Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (586)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektní parodie, většinu času jsem brečela smíchy, ale je pravda že některé narážky (převážně hodně těch se sexuálním námětem) byly až moc přehnané a ne vtipné. Jinak, jak se tady píše, aby si to člověk náležitě užil, musí vidět alespoň první dva díly Twilight, pokud někdo viděl doposud všechny, tak to má ještě lepší:) Nejlepší gag? Jacob jako čivava, Black eyed peas a další a další...na druhou stranu ty naprosto antizábavné jsou například, když otec učí Beccu sebeobraně, nebo jsem mírně nepochopila pozdější scény s jejími spolužáky. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouskem Twilight, ale nevadilo by mi trochu ho zesmesnit... ale tady byla vetsina napadu az za hranici dobreho vkusu (namatkou Jacobova chlupata hrud se spoustou bradavek, Edwardovo pozadi, prohozeni stropem, priserni Zolturiovi, kluby fanynek atd.). Nektere (jako segway) se ale povedly. A musim uznat, ze herce vybrali celkem dobre (zvlast ustredni duo). Ano, zasmala jsem se, ale ne, znovu uz to nikdy videt nemusim. ()

Reklama

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Tupíři ? Nic jsem neočekával, byl jsem zvědavý jaké vtípky vytasí tentokrát. No .. vtipy často dost neuvážené a snad už se nedá říct ani.. trapné.. nicméně .. já jsem se vcelku dobře bavil ! Podle mne, se tvůrci dobře vyřádili na původním Twilight a podle mého se jedná o oddechovou parodii .. Jedna z nejlepších parodií, které znám ! 45 % ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

O triedu nižšie ako napríklad Bulšit, ale zas o kus vyššie ako Disaster, Epic alebo Date Movie. Miera trápnosti je tiež pomerne neúnosná, ale zakaždým to zachráni nejaký dobrý gag (aj keď ho potom do kolečka opakujú). Normálne som chvíľu uvažoval nad troma hviezdičkami. Niektoré vtipy sú totiž naozaj dosť vtipné (hlavne segway bol super). A keď už nič, aspoň na tom krásne vidieť, jak moc zlý bol Twilight film. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Twilight odporca...a odporca aj režisérskeho dua...ale ich doslovaná paródia na jednotku, dvojku, v ktorej sa všetci nápadné podobajú, a dokonca sa používa aj originálna hudba, je miestami vtipná - Team Jacob/Edward jednoznačne geniálne...je tu pár momentov tiež na zasmiatie, rýchlo to plynie...a je to najpozerateľnejšia paródia režisérskeho dua... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno