Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

StrYke 

všechny recenze uživatele

Tentokrát to vyjímečně není z lítosti, jako to většinou u jiných TV filmů dělám, ale na Pythona se podle mě dalo opravdu dobře koukat a některé zvraty, třeba že (SPOILER!) Casper Van Dien zemřel "téměř" na začátku (SPOILER) bylo docela překvapující a je mi to trochu i líto, protože jsem mu fandil - hlavně kvůli jeho roli ve Starship Troopers :) Nicméně, výborný Robert Englund ()

xander 

všechny recenze uživatele

Hlavnou chybou filmu je rozhodne rozpočet, pretože ten had vypadá ako z počítačovej hry. Niektoré vedľajšie postavy nevedia vôbec hrať. Ale dá sa na to celkom pozerať aj kedˇ je to béčko.Jasne najlepší sú Casper Van Dien a Robert Englund, aj kedˇ ich postavy sú iba vedľajšie. Ale v horore o hercov príliš nejde. Tento je za 2 hviezdičky, ale rozhodne to nieje katastrofa. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí dvojky som čakal, že originál tiež nebude mať nejaké vyššie ciele a samozrejme, že nemal. Tato kategória bečkových filmov je robená pre menšinového diváka, ktorý sa poväčšine nezaoberá hnusnými a lacnými trikmi či amatérskymi hereckými prejavmi. Toto všetko tu aj bolo, ale aspoň tu bol Robert Englund, ktorého si vždy rád pozriem v ktoromkoľvek filme. Film v pohode ubieha, bodycount je dosť vysoký a roztopene mŕtvoly mi strašne pripomínali nejaký film, kde bolo niečo podobné, ale už si neviem spomenúť, kde to bolo. Celkom nečakane som spokojný, čakal som oveľa horší priebeh Slabé 3*. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Já, Sekáč Kelly se tě ptám! Uzavřeš ten obchod?“ Python mě potěšil. Nesnaží se evokovat horor, místo toho je cítit komediální až parodická atmosféra. Herci jsou sice prkenní, ale scénář jim dává do úst perly. Například tak vtipné nakupování nemovitostí jsem ještě neviděl. Had při přimhouření jednoho oka nevypadá zas tak hrozně a objevuje se poměrně často, což je určitě jen dobře. A k tomu si dokáže se svými oběťmi pěkně pošpásovat, takže o zábavu není nouze. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

To je ale píčovina. Obstojný béčko? To těžko! Film jakoby naznačoval vývoj digitalizce efektů a šeptal nám, neboj, příště to bude lepší. To, že si tady zahrál mistr hrůzy, nejlepší představitel hororové postavy, kterou úspěšně dokurvil náš Rorschach, Robert Englund, mě potěšilo a zároveń zklamalo. Vyumělkovaný hraní a faleš, kterou nejde definovat slovy-hraje špatně, nedá se to toiž definovat vůbec. Je to urážející. Pokud bych si chtěl zase jednou posedět a uslintnout si pootevřenými ústy na triko, tak je tenhle film super věc. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama