Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

draggo 

všechny recenze uživatele

Twilight sága si o zparodování přímo říkala, a tohle se povedlo. Svojí inteligencí to sice Twilight nepřevyšuje, ale bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní. Nejsem žádný zavilý odpůrce této ságy (jedničce jsem dal dokonce slušné 3 hvězdy), ale samozřejmě to za nic extra nepovažuju a tudíž mi tahle parodie přišla vhod a rparádně mě rozveselila. Team Jacob/Edward je prostě božííí :). /viděno na PC (WorkPrint): 80% a 4*/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Parodie na Twilight? Nu proč ne. Patřím do skupiny diváků, kterým se doposud podařilo tomuto teenagerskému „fenoménu“ úspěšně vyhýbat, takže nemusím srovnávat, do jaké míry si z něho dělá tento film srandu. Ono to vlastně snad ani moc nejde, protože co jsem slyšel od známých, tak i originál je pěkná sračka. Sorry, omlouvám se všem nadrženým mladým slečnám, které mají rády šampóny tipu Roberta Pattinsona, ale romantická „upířina“ není nic pro mne. Moje drahá polovička mně sice jednou zkoušela překecat, abychom si udělali „pěknou“ sobotu a pustili si první tři díly Twilight, ale já jsem hrdinně usnul už po první půlhodině, takže jsem o tu skvělou show přišel a ona se pak se mnou zbytek dne uraženě nebavila. Tou samou neznámou jsou pro mne i oba režiséři Jason Friedberg a Aaron Seltzer, od kterých jsem až dosud nic neviděl. Dle nepříliš lichotivého hodnocení na internetu, kterým se pyšní jejich filmy, však soudím, že jsem o nic závratného nepřišel. Tudíž jsem nešel do této parodie s příliš velkým očekáváním a těch zhruba osmdesát minut naštěstí uteklo jako voda. Občas jsem se tu i zasmál, ale ze všeho smrděl onen pověstný zápach trapnosti a „fekálního“ humoru, kterého snesu opravdu jen malé množství. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parodie tohoto typu rád nemám. Ale jelikož mi jeden známý tento snímek doporučil, zkusil jsem ho. A jsem velmi mile překvapen. Začátek byl vyloženě geniální. Plný velmi vtipných narážek, které jsem musel až místy vydejchávat a hlavně neskutečně skvělě zparodizovaná postava Belly, resp. Kristen Stewart v podání Jenn Proske. Nejenže je Kristen vzhledově docela podobná, ale tu její gestikulaci a mimiku vystihla NAPROSTO přesně! V první polovině filmu se najde opravdu hromada povedených fóru, které o to víc vynikly, protože jsem celou Twilight sérii viděl teprv nedávno. Druhá půlka filmu už byla obsahově slabší, ale stále to byla zábava. Vampires Suck nemá žádné velké ambice. Snaží se pobavit a to se mu rozhodně daří. A Jenn budu fandit, herecký talent tam vidět je... Slabší 4* ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle je aspoň malý krok správným směrem. Je potřeba vidět minimálně první dva díly Stmívání, jinak se na to nemá cenu dívat. Příběh je v základu zparodovaná kopie prvního dílu + pár věcí z druhého. Takže čím méně se nemuselo přemýšlet nad dějem, tím více se mělo přemýšlet nad parodovanými částmi. Těch povedených je víc jak polovina a častokrát dobře trefené do originálu. Zbytek už je horší. Kdybych měl hodnotit podle zábavy, tak je Vampire suck zajímavější než oba dva první díly Stmívání dohromady. 3 hvězdy je hodně a 2 zase málo... ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najznesiteľnejšia paródia dua Friedberg/Seltzer? Možno, ale o skutočnej kvalite sa naisto hovoriť nedá. To by totiž niekto musel vymeniť toto neschopné režisérske a scenáristické duo, ktorých tradičný primitívny humor zabíja aj tie slušne vypointované narážky. Len úmysel parodovať silne kontroverznú upírsku ságu sám o sebe nie je plus, a to by si mohli jej zarytí odporcovia uvedomiť. S lepším vkusom to totiž akosi neladí. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama