Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Imbecilní Twilight si o zparodování přímo koledoval,ale Vampires Suck se to moc nedaří..sice vystihuje blbost originálu i většinu trapných momentů(a že jich je),ale neumí s tím nijak naložit.Chybí originální nápady a většinou i vtipné momenty a VS se tak stává spíš kopií s jíným obsazením,než trefnou parodií... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parodie tohoto typu rád nemám. Ale jelikož mi jeden známý tento snímek doporučil, zkusil jsem ho. A jsem velmi mile překvapen. Začátek byl vyloženě geniální. Plný velmi vtipných narážek, které jsem musel až místy vydejchávat a hlavně neskutečně skvělě zparodizovaná postava Belly, resp. Kristen Stewart v podání Jenn Proske. Nejenže je Kristen vzhledově docela podobná, ale tu její gestikulaci a mimiku vystihla NAPROSTO přesně! V první polovině filmu se najde opravdu hromada povedených fóru, které o to víc vynikly, protože jsem celou Twilight sérii viděl teprv nedávno. Druhá půlka filmu už byla obsahově slabší, ale stále to byla zábava. Vampires Suck nemá žádné velké ambice. Snaží se pobavit a to se mu rozhodně daří. A Jenn budu fandit, herecký talent tam vidět je... Slabší 4* ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Paráda:-) Jak já se na tuhle parodii těšil. A nezklamala mě. Kvůli ní jsem shlédnul první dva díly Twilight ságy, abych se u toho mohl lépe zasmát. Udělal jsem dobře. Děj je zparodován parádně, postavy jsou zparodovány parádně. Nejlépe je podle mě zparodován "vlkodlak" nebo chceme-li "Chivava" Jacob a jeho vlčí (psí) vlastnosti jako např. drbání hlavy, čůrání na patník, hon za kočkou, ocas atd. Jako jeden z mála mám rád parodie od těchto dvou režisérů, a přestože se tahle trochu liší od předchozích, tak se mi velice líbila. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

-- Tohle je fakt úplná blbost.. Když už se dívám na parodii, čekala bych, že se u ní zasměju trochu víc.. Tohle nebyla snad ani komedie.. Fakt nevím, jak to nazvat.. Vtipy byly trapné a zasmála jsem se fakt jen párkrát.. Ale když už, tak pořádně, takže 100% propadák to zase nebyl.. Asi jsem některé vtipy nepochopila i proto, že jsem Twilight neviděla.. -- ZMĚNA.. Twilight už jsem viděla, tudíž zvyšuji své hodnocení o 1*, jelikož jsem se pobavila konečně i na tom, jak přesnými kopiemi byly scény z Tupírů.. To je všechno dobré, co můžu říci :) ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle je aspoň malý krok správným směrem. Je potřeba vidět minimálně první dva díly Stmívání, jinak se na to nemá cenu dívat. Příběh je v základu zparodovaná kopie prvního dílu + pár věcí z druhého. Takže čím méně se nemuselo přemýšlet nad dějem, tím více se mělo přemýšlet nad parodovanými částmi. Těch povedených je víc jak polovina a častokrát dobře trefené do originálu. Zbytek už je horší. Kdybych měl hodnotit podle zábavy, tak je Vampire suck zajímavější než oba dva první díly Stmívání dohromady. 3 hvězdy je hodně a 2 zase málo... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama