Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzácná starožitnost, která patřila carskému rodu Romanovců zmizí z Moskvy. Agent Secret Service ji získá, ale pronásledovatelé ho smrtelně poraní. James Bond (Roger Moore) díky dražbě okamžitě poznává, kdo ji chce za každou cenu dostat zpět. Dostává se tak do hry kde jde kromě diamantů i o mnohem nebezpečnější věc. Vstupuje do ní totiž šílený generál Orlov (Steven Berkoff). Chce útočit na Německo, ale jeho nadřízení jsou proti. To však neznamená, že by se Orlov vzdal. Bond by mohl získat potřebné informace v nepřístupném sídle ženy s tetováním chobotničky (Maud Adams). Tato žena je ale stejně krásná, jako nebezpečná. (PB Publishing)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (340)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát čtyři za sílu Bondovy osobnosti, která tento film opět táhne a za pár skvělých hlášek (tvrdá měna, psaní sžíravých dopisů) a vtipných rekvizit (koňská prdel, krokodýl). Ale nedám a to z jednoho prostého důvodu. Tahle bondovka vůbec nemá spád (a není jediná). Krácení by jen prospělo. A bondovská píseň nestojí za nic. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že úvodná predtitulková sekvnecia je impozantnejšia a vo väčšine iných ohľadoch lepšia ako to, čo nasleduje potom. Cirkusantský námet sa do bondovky nejako nehodí a Bond zamaskovaný ako klaun pôsobí skôr trápne ako úsmevne. Predsa je to však ešte stále nadpriemerná zábava a dokáže diváka zaujať. Hlavne ženským osadenstvom. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Poriadne pritiahnnuté za vlasy, Moonraker je oproti tomuto realistickejší:) Miestami mi to pripomínalo viac nejakú šaškárnu s Budom Spencerom ako sériu o agentovi 007..To čo ubudlo na "reálnosti" (ktorá u bondoviek vlastne neexistuje) to sa pridalo na vtipe..Celkovo môže byť, hoci Roger Moore je tiež tak trochu karikaturistický:) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ach, Jamesi…“ Na rukou už dávno stařecké skvrny, po uběhnutí pár metrů dýchavičnost a kyčle vyviklané jak mléčné zuby, přesto ženy celého světa nepřestávají ve svých ložnicích toužebně vzdychat.. Jeden z těch zábavných snímků nula nula sedmičky s lokomotivou značky Mercedes, originálním krokodýlím plavidlem či poněkud over the top závěrem artistického útoku na Chánův palác a někdo všímavější, jako třeba já, v něm může najít i dokonalý crossover James Bond vs. Sandokan.. A Tosime, je to proto, že se k Mooreovi, jakožto sarkastickému agentovi jejího veličenstva, báječně hodí a navíc, vždyť 007 je vlastně takový britský Honza Zeman.. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušná bondovka, která je opět pořádně přitažená za vlasy (Moorovo přistání a nálsedné tankování u benzínky, nemá chybu :-)). Bondgirl je moc pěkná, záporák a jeho pomocníci nejsou vůbec špatní (hlavně ten s jojo cirkulárkou :-)), ale scénář mi přijde dost slabý na to, že film má dvě hodiny. Pro mě tři a půl. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (40)

  • Pavúk, ktorého Bond strasie z nohy pri úteku cez džunglu, je druh rodu Poecilotheria. Jeho jed je dosť silný na to, aby malo uhryznutie aj nejaké vážnejšie (nie smrteľné) zdravotné následky. (Z0oMb3E)
  • Pre spojitosť hotela Lake Palace Hotel v Udaipure s filmom, bol premenovaný na "The Octopussy Hotel". (Mihail123)

Související novinky

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

18.12.2020

Ve věku 75 let zemřel herec Jeremy Bulloch, původní představitel námezdního lovce Boba Fetta z Impérium vrací úder a Návrat Jediho. Stalo se tak jen týden poté, co zemřel jiný herec ze Impéria, David… (více)

Reklama

Reklama