Reklama

Reklama

T2 Trainspotting

  • Velká Británie T2 Trainspotting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na počátku byla příležitost... a pak přišla zrada. Uplynulo dvacet let. Mnohé se změnilo, ale stejně tak zůstalo mnohé při starém. Mark Renton (Ewan McGregor) se vrací na jediné místo, které mu kdy bylo domovem. Čekají tu na něj: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) a Begbie (Robert Carlyle). Očekávají ho i další staří známí: smutek, ztráta, radost, pomsta, nenávist, přátelství, láska, touha, strach, výčitky, heroin, sebedestrukce a smrtelné nebezpečí, ti všichni stojí ve frontě, aby ho uvítali a společně to všichni naplno rozjeli. (Falcon)

(více)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Kaufman

Vždyť píšu, že v případě Begbieho je Franco správně, ale přesto se dá Franko také považovat za správnou variantu, když jde o Francise.

Proč tolik odkazů a komentářů, když jsi už jasně napsal, co jasně říká? Když to říká jasně, tak to prostě jasně říká, tečka. Nebo že by sis nebyl tak jistý?:-)

na příspěvěk reagoval Kaufman

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Lhal jsem, Franko je správně. Begbie je uváděn jako Francis "Franco" Begbie, ale Franko je je správně anglicky, je Frank, Frankie, nikoliv Franc nebo Francie.

Kdyby toto Kaufman věděl, a jako někdo, kdo si bere právo určovat, co ve filmu zazní ("Říká jasně: Simon. I'm old."), by to tedy vědět měl, tak se mnou o tom polemizuje, protože Franco nemůže nikdo, kdo má aspoň nějaké znalosti angličtiny, akceptovat.

Tento kavárenský povaleč šíří bludy.

 

P. S. Zcela jistě kamarád kamarádovi po mnoha letech na pozdra odpoví "Jsem starý.":-D

na příspěvěk reagoval Kaufman

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Kaufman

Čtu to právě proto, abych tvé lži a překrucování faktů odhaloval. A budu tě číst dál, z tebe padají blbostí neustále.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Uráží mě tvé lži a překrucování faktů, nejen v této diskuzi. Omluvu nepřijímám.

na příspěvěk reagoval Kaufman

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Kaufman má milion keců, když může hodit na někoho špínu (v poslední době na Zemana nebo Ovčáčka), když ze sebe udělá vola, tak mlčí a dělá, že ze sebe toho vola neudělal:-)

na příspěvěk reagoval Kaufman

Jamal666

Jamal666 (hodnocení, recenze)

Nevim kdo vám dělá ty překlady trailerů, ale Begbie tam jasně říká: I´m home a ne I´m old :-/ 

na příspěvěk reagoval Deryll, Kaufman

TEM0S

TEM0S (hodnocení, recenze)

Fenk

Mám to stejně. Já tu Skotskou angličtinu nemůžu ani slyšet. A třeba Begbiemu jde v Trainspottingu někdy tak příšerně rozumět. Navíc dabing na první díl byl dost povedenej.

na příspěvěk reagoval Castrator

Uživatel TEM0S smazal svůj příspěvek.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Škoda že se nerozhodli pro pokračování daleko dříve. Jedno je jasné trailer naladil na "oldschool" náladu. Nepochybuju že to bude mít zase špičkový soundtrack. Z nostalgie se určitě podívám, ale jedničku to asi pravděpodobně netrunfne.

Rajesh_K.

Rajesh_K. (hodnocení, recenze)

No né, trailer hodně navnadil!!! Rozhodně to bude slušné pokračování takového klenotu. :-) Jsem zvědavý, které soundtracky vyberou. (underworld by nevadil) :-P

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Trainspotting 2 potvrzen

Trainspotting 2 potvrzen

06.12.2015

Danny Boyle (Sunshine) vypustil do kin Stevea Jobse a začíná se soustředit na svůj další projekt, pokračování Trainspottingu. Dlouho se předpokládalo, že půjde o adaptaci knižního sequelu od Irvinea… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama