Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

Olík 

všechny recenze uživatele

Z Pippy Black sálá sexapel na sto kilometrů, Ben Rappaport má v sobě něco z šarmu mladého M.J.Foxe, Parvesh Cheena je tou přihlouple zábavnou postavičkou, Anisha Nagarajan dokonalou šedou myškou, Rebecca Hazlewood reprezentuje orientální krásu, Diedrich Bader je prostě lovec, Rizwan Manji roztomilý záporák, Sacha Dhawan to všechno drží při sobě a všichni dohromady udělají moc……………….netrpělivě čekám na další telefonát při kterém ze sluchátka uslyším „Haló, tady Indie“. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zábavný komediální seriál o callcentru v Indii prodávající západní žertovné hračičky, které však narážejí na indickou kulturu, víru a přesvědčení. Byť by se zdálo, že nic zábavného a neopakujícího se na několik dílů nedá vymyslet, tento počin ukazuje opak. Každá postava má svůj určitý charakter a vyznání, která způsobují mnohá úskalí a nedorozumění. Mladý muž, který je do Indie vyslán takové callcentrum vést, nemá o životě v Indii ani tušení. A tak pro něj o překvapení není nouze, což dává šanci výtečnému humoru. Vynikající téma bylo dobře zpracováno i natočeno. Moc dílů to nemá, ale asi je to jedině dobře. On ten stereotyp by určitě časem hrozil. Takhle si stále drží svoji vysokou laťku a nic výslednému dojmu nekazí. ()

Reklama

Muff 

všechny recenze uživatele

Tak jsem nakonec celou sérii zhltnul ve dvou vlnách. Líbilo se mi, že humor je dávkovaný tak nějak přirozeně a postavy jsou dobře vybrané, jsou směšné už od pohledu. Na některé kulťáky typu IT Crowd nebo Red Dwarf to nemá, ale potěší, pobaví (Guptovo taneční číslo v 11 bylo špičkové, škoda, že jen vysněné) a když přijde trapná scéna, elegantně z ní děj vybruslí. A Asha je kost. Dávám 3* a za Ashu půlku navíc. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s dokonalými charaktery, které ztvárnili ne zas ty stejné ksichty, co se vyskytují úplně všude. Je to vtipné a díky poměrné neznalosti indické kultury i velice poučné a originální, a co je hlavní - neuslyšíte tam smích diváků po každé druhé větě. Za těch 10 dílů, které zatím vyšly, jsem od toho nemohl odtrhnout oči a dovoluji si tvrdit, že Outsourced má před sebou ještě velmi slibnou budoucnost, pokud ho zas někdo zbytečně neukončí... ()

mab 

všechny recenze uživatele

Málo seriálů má konstantní úroveň zábavy. V tomto mne každý díl pobavil, každý díl mi neuvěřitelně utekl a to je znak velmi solidního seriálu. Palec nahoru mu dávám i pro ústřední téma - čekal jsem, že po dvou třech dílech bude téma plně vyčerpané a bude následovat strojová nuda a díl od dílu dojemnejší příběhy, vážnější zápletky v mezilidských vstazích a v křeči největší muzikální díl typu "zpívá celá rodina" jako ve většině amerických seriálů. Naštěstí tohle není případ tohoto skvělého seriálu. ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama