Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 2

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (455)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani celé hollywoodske nebo nedokáže spasiť film, ktorý je dopredu odsúdený na zánik, či už z pohľadu dookabijúcej prvoplánovosti, predvídateľnosti, či vykonštruovanej sentimentality. Celé to nemá žiadny drajv, postavy sú proste len náhodne "dosadené" do útržkovitých scén a akoby nikto nevedel čo majú vlastne predstavovať, nemá to teda koncept, nemá to hĺbku. Menej je viac režisér asi pochopil z opačného uhla. 55%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bolo mi jasne, ze Gary Marshall uz nikdy neprekona PRETTY WOMAN (1990) a ze tento film bude len takou nenarocnou a pre mnohych az nudnou jednodhubkou. Reziser sa snazi divakov pobavit pribehmi mnohych ludi, ktore sa odohravaju pocas jedneho silvestrovskeho dna a noci, ktori sa tak moc chcu stretnut a bud sa chcu udobrit alebo si popriat stastny novy rok, pripadne niekoho pobozkat, avsak posobilo to na mna, ako skor epizoda z nejakeho sitcomu, ktory mi ani nepripadal humorny, ale zaver sa mi aspon celkom pacil a hlavny dovod, preco som si nechcel nechat ujst tento film, bolo obsadenie mnohych znamych hercov. _________ Michelle Pfeiffer - (Ingrid) +++ John Lithgow - (Ingridin šéf) +++ Zac Efron - (Paul) +++ Robert De Niro - (Stan Harris) +++ Halle Berry - (Sestrička Aimee) +++ Cary Elwes - (Stanov doktor) +++ Jessica Biel - (Tess Byrne) +++ Seth Meyers - (Griffin Byrne) +++ Sarah Paulson - (Grace Schwab) +++ Til Schweiger - (James Schwab) +++ Katherine Heigl - (Laura) +++ Jon Bon Jovi - (Jensen) +++ Sofía Vergara - (Ava) +++ Ashton Kutcher - (Randy) +++ Lea Michele - (Elise) +++ James Belushi - (Building Super) +++ Sarah Jessica Parker - (Kim) +++ Abigail Breslin - (Hailey) +++ Hilary Swank - (Claire Morgan) +++ Ludacris - (Brendan) +++ Hector Elizondo - (Kominsky) +++ Matthew Broderick - (Pán Buellerton) +++ Produkcia: Toby Emmerich +++ ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě tak, že se tvůrci velmi snažili, ale často zbytečně a bezvýsledně. Je zde vidět i snaha o vtip, který také mnohdy nevychází. Někdy však naštěstí ano. Nejvíce se mi líbila Sofía Vergara, která se svým přízvukem musí pobavit většinu lidí. Závěrečné titulky se mi líbily asi nejvíce. Nejen díky písni od Pink. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Každý film žánru romantickej komédie, ktorý by náhodou mal viac príbehov, ktoré sa na záver popreplietajú je automaticky napodobeninou Lásky nebeskej. To je logika. New Year's Eve pre mňa nebol nič viac, než filmom, pri ktorom som na chvíľu vypol a oddýchol si. A bol som prekvapený koľko známych ľudí sa dá vtesnať do niekoľkých minút. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Láska nám dává naději.." Zjevně i proto tenhle film, který se snaží divákovi namluvit, že vypráví o lásce a o láskách, zato mu ovšem na úkor čirého kalkulu nebylo dopřáno té skutečné tvůrčí filmařské lásky a nadšení, neměl naději na úspěch.. Maršálek Garry zde přímo hazarduje s pověstí mistra slaďáren, když až neskutečné množství velkých hereckých hvězd nechává zápasit s nablblými dialogy i banálními scénami ve vyprázdněném a bezduchém kýči.. Odporná a křečovitá variace Lásky nebeské, zvlášť s tragickým silvestrovským motivem.. My máme svoje estrádičky, Američané svoje koule, totiž kouli, připíchnuté nad Times Square.. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Když Laura (Katherine Heigl) mluví s Jensenem (Jon Bon Jovi), je poznat, že scéna byla točena vícekrát, protože když kamera zabírá Jona Bon Joviho zezadu, má ruce před sebou; při střihu, kde je Jon Bon Jovi zepředu, má ruce v bok. (jujec)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama