Reklama

Reklama

Simpsonovi: Maggie zasahuje

  • USA Maggie Simpson in The Longest Daycare (více)
všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2012, 5 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Malá Maggie Simpsonová se ocitne v jeslích pro nadané děti. Poté, co projde řadou bezpečnostních testů, je odložena do sekce "pro nezajímavé". Zde se setkává se svým úhlavním nepřítelem, miminem s velkým obočím Geraldem. Ten zabíjí motýly. Maggie se rozhodne jednoho zachránit. Ale to se nelíbí Geraldovi, který chce motýla za každou cenu zlikvidovat. (TwoFace)

(více)

Recenze (135)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

tahle velmi zábavná jednohubka jen podporuje teorii, že Maggie je Homerem a Marge adoptovaná a že jejím otcem je ve skutečnosti Indiana Jones a matkou Maria Curie-Skłodowska ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Maggie vs. batolící se zabiják motýlů s Brežněvovým obočím.. Rozkošně nápaditý, dialogů prostý kraťas s přesnou hudbou Zimmera (především tragično v závěru) a pointou jak z Hillova Podrazu. Ne, ona nemůže být Homerovo dítě - leda že by ten večer táta vynechal svou obvyklou dávku Duffu a másla v kávě.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas bez jediného slova určený hlavně pro ty nejmenší diváky. Prostě vhodné zpestření před čtvrtým dílem Doby Ledové. Je skoro neuvěřitelné, že za těch 5 minut dokáže toto dobrodružství nabídnout i menší zápletku. Děti si to užijí... 100% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasný kraťas, předfilm Doby ledové 4, který si ovšem anglicky nemluvící / nečtoucí diváci až tak neužijí. A že takových diváků v kině sedělo.__P.S. Po nějaké době opět chválím hudbu Hanse Zimmera. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Maggie zachraňuje motýlka před miminem Geraldem, který ho chce za každou cenu zabít. Pěkný kraťas, i když se tu vůbec nemluví. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 82%***TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Animace 10/10/// PLUS: krásná, moderní animace, milý příběh, bezeslovný, pěkná hudba MÍNUS: příliš krátké, navíc je škoda, že podobných epizod nedělají víc./// Shrnutí: Pár pěkných a úsměvných nápadů ještě nestačí na pětihvězdičkový kousek, přesto se jedná o příjemnou podívanou a taky jak často dostane Maggie hlavní roli?/// PS: Viděno až nyní, ale být tohle jako předfilm k jinému filmu, určitě mám radost. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Vynikající diktát animátorské práce, která je ovšem u toho animáče nutností. A samozřejmě výborná pětiminutová zápletka. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

To jsem takhle šel na Dobu ledovou a pustili mi Simpsony. To byl šok! Naštěstí to nebylo moc dlouhý a mělo to i pointu. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle mě v kině před Dobou Ledovou 4 opravdu hodně pobavilo. Nic bych nevytkla, naprosto famózní! Skvělý kraťas na zpestření a rozhodně lepší než nějaké trailery, které jsou všude. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Dobře, nějaký minimální nápad tam byl, ale jinak z mé strany dosti slabé, nezáživné a zbytečné... 30% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Předfilm Doby ledové 4, vyprávějící příběh nikoliv o hlavních aktérů na vtip Bartha či Homera, ale nejmenší a nejmladší bytost Simpsonů Maggie a to je asi důvod proč jsem ubral hvězdičku tomuto kraťasi. shlédnutí zde. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý kraťas o Maggie. Je o jejím dni v jeslích, kde se snaží zachránit larvu motýla před nebezpečný zabijáckým děckem. ()

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama