Reklama

Reklama

Superman posedlý Lois Lanovou zrovna trénuje se Supergirl, když se dozví, že Brainiac zamířil na Metropolis. Nezastavitelný obrovský kolos. Brainiac definitivně prověří skutečnou sílu "muže z oceli". Obrovský nezastavitelný android na obzoru. Záhadná ohnivá koule se řítí přímo na Zemi. Nebojácná a překrásná reportérka, která udělá vše, aby získala svou reportáž. Pro Muže z oceli je to den jako každý jiný... jenže tentokrát se ke vší smůle stará o svou neposednou sestřenici Supergirl. Společně se musí postavit staronovému nepříteli Braniacovi, který kdysi zmenšil a uzavřel Kandor, hlavní město Kryptonu. Superman je rozhodnut v boji s Brainiacem zachránit nejen město, ale i celou planetu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (50)

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $725,922 //počet predaných kusov 60,002║ Až nečakane vydarený dej, akcia a animácia. Tento počin sa pekne vytiahol, lebo predošlé animované pokusy pôsobili troška monotónne bez patričného nádychu a hĺbky tejto úžasnej hrdinskej mytológie. /95%/ ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Superman: Unbound je určitě kvalitní animák, o tom žádná. Nicméně na úplný vrchol tohoto žánru bohužel ztrácí. Svého předchůdce Superman vs. Elita tak nepřekonal. Přesto jde o kvalitní podívanou. Potěší zapojení Superděvčete, které na rozdíl od řady jiných předchozích pokusů nepůsobí jako pěst na oko, ale je její postavy využito vcelku smysluplně. Stejně tak Brainiaca jako Supermanova soka vidím vždy rád. Animace je možná lehce zvláštní a netradiční (obzvlášť co se týče supermanova protáhlého obličeje - takto to vypadá, že byl pro tvůrce předlohou Kirk Douglas, nebo někdo podobný), ale rozhodně nepůsobí rušivě. Dabing byl tentokrát svěřen nováčkovi ve světě animáků Mattu Bomerovi aka "Nealu Caffreymu" z White Collar, stejně jako Staně Katic z Castlea a oba se svých rolí zhostili dobře. Takže ještě jednou zopakuji, že Superman: Unbound se podařil, avšak já osobně čekal více. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Osobně preferuji předchozí filmy ze stáje DC. Brainiac je zajímavý záporák, ale dle mého není naplno využit. Bez ohledu na to, že film je relativně krátký, na mě také působil docela zdlouhavě a nezáživně. Jediné, co se mi skutečně líbilo, byla drzá Lois, která se s ničím nemazlí, jinak ale docela zklamání. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Superman Unbound mi zrovna nezahrál na tu správnou notu. Příjde mi, že je to opravdu velmi průměrný animák. Navíc jsem měl i problémy s kresbou, která je mi bohužel moc nelíbila. Lois Lane vypada jako vampír, nemůžu si pomoc. Záporák Brainiac, byl sice dobrý, ale ten závěr, no trochu nedůstojný. Takže jediné, co mě malinko bavilo byla supermanova sestřenka Kara, ale tolik prostoru zase neměla. Prostě průměr a nic víc... ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi třema a čtyřma, ale nakonec se mi to zas tolik nelíbilo. Superman neni moje parketa ne proto, že by se mi nelíbil, ale že neznám jeho universum. Kara byla příjemné zpestření jinak testosteronového vesmíru Kal-Ela, ale samotný vzhled Supermana se mi nelíbil, stejně jako lehkost, se kterou utřel Brainiaca. Viděl jsem už lepší animáky. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama