Reklama

Reklama

Lucifer - Série 1

(série)
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, AnnaLynne McCord, Bailey Chase, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Charismatický, šarmantní a tak trochu ďábel. Lucifera nebavilo tvrdnout věčně v pekle, a tak se usídlil mezi námi smrtelníky. Jednoho dne se připlete do vraždy své známé a rozhodne se to vyřešit za pomoci detektivy Chloe. Jenže ještě netuší, co ho vlastně čeká... (Varan)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hank Moody po Luciferovsku. Pre mňa ale veľké sklamanie. Komiks od MIke Careyho považujem za jednu z najvýznamnejších prác na poli komiksu a postava stvorená Neil Gaimanom mala veľký potenciál stať sa pamätnou. Komiks je temný, plný bohov, démonov a dimenzií. Zatiaľ čo seriál je úplne mimo. Netvrdím že je to zlé. Že to nefunguje, alebo že sa to nedá pozerať. Ale predstavte si že niekto zoberie niečo čo máte radi a spraví z toho niečo úplne iné. Constantine odkazoval ku konkrétnym dielom svojej komiksovej série. Bavil ma. Mal nábeh spraviť z druhej série parafrázu na americkú gotiku od Moorea. Ale zrušili ho. A tak si povedali, čo takto spraviť niečo temné na veselú nôtu. Dávam priemer lebo to pozerateľné v malých dávkach je. To ale neznamená že odpustím seriálu to, že som 13 dielov čakal niečo veľkolepé čo som nedostal. 1.séria 60% Herci sú ale v pohode. ()

kareen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dovedu si dost dobře představit, že fanoušci komiksu musí být seriálem s největší pravděpodobností znechuceni a jelikož jsem pochytila, že jde o mnohem originálnější, mnohovrstevné dílko, tak je celkem chápu. Já mezi ně nepatřím, ale ani já nejsem nijak nadšená z tuctových detektivních případů typu Castla a podobných průměrnějších kriminálek. Na druhou stranu pochybuju, že na to někdo kouká kvůli nim, důležité jsou vtipné hlášky a těch je v každém dílu dostatek na to, abych si příště pustila ten další. Postavy jsou taky sympatické, nejraději mám kromě charismatického Lucifera (i když ten už to už s tou dobrosrdečností začíná trochu přehánět) sexy drsňačku Maze a malou Trixie, ale v podstatě lze říci, že mi nevadí nikdo z okruhu důležitějších postav. Nicméně uvítala jsem, že se tvůrci v posledních dílech zaměřili více na fantasy linii, protože ta je o mnoho zajímavější a proto doufám, že ji ve druhé sérii ještě prohloubí. Zatím je to jen za lepší tři, tak uvidíme jestli se to v budoucnu posune někam dále. ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od pilotního dílu jsem nasedla na Luciferovu jízdu a nechala se unášet. Už je to nějaká doba, co si mě takhle získal nějaký seriál a já měla chuť se ponořit do jeho fandomu. Lucifer srší vtipem, neuvěřitelnejma hláškama, každá postava má co nabídnout a chemie mezi nimi funguje na výbornou. Samozřejmě musím nejvíc vyzdvihnout Toma Ellise a jeho podání hlavního charakteru. Takhle okouzlujícího chlapa jsem dlouho neviděla! On vlastně není ničím extra, ale dostane se Vám do hlavy. Jako správný ďábel. Tell me your deepest desire. ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Končím u třetí epizody... Možná ani sama nevím co jsem od Lucifera čekala, ale rozhodně jsem nechtěla koukat na nějakou rádoby detektivku alá CSI nebo NCIS Miami, News York, Los Angeles a další super odnože, protože přesně tak to na mě působí. Místo Horacia zde je ovšem Lucifer, který se snaží dobře vypadat, být vtipný a okouzlující ale podle mě je spíš dost otravný a jeho nepřirozený úsměv, který je k vidění častěji než bych potřebovala, vše jen prohlubuje. Luciferovo kouzlo na mě zkrátka nezapůsobilo v žádném směru. Ale abych nebyla jen negativní tak ano - jeho upřímnost ohledně jeho osobnosti občas pobavila. Děkuji, na shledanou,... Možná jindy. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Pilot zábavný, pak už se začaly nápady opakovat. Občas dobré průpovídky. Líbil se mi charismatický herec Tom Ellis, jenž má opravdu ďábelské charisma. Jinak nenáročný seriál, kterému jsem dala slabší počet už kvůli tomu, že satana si tak svým způsobem zranitelného, lidského a spravedlivého (baví ho trestat jen viníky) nepředstavuji. Kouknout se na to dá. ()

Galerie (172)

Zajímavosti (11)

  • Když Lucifer (Tom Ellis) zmíní Jediho, odkazuje tím na filmy a seriály o Star Wars. (SONY_)
  • Když Lucifer (Tom Ellis) přistoupí v 10. minutě nad mrtvolu Delilah (AnnaLynne McCord), můžeme zřetelně vidět, jak se jí prohne hrudník jako při dýchání, i přesto, že postava už je podle nehybných očí po smrti. (hrumsrt)

Reklama

Reklama