Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní téma pro sitcom. Seriál je každopádně dobře obsazený a i herecké výkony jsou dobré, některé postavy ale lezou na nervy. Vzhledem k neobvyklé tématice a prostředí jsou často neobvyklé i zápletky dílů. Na konci první řady jsem čekal nějaký větší cliffhanger, skončilo to tak nějak neurčitě, možná proto, že nevěděli, jestli budou prodlouženi, ale i tak se do toho mohli opřít více. Celkově bych Go On zařadil mezi ty "celou dobu usmívající se" než "jednou za čas hláška", ale problém je v tom, že to usmívání není celou dobu, a proto jen tři hvězdičky, i když jsou to spíš lepší tři. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry je späť. Už to nie je debilný Mr. Sunshine, ale sebavedomý Ryan King, ktorý má problém a musí vyhľadať pomoc skupinovej terapie. Seriál ukazuje to najlepšie s komediálneho talentu Matthew Perryho a pritom si zachováva osobitosť a vtip. Veľké plus je, že väčšina postáv je rovnako dobre vykreslených ako hlavná. Vďaka tomu sa seriál môže zamerať jednotlivo na každého jednotlivca a riešiť jeho problém bez toho aby išiel niekto do úzadia alebo bol zabudnutý, aj ked niekedy sa niektoré postavy v seriály neobjavia. Jediné čoho sa bojím, je smerovanie seriálu. Prvá séria je pútavá a vtipná, plus sa zameriava konečne na niečo iné ako väčšina podobných seriálov a to na psychologický aspekt a to ako zvládnuť svoje úzkosti a strachy. Ak to ale nenaberie výraznejší zvrat, tak to bude len upadať. Zatiaľ som ale spokojný a prajem Perrymu ďalšiu veľkú filmovú úlohu. 1 séria - 70%. P.S Allison Miller je božská!!! ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Matthew Perry je frajer, co s přehledem utáhne vlastní sitcom. A když mu k tomu sekunduje vtipná partička praštěných looserů ze skupinové terapie je o zábavu postaráno. Pozornost na sebe samozřejmě strhává ten divný vousáč - pan K (Brett Gelman) - „Vtipný lidi má každý rád. Jsem jak Robin Williams. Nebo Mitt Romney. Proč vlastně zrušili jeho show? Ten chlap byl asi rok na všech kanálech a teď nic.“ Jedna z mála současných komediálních sérií, která mě chytla a drží. U druhé sezóny na viděnou. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 4. episodě zatím 3*, ale vidím to tak, že by se mohlo i zvyšovat. Matthew Perry už nám zestárnul, ale stále dokazuje, že je králem seriálového humoru jako ve Friends. Ostatní herci a postavy už jsou vcelku vykreslené, ale až na Anne (hraje Julie White) a Owena (hraje T.J.Williams) mě nikdo moc nezaujal, ani jejich vedoucí sezení. Vcelku zajímavá postava ale bude i Carrie (hraje Allison Miller) - Ryanova sekretářka, avšak zatím nedostala moc prostoru. Takže sleduju dál a uvidí se. 7.3.2013: Za námi je 18. díl a stále mě to baví a dokonce více než na začátku, proto zvyšuju na 4*. 27. 3. 2013 - 20. díl: Zmínka o Suits!! :). ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Zatím se budu držet při zemi a střídmě udělím 4 hvězdičky. Pokud se ale zbytek seriálu co do kvality ponese v duchu pilotní epizody, myslím, že bude o co stát a těch 5 by se tu nakonec vyloupnout mohlo. Matthew opět hraje podle mýho gusta, jeho humor je mi opět šitý přímo na míru a celý seriál zatím bravurně a svěže táhne :) ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama