Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal filmy Joea Danteho. Kdysi velice uznávaný režisér natočil během své bohaté kariéry několik velice úspěšných filmů a to nejen co se hororového žánru týče. Nicméně já si jeho jméno nejvíc spojuji s kultovními Gremlins a původní Piraňou. Během té doby však uplynula už řada let a poslední dobou to z jeho strany začala být docela bída. Zřejmě proto i on podlehl trendu poslední doby a pokusil se prorazit s touto hororovou komedií. Ovšem i zde to trochu skřípalo. Zápletka je sice okořeněná několika vtipnými momenty, ale jinak je to jen další průměrná tuctovka, která vám brzy vyšumí z hlavy. Počáteční trampoty hlavního hrdiny a jeho bezduché přikyvování své drahé polovičce mi přišlo docela humorné, protože sám znám ze svého okolí podobné příklady. V těchto chvílích to ovšem připomínalo jen další teen komedii a já začal mít obavy, abych se vůbec dočkal i trochu toho hororového nádechu. On pohled na dvě pohledné herečky byl doslova skvostný, protože jak Ashley Greene, tak i Alexandra Daddario jsou určitě atraktivní děvčata, ale nějakou přehnanou porci nahoty tu rozhodně nečekejte. Vystačit si budete muset se sexuálními narážkami a sexy oblečky. Asi nejvíc se mi líbilo několik archivních záběrů ze známých hororových filmů (ať už z kina, nebo televize). Právě v těchto chvílích asi nejvíc zaplesá srdíčko nejednomu hororovému nadšenci. Naštěstí druhá polovina filmu se už nesla v lepším duchu a postupná proměna (rozklad) Ashley Greene se mi líbila velice. Nechyběl ani černý humor a lehce morbidní situace. 50% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsem si myslel, že za tím stojí nějaký snaživý začátečník a on za tím stojí Joe Dante, režisér Gremlinů... No budiž. Své fanoušky si to najde a pár vtipných hlášek v tom je, ale jinak je to nuda k uzoufání. Navíc tu i dlouho trvá, než se vůbec něco stane a první půlka mi přišla hodně slabá, naštěstí ta druhá to trochu zachraňuje. Ale i tak mi nepřišlo, že by to bůhvíjak fungovalo, sice to sází na jednoduchost, ale sází to na ni tolik, že tomu dost chybí nějaké zajímavé nápady. Nevím, prostě mě to vůbec nezaujalo. 2* ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Joe Dante "vstal z hrobu" a natočil si film, který se nejvíc blíží stylu jeho Gremlinů. Logické lapsy? Pche, vezmi čert. Vše je zde podřízeno tomu, aby film rychle odsýpal a bavil. Ale to se bohužel děje jen chvílemi. Přesto jsem rád, že se Dante vrátil mezi živé a doufám, že se od něj ještě dočkáme i lepších snímků než průměrného Burying the Ex. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Evelyn (A. Greenová) je neuvěřitelně panovačná, majetnická a despotická žena, která je protikladem svého přítele Maxe. Zde ovšem pravidlo - protiklady se přitahují - zrovna nefunguje. Když se s ní Max konečně rozhodne na popud nevlastního bratra rozejít, zasáhne vyšší moc v podobě autobusu, jenž život Evelyn rázně ukončí. Jenže zasáhne ďábelská magie, kterou oba podcenili, a Evelyn se vrací zpět, aby si vzala, co jí patří. Zbavit se jí a být s krásnou Olivií, co se Maxovi připletla do cesty, nebude jednoduché. Zombie mají totiž rády hlavně mozek... Tak trochu variace na Smrt jí sluší se rozjíždí až po půl hodině s návratem mrtvé přítelkyně, okolo níž neustále krouží moucha. Další zajímavostí je, že zombie mají mnohonásobně větší sílu, než v předsmrtném životě, a tak Maxův boj na pěsti je předem odsouzen k nezdaru. Celkově chybí snímku více šťávy, i když na krev samozřejmě dojde, vtipné je i dávení balzamovací tekutiny. Průměrná zábava místy zajiskří, potěší připomenutí Ramones a samozřejmě množství odkazů na řadu filmů v podobě plakátů, hudby i samotných ukázek (Planeta upírů, Jáma a kyvadlo, Tarantule, Plan 9 From Outer Space, Noc oživlých mrtvol, The Satanic Rights of Dracula, La frusta e il corpo, Putovala jsem se Zombií a mnoho dalších). ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Láska až za hrob tady platí na 110% bohužel však jen ze strany zombice. Její přítel by se opravdu rád trvale stal jejím EX a naše zombie Ashley tak má problém, že kromě ní se jí rozpadá i vztah a bzukot much kroužících jí nad hlavou také na náladě nepřidá. Dá se proto čekat, že z Alexandry Daddario nebude mít zrovna velkou radost a moc ráda by jí viděla pod drnem ovšem bez možnosti vyhrabání se ven. K dokonalému plánu přidá nápad svého přítele zabít aby spolu mohli šťastně zombit až do smrti...moment...to je blbost...tak až do úplného rozkladu nebo já nevím, jak dlouho hnijou zombíci. Místy kapku vtipné, občas lehce krvavé a většinou ze všech stran průměrné. Hlavní herecké trio v poho ale nejlepší postava filmu je beztak ten poloviční brácha. Tuto hororovou komedii doporučuje 6 zombíků z 10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama