Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Člověk viděl už přerostlé žraloky a krokodýly - teď přišli na řadu gigantičtí hadi. Python není rozhodně obyčejný had - téměř nic ho nezničí, je rychlý a všude kolem stříká kyselinu. Dokonce dokáže useknout ocasem hlavu! Tento výčet už člověku hodně napoví, co se kvality filmu týká. Skrz naskrz céčkový animal horor, kterému do "béčkovosti" známé tváře jako Casper Van Dien či Robert "Freddy Krueger" Englund ani omylem nepomůžou. Je vtipné - nebo spíše "vtipné" - pozorovat, jak jsou ty všelijaké potvory čím dál chytřejší, zatímco lidi, co se nechtějí nechat sežrat, jsou stále blbější. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

python je tisickrat ohrane a stokrat videne schema s libovolnym prerostlym predatorem na uteku, ktere je nicmene stale jeste koukatelne bez vaznejsi ujmy na zdravi. tvurcum totiz spravne doslo, ze jejich behem vikendu sesmoleny scenar a priserne animovany had asi nebudou to prave, takze do kotle prihodili nekolik veselych postavicek (vykoksovany realitni makler v porsche je jednim z nich) a nechtene vtipnych hereckych vykonu, ktere z pythona delaji docela prijemnou a nenarocnou zabavu na dlouhe podzimni vecery. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Robert Englund a Casper van Dien, ano ano, opět jste od sebe skoro všichni opisovali. Já bych ale vaši pozornost zaměřil trošku jiným směrem, na třetí, ve světě dosti známé jméno. A sice Wil Wheaton alias mladý slušňák Wesley Crusher ze Star Treku Nové generace. V tomhle filmu je jeho postava taky nepřehlédnutelná, ale bohužel to není herectvím nebo nezapomenutelností hlášek či čehokoliv obsahově jinýho. Nosí tady růžové háro. Ano, když jsem ho viděl, myslel jsem, že mám vlčí mhu... Asi se chce vymanit ze škatulky klaďasů (dále třeba Flubber), jenže na to jde z té nejhorší možné strany. Film je, jak už název napovídá, jednoduchý. Nejstandardnější průměrný příběh o tom, jak si šupinatá potvora splete jedno americké maloměsto se špajzem a začne vyjídat ledničku. K tomu mu pomáhá sakra rychlé trávení a ještě rychlejší schopnost pohybu a v mnoha situacích i téměř lidská inteligence. No, jen k tomu trávení, hadi mají právě neobyčejně slabé žaludeční šťávy (tedy kromě těch velkých hadů z amerických akčních sraček), četl jsem o tom, jak jednou domorodci zabili nacpanou anakondu (o které si mysleli, že snědla kozu) a našli v ní natrávenýho člověka, co se ztratil pár dnů předtím. Ten člověk v té knížce byl vyfocenej (proto si to pamatuju) a i když byl trošku "vymáčenej", pořád to nebyla spálená mumie. K postavám, co byste prosímvás čekali od filmu, kde hraje Casper van Dien? Dramatické herectví? Propracované charaktery postav? Scénář? Nebo skutečně směšný humor? To byste si měli raději přečíst nějakou pohádku, a ne tuto pravdivou příhodu. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Hlavnou chybou filmu je rozhodne rozpočet, pretože ten had vypadá ako z počítačovej hry. Niektoré vedľajšie postavy nevedia vôbec hrať. Ale dá sa na to celkom pozerať aj kedˇ je to béčko.Jasne najlepší sú Casper Van Dien a Robert Englund, aj kedˇ ich postavy sú iba vedľajšie. Ale v horore o hercov príliš nejde. Tento je za 2 hviezdičky, ale rozhodne to nieje katastrofa. ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Často tvrdím, že tento ,,film" patří mezi nejhorší filmy světa. Moment.. možná, že je to ten nejhorší film světa. Proboha!!! Tak co tu potom dělá Robert Englund? Jediné možné vysvětlení je, že ho pan Richard Clabaugh unesl a podrobil hypnóze, která měla za následek, že Englund byl přesvědčen, že točí nový díl Noční můry v Elm Street, a tak na to kývl. Kdoví jak to celé bylo. S tímto ,,filmem" mohou mít klidně i spojitost ufoni nebo nějaká tajná organizace formující celosvětové spiknutí. Protože já vážně nechápu, kde sebral dolary na takovej kýbl psích ... výk... sucharů. Každopádně poděkujme Ričímu za skvělý a nezapomenutelný ,,filmový" zážitek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)
  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)

Reklama

Reklama