Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 2
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 2

Recenze (72)

longercz 

všechny recenze uživatele

Rozjíždí se to trošičku pomaleji a kostýmy, stejně tak jako muskulatura hlavních hrdinů mohli být pojaty poněkud dospěleji, ale zhruba od desátého dílu se laťka jednotlivých epizod nasadí poměrně vysoko a seriál začne produkovat velmi originální a nesmírně propleté příběhy. A ano, musím uznat, že ta původní znělka z první série je výborná :) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nevím proč z toho mám velmi podobné pocity, jako z animovaného Star Wars seriálu... Tedy že to vlastně není úplná zbytečnost (kouká se na to hezky!), ale svět by se bez toho klidně obešel. Jak komiksový, tak i ten opravdový, plný šílených geeků a fanoušků. V létě 2012 bude tahle televizní epizodka dávno zapomenuta - Nejmocnější hrdinové světa jsou tak pouhým zabijákem času pro všechny, kteří jej mají nadbytek a těší se na film (hodnoceno po S01E01). ()

Reklama

Camulator 

všechny recenze uživatele

Mocný seroš, na který jsem narazil úplně náhodou (ehm), když se koukal můj mladší bratr. Postavy, ač je to dětský animák, skvěle vykresleny a vůbec bych se nezlobil, pokud by budoucí filmy načerpaly trochu inspirace. Pěkně mě zvedli žluč, že ho nakonec zrušili, tak ať jim navazující "Avengers Assemble" pěkně vyjde. Ten úvodní song by ale mohli zachovat, není vůbec zlý: http://www.youtube.com/watch?v=deEoHxi7X4Y ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Marvel býval od nepaměti ten slabomyslnější, ale tentokrát se pochlapil s takovou grácií, že zůstávám stát s otevřenou hubou. Seriálový Justice League se teď s cejchem infantilního odvárku zahanbeně krčí v koutě a fňuká nad promrhaným potenciálem, zatímco zdánlivě nepřekonatelná marvelovská sebranka, Wolverine & The X-Men, si jakožto retardovaný bratříček mění plenky a utírají slinu. Avengers: The Earth's Mightiest Heroes servírují nekonečnou exhibici klaďasů a záporáků, pekelně nadupané akce a perfektně gradujícího příběhu v hávu do detailů vypiplané animace a výborného originálního dabingu. Dokonce i ta úvodní znělka šikovně balancuje na hranici mezí totální sračkou a říznou vypalovačkou. Joss Whedon se může jít vycpat, tohle nemá na poli animovaných seriálů konkurenci, natož u hraných Avengers. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Velmi luxusní záležitost. Chápu, že kdo to nezná, tak se ze začátku ztrácí, ale pro mě - jako fanouška a znalce Avengers absolutní pohoda. Vše je propojeno jak má a vy si v klidu užíváte akci. A o akci u těchto filmů jde. Kdyby takhle vypadala zápletka hraného Avengers, byl bych nadmíru spokojen. Každý (snad kromě Vosy) se mě líbil, každopádně největší borec je prostě HULK. Je fakt, že bordel by mohl dělat větší, za to od nějakého 6 dílu všechny rozmázne. Sice moc nemluví, za to co věta, to trefná hláška... :-) JEN TAK DÁL..... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Po dvou sériích bylo vysílání seriálu zrušeno a byla zastavena produkce nových epizod. Důvodem bylo to, že místo seriálu začal vycházet komiks. (karlik4801)
  • Pouze Wasp ani jednou tým Avengers neopustila. (jh666)
  • Seriálu předcházela dvacetidílná mini-série složená z prvních pěti epizod (každá rozdělena na čtyři části), které jednotlivé hrdiny představovaly. (liquido26)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama