Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 1
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Videa (39)

Trailer 1

Recenze (186)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka se vším všudy. Více songů, které už spíše nefungují, více z prstu vycucaných konfliktů a ještě mnohem více toho dámského juchání, které mužská část publika jen tiše přetrpí. Humor už tu tentokrát moc nefunguje, finále v Evropě je až nečekaně odfláklé a příběh jakoby tu ani nebyl. A celou dobu jsem měl pocit, že už tu Annu Kendrick ani moc nebaví. 50% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slátaná blbina se zpěvy a tanci. První díl ušel .ale tohle už prostě nemá tah na bránu , kromě několika slušných písniček tam není naprosto nic. Na holky se občas pěkně kouká , ale tvůrci se nám marně snaží vnutit zdání dramatičnosti s a capella zpěvem a prostě se jim to nedaří. Atmosféru jako na fotbale prostě nevěříte. Pár dialogů je naprosto podivných a přísahám , že to je poslední film který jsem viděl , ve kterém hraje ta nechutná obluda Wilson. Naprosto nechápu o čem proboha bude chystaný třetí díl. Ale potěšili Key a Snoop. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Sebeshazující bandička super holek, které se snaží vyhrát nějakou pěveckou soutěž. O to naštěstí nejde. Příběh je vedlejší, když vidíte Obamu zírat na vagínu Rebel Wilson, nebo Snoop Doga zpívat vánoční koledy. Ohromně zábavná komedie s perfektně načasovanými gagy (Elizabeth Banks má k humoru zcela jistě blízko i v soukromí) a celou řadou potenciálně kultovních postav. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pokračování kasovně úspěšných hitů na tom často nebývají po stránce kvality nijak dobře a Pitch Perfect to jenom potvrzuje. Nejedná se o vůbec uvolněnou zábavu, všechno působí tak nějak násilně a uměle. Všechny postavy omílají to samé stále dokola. Druhý film se snaží recyklovat všechno úspěšné z prvního, ale vůbec to nevypadá přirozeně a po většinu času to rozhodně není ani nijak zábavné. Opakující se rádoby vtipné situace lezou stále více a více na nervy. První díl byl aka-svěží, ale pokračování bych tak řekl je aka-píčovina. Naštěstí celý dojem zachraňují sem tam povedené hudební coververze. Takhle Elizabeth Banks jako režisérka asi neprorazí. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Zmizely vynucené scény s prapodivným humorem, přibyla jistá režijní ruka Elizabeth Banks a v první řadě i jasněji rozpoznatelná tvář celé ladící značky. Tam, kde se první díl o pohodovou žánrovku teprve trochu toporně snažil, cílí dvojka mnohem přesněji a po všech očividných klišé soutěžních filmů míří ladně o třídu výš. A nezabrání jí v tom ani zbytečná linka s Beccou na praxi, protože Anna Kendrick očividně uhraje všechno. Pravou výhrou je ale Rebel Wilson a její nevybíravý slovník. Tahle holka může zahlásit doslova cokoli a stejně z toho vypadne zapamatování hodná pecka. Pokračovat dalším filmem mi teď přijde zbytečné, protože vykrádání sebe sama bude nutností, ale klidně to s Bellas risknu ještě jednou. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (14)

  • V úvodní scéně, kdy Barden Bellas vystupují pro prezidenta Barracka Obamu a jeho ženu Michelle na jeho narozeniny, ve skutečnosti Obamovi nehráli, byl pouze použit záznam z Kennedy Center Honors reception z roku 2013. (hansel97)
  • Finální scéna byla natočena v parku ve městě Baron Rogue v Lousianě. Davové scény se zúčastnilo přes dva tisíce komparzistů. (ČSFD)

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama