to samé. To bychom dělali z diváků omezence. Dejte mi kvalitní scénář, který celý příběh NEZVRATNÉHO OSUDU nezvratně posune kupředu a já do toho půjdu. Amatérský režisér řekne, dejte mi co chcete a já to pro prachy natočím. No jo no.

Další věc, která je silně zarážející je, že se úplně vytratil příběh. Divák se nedokáže vcítit do hlavních hrdinů a bát se o ně. Natočené smrti jsou jen na efekt, i když by takto v reálu vůbec nevypadaly. To mi vadilo. Proč tam nebyl nějaký doktor apod., který by dokázal reálně popsat, jak by asi lidské tělo na určitou nehodu reagovalo a natočit to reálně. Takto to působí puberťáckým dojmem, kdy se mládeži baví na fejsbuku o tom, jak e tam kutálelo oko. 

Dávám 2* a dokud si někdo nesedne a nezapne ten svůj mozek, tak doufám, že nevznikne další díl!!!!!!!!!!!

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

Pěkně zakončená celá serie Nezvratnýho osudu. Byla jsem na tom v kině ve 3D a opravdu pecka.

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Martin741

No, pokud by něco chystali, už by to asi ohlásili.

Možná práva skoupí nějaká televizní stanice a bude seriál . . .

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Pěkné scény na zhrouceném mostě. Všechna čest.  Potom se však tvůrci snaží člověka přesvědčit, že ani jeden šroubek v Americe není dotažený a že tam neznají pojem šroubovák. Kromě úvodu nejslabší díl ze všech pěti.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Bla bla bla... Tá istá pesnička. Banda debilných puberťákov unikne brutálnej smrti vďaka vízii ich spolužiaka. A tak si ich tetka Smrť jedného po druhom podá. Už to nie je ani taká zábava ako predchádzajúce časti... Ehmmm, na moje gusto príliš ... mliečne.

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Díl od dílu se to zhoršuje. Ten skvělej námět se dostává do ústraní a přednost dostává nesmyslné stříkání krve všude, střeva, mozek, atd... :-)  Je to víc o efektech, než o příběhu samém... škoda.

Uživatel Ludja smazal svůj příspěvek.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Hehehe-hé... Hihihi-hí... Hohoho-hó!

Nezvratný osud je pre mňa vždy skvelou zábavou... Ako jej ten laser prepáli hlavu, alebo keď ho vcucne bazénový filter, alebo keď ... 1*, za skvelú zábavu. Teším sa na ďalšie trápne modely smrtí.

 (hodnocení, recenze)

Nezvratny osud funguje jako nezvratny odpad, dil od dilu porad ta trapna nuda dokola.

Matrine

Matrine (hodnocení, recenze)

KnightErik: podla mňa je päťka preto najlepšia lebo som ju videl ako prvú zo série nezvratný osud

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Matrine: neřekl bych,podle mýho byla nejlepší dvojka ,byla suprová díky té dopravní nehodě,celou dobu se furt něco dělo i ty určitý osudy (smrti) byly hnusnější tedy lepší :) ale tak to je můj názor .

 (hodnocení, recenze)

petersmelik: o co že dokáže padnout ještě níz! každopádně se o tom za chvíli přesvědčíme sami! protože šestka in coming!

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

len nech nebude 6-ka.Aj ked si myslím že už to je jedno.Táto séria padla skoro na dno.

coscarelli

coscarelli (hodnocení, recenze)

SeBig: informaciu som zaznamenal v cineme sa mi zda,ale urcite to nemusi byt pravda,i ked nikomu to do hlavy nevnucujem,ale dik za reakciu...sam som tomu skoro naletel...veril som tomu ze dalsia uz nevznikne 

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

SeBig: 6-ka sa zatial nechystá a dúfam pre dobro tejto série že ani nebude.

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

coscarelli: to by mě zajímalo kde se otom asi tak štebotá když na internetu otom nebyla ani zmínka :) 

coscarelli

coscarelli (hodnocení, recenze)

stebota sa ze na sestke sa pracuje...sam som zvedavy..mozno ze sa bude odohravat v stredoveku :)

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

johhny007: Jo. Pětka byla o hodně lepší než čtyřka takže věřim v pokračování.

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

rounen:  Vřískot byl celkem originální 1. díl, pak je to samozřejmě horší. To samé je to u Saw. Ale tam se dokážu koukat až do 5. dílu. 6. byl naprosto příšernej a ani to jejich slavný 3D na ázvěr to moc nespravilo.

Ale prostě jen nemám rád filmy, který jsou podobný tomu stylu co jsem popisoval. Je to klasika spíš těch hororů no ... 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

chelsea17: ono už to tak u těch amerických filmů bývá :) viz. Vřískot, Saw, atd... pokud chceš reálnost, tak si pusť nějaký dokument, nebo filmy které jsou točeny podle skutečnýho příběhu, ale i ten nelze brát zcela vážně, přecejen je to jen ,,film,, :)

chelsea17

chelsea17 (hodnocení, recenze)

Už jen podle traileru je to stupidní film, který těží jen z (možná) dobrého jména. Je to plný kýčů už od začátku, uřvaný ženský, zachránění na poslední chvíli, trapný hrdina už od pohledu a samozřejmě co " nejbizarnější" smrt. Na nic jinýho totiž tenhle film neláká, což je fakt smutný.  

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

SAW ma hlavu a patu od 1. do 23. dilu :D tohle je nezvratny osud 1,2,3,4 a ne 5. Koukam na to a rikam si no tak v jednice to byl curek vody v koupelne, ve dvojce curek vody z akvaria a tady byl curek vody v telocvicne. Ve trojce probodnuti xichtu hrebikama, tady prospikovani kovovyma tycema. Ve dvojce probodnuty oko zebrikem, ve ctyrce prostreleni oka kamonkem ze zekacky, taky propaleni oka laserem a tak by se dalo pokracovat.

Nejhorsi ze vsech.okopirovany tam sou vsechny dily a dokonce je tam na ne i spousta odkazu a navic vam to na konci ukazou a vas to hned pleskne.Nejlepsi je zacatek a  docela mile prekvapujicich je poslednich 10 minut. Smrt vsude stejna. Hlava pryc,oko pryc,rozpuleni,uhoreni,probodnuti .... snaha to ozivit nulova. taky bych rekl, ze ta smrt je ten cernej typek, protoze at jim poradil co jim poradil, nikdy to nepomohlo, ale to je jen takova spekulativni myslenka :) 2* si zaslouzi...jedna je za zacatek a druha za konec

Související novinky

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama