Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 3
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 3

Recenze (72)

Chen 

všechny recenze uživatele

Desítky různých postav, zajímavě koncipované příběhy, fungující universum. Jakou fanoušek komiksů od Marvelu jsem nadšený. Takhle jsem se naposledy pobavil u animovaných X-Menů z roku 1992. Dodatek: Funguje to, kritici i diváci jsou nadšeni, takže se stane očekávatelné a seriál je po dvou sériích zrušen kvůli Avengers Assemble, který okatě kopíruje film. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě velice potěšil. Drží se komiksových reálií, jak těch původních, tak i z ultimate vesmíru. Seriál je plný akce a nešetří se s postavami kladnými, i zápornými (nejvíce mě potěšily: Kang Dobyvatel, Ultron, Modok, Baron Zemo, Black Widow, Mockingbird a další). Mimo Avengers se setkáme také se Shieldem, Hydrou i AIM (Aliance Inteligentních Mechaniků), což jsou klasické organizace propojující Marvelovský vesmír. Animace je slušná, hlášky taky. Seriál ani není moc pro děti, i když ho děti sledovat samozřejmě můžou. 4 hvězdičky za kvalitní seriálové seznámení s Avengers pro laiky a hvězdička navíc ze srdce od fanouška. ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Konečně animák od Marvelu, který se vyrovná animákům od DC. Skoro ve všech dílech je na co koukat. K tomu tolik různých postav. Jen v Avengers se jich vystřídá deset a dalších jednou tolik hrdinů. K tomu spousta záporáků, která by se neztratila ani v celovečerácích. Třeba Graviton, Leader, Zemo nebo moje oblíbená Enchatress (Zaklínačka). Škoda, že druhá série, která je lepší, není s dabingem. Série 1 - 95% Série 2 - 100% ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Překvapivě neinfantilní - tzv. nejedná se pouze o celek slepený z variací na léty prověřené skeče a postupy přítomné v animovaných filmech. Jednotlivé díly seriálu drží po hromadě jimi prostupující příběh a v mnohých z nich je možno nechat se překvapit docela originální kamerou, důrazem na detaily a dialogy, jež nejsou samoúčelné. Tato animovaná podoba svědčí Avengers jednoznačně lépe než hraná verze. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem netušil, jak mě tenhle seriál chytne. Zatím mám za sebou prvních sedm epizod. V prvních dvou dílech sledujeme, jak se Avengers dali dohromady. Začátek je poměrně chaotický a měl jsem pocit, že mi prostě něco uteklo (z velké části proto, že se světem Marvel komiksů jsem obeznámen minimálně). Ze čtyř superstřežených věznic SHIELDu uprchnou ve stejnou dobu všichni superpadouši, kteří tam byli až do té doby internovaní. Sledujeme, jak Thor, Iron Man, WASP, Giant Man a Hulk bojují proti nejmocnějšímu z nich, Gravitonovi a je to solidní řežba. Následujících 5 epizod je kompilací dvaceti krátkých dílů z tzv. micro-series, která debutovala online krátce před uvedením seriálu na obrazovky. Jednotlivé díly nás seznamují s nejdůležitějšími hrdiny z party Avengers z doby ještě než se Avengers dali dohromady a odehrávají se tedy před prvními dvěma díly. To působí trochu zmatečně, ale v průběhu jsem si začal uvědomovat všechny souvislosti a vše do sebe začalo krásně zapadat. Vesměs se však nejedná o žádné Origins, tedy - Banner je již Hulk, Tony Stark je již Iron Man, Thor už operuje na zemi, WASP a Giant Man už mají svoje schopnosti a sledujeme pouze počátky Kapitána Ameriky a Černého pantera. Kromě nich se v těchto dílech seznámime taky s Black Widow a Hawkeyem. Osmá epizoda se navrací zpět do "současnosti", tedy do situace po útěku všech superpadouchů a začíná sledovat první společné akce Avengerů. No tak uvidíme, kam se nám série bude vyvíjet dál, ale zatím jsem moc spokojen. Animace i dabing jsou na poměrně velké úrovni, akční scény i příběhy rovněž a skvělá je již úvodní znělka. Takže doufám, že kvalita vydrží. ___ EDIT: Po 19 epizodách, které byly zatím odvysílány musím podotknout, že si Avengeři úroveň udrželi. Kéž by i celovečerák dopadl takhle skvěle. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Pouze Wasp ani jednou tým Avengers neopustila. (jh666)
  • Seriál byl nejvíce inspirován původními příběhy Stana Lee a Jacka Kirbyho. Přesto se však zde objeví prvky ze všech etap vývoje komiksů o Avengers a stejně tak z filmového světa. (liquido26)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama