Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý padouch Gru má problém. Mezi prsty si nechal utéct aktuálně nejhledanějšího zlosyna na světě, a tak ho vyhodili z práce v Antipadoušské lize. Jeho Mimoni jsou navíc čím dál nespokojenější s tím, že už páníček není zlý. Nejmladší dcera Agnes touží po živém jednorožci, který bude neuvěřitelně heboučký. A do toho všeho se Gru dozví, že má dvojče, které je mu k nerozeznání podobné. Až na ty vlasy. Vraťme se ale k tomu lumpovi, který přechytračil Grua. Jmenuje se Balthazar Bratt a v osmdesátých letech minulého století byl dětskou hvězdou populární televizní show. Ke své smůle se nedokázal přenést přes její konec a od té doby škodí, kudy chodí. Nosí retro oblečení a nemožný účes, poslouchá staré písničky na kazetách a jako zbraně používá Rubikovu kostku a žvýkačkové bubliny. Prostě odporný typ. O mnoho větší sympaťák je další nováček v příběhu, Gruův bratr Dru. Je to neuvěřitelně přátelský a milý chlapík, který si ze všeho nejvíc přeje, aby ho bratr zasvětil do umění zločinu. Jenže Gru začal být zatvrzelý dobrák (dokonce tak zatvrzelý, že s ním nehnula ani otevřená vzpoura Mimoňů, kteří ho kvůli jeho dobrému chování opustili). Jediný, kvůli komu by byl Gru ochotný přejít alespoň dočasně na stranu zla, je jeho věčný soupeř Balthazar Bratt. A když si mu tenhle zastydlý klon Michaela Jacksona dovolí sáhnout na rodinu, využije všechny padoušské zkušenosti k tomu, aby své blízké zachránil. V tom mu nadšeně sekunduje jeho nově nalezený brácha Dru a jeho Mimoni, kteří si až ve vězení uvědomili, co je pro ně v životě nejdůležitější. (CinemArt)

(více)

Recenze (261)

Tosim 

všechny recenze uživatele

"Upozorňujeme, že megalaser ve skutečnosti nic nezapaluje." Trojky jsem se obzvlášť ke zdejšímu hodnocení bál, ale zbytečně. Nejlepší vtipy byly pro dospělé, různé citace z filmů jsem kolikrát ani nestačil sledovat. Nejvíc mi bylo líto Nemova otce. 70%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Po výbornej dvojke strmý pád dolu. Napriek tomu hodnotím ako priemer, lebo to má výborného zloducha. Toho z 80. rokov. Plus obstojné finále. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $80miliónov║Tržby USA $264,624,300║Tržby Celosvetovo $1,034,800,131▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Akosi nám postupne dochádza dych v tejto sérii v podstate ako asi u všetkého čo sa točí na nekonečné pokračovania. Našťastie to nie je tak suché ako samotný film Mimoni (2015), kde to fakt nefungovalo tak ako by sme si priali. Tu aspoň zažijeme koľko toľko podarenej zábavy(podarené spev mimoňov a ich väzenská podmanivá návšteva) a samozrejme ako vždy boduje aj roztomilé trio dievčat. /videl v kine 2x: 70%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jednička skvělá, dvojka průměrná a třetí díl lehce podprůměrný. 3 hvězdy tomu pořád napálím, kvůli slušné hudbě, která se zde objevila. Jinak nic moc. 50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tady uz nam sla kvalita krapet dolu. Ne, ze by prvni dva dily byly nejakej komedialni vrchol, ale clovek se tak nejak bavil po celou dobu. Tady uz se proste vari z vody, osvedceny fory se opakujou, novy moc nefungujou, takze se da zasmat jen obcas. Ale jako takova oddechovka na jedno skouknuti to porad jeste obstoji. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že jda sem přidat po cca 3 týdnech od zhlédnutí recenzi či snad drobnou poznámku, horkotěžko si vybavuji, o čem to vlastně bylo. Byl tam snad bratr a mimoni měli vzdorné období. Jo a byl tam osmdesátkový padouch. Stručně, zapomenutelné. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší bylo, když byl padouch padouchem. Ovšem jinak to neurazí, jenomže ani nijak zvlášť neohromí. Našlo se zde docela dost míst, kde jsme se smáli, ale tak nějak cítím, že už to není ono. Občas se mi zdálo, že tam nějaké ty humory natlačili silou. A nebo to třeba vidím úplně blbě ... při pátku a unavená jsem místy usínala, ale to je asi jenom můj problém :-). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

U dvojky jsem se smál celou dobu, zde je těch opravdu vtipných momentů podstatně méně. Přijde mi, jakoby v Illumination podstatně omladili fórky, což se jim osvědčilo u Mimoňů a Zpívej. Doufám ale, že se z tohoto studia nestane fabrika na hity podobně jako Pixar a zašlou slávu z počátku svých úspěchů se ještě podaří najít. V příběhu na mě překvapivě fungovalo nově objevené bratrské duo Dru-Gru, o němž jsem nečekal, že může přinést nějaký svěží vítr do série. Dál už tu máme jenom tradičního záporáka, co se chce pomstít za staré křivdy a koná tak v zájmu efektivních výstřelů žvýkaček a převlíkání se za ženský, a k tomu všemu má v oblibě raného Michalea. Když jsme u soundtracku, tak to bude opět hit na streamovacích službách jako blázen, ale musím uznat, že to ve filmu funguje a ne vždy je třeba nových neozkoušených skladeb, když se ty staré a mírně vyšumělé stále dobře poslouchají. Pro mě Já, padouch 3 stejně menší zklamání, i když úplně chápu, že já už nejsem cílovka a je třeba omlazování ve všech směrech. Stále mě ale Mimoni neomrzeli, takže se snad ještě sejdeme někdy příště, ač s výstražným prstem...7/10 ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#8 Illumination. Trojka Despicable Me vlastně soupeřila v nostalgii s dvojkou Ralph Breaks the Internet a tam, kde byl zájem o návrat do dětství, tam uspěla na celé čáře. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nesouhlasím s místním obyvatelstvem, že trojka Padoucha je oproti druhému dílu strmým propadem dolů. Já si tento díl užil stejně, jako ten minulý a možná se i bavil o trochu více. Záporák tradiční, nicméně nyní staví na hitech minulého století, na což momentálně diváci slyší (Guardians of Galaxy a mnoho trailerů včetně Suicide Squad...). Mimoni odvádějí svůj standart, Agnes je klasicky roztomilá a rodina se rozrůstá. Hlášky luxusní. Kvantita byla nahrazena kvalitou - pouze jsem místy bádal nad tím, jestli tvůrci některé věci opravdu mysleli tak perverzně. Finále ničím nepřekvapí - Měsíc z jedničky je nepřekonatelný - ale ani neurazí. Padouchovskou sérii bych ukončil smysluplnými Mimoni a šel dál. Ždímat značku do nekonečna v tomto případě nemá cenu... Pořád ale 4 hvězdičky. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

I keď je "milota" zachovaná, oproti prvým dvom častiam, omnoho menšia porcia zábavy. Zasmial som sa (ak sa tomu vôbec dá tak povedať) asi dva krát, a to je v prípade mojich najobľúbenejších postavičiek skrátka prepad, ako "brno". Škoda ... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příjemnější než minule. Humor není tak afektovaně ukřičený, příběh příjemně stmeluje celou tu padoušskou ("padoušskou") rodinu, osmdesátkový disco záporák je hrozivý jako jeho účes... A celé to skvěle vypadá - což není jen pochvala animace, ale hlavně nápadité režie. Velmi by se mi líbilo, kdyby tvůrci tohoto Padoucha dostali jednou na starost třeba marvelovku. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá moc co nabídnout. Taneční bitky jsou spíše trapné, Mimoni dostávají minimum prostoru, protože si je studio šetří jinam, a ani ten Gru už nemá tolik charismatu, kolik si pamatuji z minulých dílů. Asi je na čase tuhle sérii uspat. [SkyShowtime] ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Rovnako nudne peklicko ako prve dve casti no s (viac nez) par pivami v sebe a s atmosferou amfiku,to ma akesi caro 5/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou malinko lepší průměr a tenhle je už pouze jen průměr. Gru po Vektorovi a El Machovi schytá dalšího protivníka, uvíznutého v osmdesátých letech. Příjde mě že zatímco jiné animované série mají tendenci neustálého růstu a nabubřelosti. U Universalu a jejich animované divizi jdou na to přesně naopak. Dobře vědí, že Mimoněma trefili zlatou žílu a tak je nic nenutí k navyšování rozpočtů a skoro bych řekl, že na každém dalším fimu šetří více a více. Trojka je opět tedy prakticky to stejné co minule. Gru má svoje holčičky, ty mají své problémy, nakonec se jako rodina ještě více všichni stmelí a jsou u toho i Mimoni. Mimochodem bratr Dru je hodně těžko stravitelný a klidně bych jej nominoval na nejotravnější postavu ever. Viděl jsem rozhodně horší animáky a v minulosti i určitě lepší. Tohle je takový neškodný průměr. 55% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aktuálne najhľadanejší zloduch na svete sa nám tak trochu zasekol v minulosti, čo prináša predovšetkým dospelému publiku mnoho príležitostí k zasmiatiu aj spomínaniu. Deťom sa bude páčiť fialový oblek a gigantické ružové žuvačkové bubliny, ale disco pohyby, účes, legendárne songy a mnohé vtipy nemajú šancu pochopiť. Mimoni sú rovnako šialení ako vždy, len im tentoraz trochu povyrástlo sebavedomie a ukážu, že vedia byť aj zlí. O veľkú časť zábavy sa postarala hudobná zložka, ktorú vybrali naozaj starostlivo. Dokonca sa nezabudli zdôrazniť ani rodinné hodnoty. Keby sa tvorcovia nesnažili zavďačiť všetkým a zamerali sa viac jasnú cieľovú skupinu, možno by celok pôsobil viac kompaktne a harmonicky. Aj cez túto nevyváženosť je animák Despicable Me 3 dielom, ktorý bude trochu baviť. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani Mimoni ma už moc nebavili a trojka Ja, zloduch mi príde podobne slabá. Gruou brat ma moc nebavil, prišlo mi tu všetko také nasilu, ani toľko vtipných momentov a ani akcie tu toľko nie je, predošlé diely mali viac čím zaujať. 60% - 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Další díl už se bude jmenovat Já, Mimoň. Všichni mi furt říkají, že se chovám jako děcko, takže za nás děti vám můžu říct, že to byla prča. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Série Já, padouch už má za sebou dva díly a jeden spin-off (Mimoňi). A nyní se dostává ke třetímu dílu. A překvapivě nezačíná slábnout a nebál bych se tvrdit, že se zatím jedná o jeden z nejlepších (a nejpřekvapivějších) filmů roku. Dobře dobře asi to budu muset vysvětlit. Pořád je to klasický animák ve kterém je dětský humor a celé je to infantilní. Zároveň toho ale nabízí dost i pro starší diváky. A nemůžu začít jinde než u hlavního záporáka Baltazara Bratta: Tenhle psychopat inspirovaný Michaelem Jackonsem je podle mně nejlépe (!) propracovaný (!!) záporák (!!!) od Jokera Healtha Ledgera (!!!!!!!!!!!). Silná slova? Právě inspirace Michaelem Jacksonem Brattovi dává svoje a opravdu je to jeden z nejlépe vykreslených charakterů v animovaném světě za poslední dobou. Mimoňi zůstávají pořád stejní- kdo je mám rád si to s nima bude užívat a kdo je nesnáší- tak mu to nemusí moc vadit protože Mimoňi zde narozdíl od svého spin-offu nemají tolik prostoru. Ale celá mini-epizodka ve vezení opravdu stojí za to až na to že jsme téměř vše viděli v trailerech. Gruův vztah s nově nalezeným dvojčetem Druem je jinak celkem pěkně rozvedený a to jak se loupeží postupně sbližuji aby se spolu nakonec postavili proti Brattovi je prostě fajn. Postava Lucy má jinak zápletku kdy se postupně sbližuje s dcerami a i když nemá tolik prostoru neomrzí. Celý díl má mimochodem skvělé vizuální nápady- hospoda u ožralého jednorožce, sýrová klouzačka a tak dál. Jinak celé sídlo hlavního padoucha je neuvěřitelně propracované. Já, padouch 3 je tedy oficiálně velmi kvalitní animovaná zábava a pokud by se nepolevovalo dal bych si klidně Já, padouch 4. Sice nevím kam by se šlo dál ale to jsem si říkal u Já, padouch 2. Na Mimoně 2 jinak odkazuje závěrečná scéna (možná?) a vzhledem k tomu, že jsou až za tři roky tak už si je pravděpodobně dám s neteřemi. Tak za 3 roky. PS 1: Potitulková scéna není. Jsou zde jenom fajn udělané záverečné titulky. PS 2: Český dabing je fajn a dává jeden skvělý vtip o panu Tauovi a celkem fungující zapojení Hanky Zagarové. PS 3: Dám veškeré své úspory za dokument o tom jak se mimoňi rozmnožují. Čím víc dílů, tím více mám otázek. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší díl. Dospělý se tolik bavit nebudou, ale děti si své opět najdou. Zaporák byl strašný a protivný, krok hodně mimo. Na druhou stranu jsem se párkrát zasmál, ale je to méně než v předchozích dvou dílech. Škoda .. 5/10 = 59% ()

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (více)

Reklama

Reklama