Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak dá se, ale hlavně mě potěšil díl s Courteney Cox. Konečně jí její staří Přátelé" můžou vracet příležitosti s hostováním. Ona zatím měla v Dirtu i v Cougar Townu Jenn Aniston, v Cougaru byla i Lisa Kudrow. Bylo hodně příjemné vidět Matthewa a Courteney zase pohromadě. A navíc v tak bláznivém nápadu. A už o ní nikdy neřeknu, že vypadá staře :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 4. episodě zatím 3*, ale vidím to tak, že by se mohlo i zvyšovat. Matthew Perry už nám zestárnul, ale stále dokazuje, že je králem seriálového humoru jako ve Friends. Ostatní herci a postavy už jsou vcelku vykreslené, ale až na Anne (hraje Julie White) a Owena (hraje T.J.Williams) mě nikdo moc nezaujal, ani jejich vedoucí sezení. Vcelku zajímavá postava ale bude i Carrie (hraje Allison Miller) - Ryanova sekretářka, avšak zatím nedostala moc prostoru. Takže sleduju dál a uvidí se. 7.3.2013: Za námi je 18. díl a stále mě to baví a dokonce více než na začátku, proto zvyšuju na 4*. 27. 3. 2013 - 20. díl: Zmínka o Suits!! :). ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Pěkný pohodový seriál, žádná divočina, Matthew je pořád stejný, ty obličeje a tanečky, úplný Chandler, vzhledem k tomu že už je čtyřicátník tak to získalo takový řekněme nový rozměr. Nicméně vše se točí kolem něho, ostatní jsou jen takový komparz, takže je tak jako na to sám (i když v jedné epizodě byla i Monika - C. Cox). A když to srovnám s Friends tak je tam těch vtípků méně a nejsou tak dobré. Ale škoda že těch dílů není víc, díval bych se dál. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Když hlavní část komiky už prvního dílu sitcomu je založená na dělání si srandy z toho že hrdinovi umřela žena, a on se musí stýkat s podobně tragicky postihnutými lidmi aby se úplně nezhroutil, tak víte, že jste narazili na něco výjimečného. V tomto případě výjimečný sitcom který si v humoru nebere skrupule i přesto, že stále zůstává pohodově lidský. A občas jde v nezastavitelném a nerdovském vršení gagů tak daleko, že až připomíná arcigeniální Community. A protože je to tak dobré a našlapané, tak to samozřejmě zrušili po první sezoně. 8/10 ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Pokud jste měli rádi Přátele (příp. si vás Matthew Perry získal nějakou jinou rolí), bude se vám pravděpodobně líbit i Go On. Ryan King je role, která mu byla šitá na míru (Byl by to vůbec King, kdyby Matthew nefandil LA? :)). I když některé postavy ze skupiny jsou slabší (Danny, Sonia), postupem času si z této skupiny do seznamu těch oblíbených určitě pár lidí přihodíte (třeba Mr. K je každým dílem lepší)... ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama