Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (86)

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci být moc zlej, protože jsem si první 11 dílů docela užil a ten obvyklý problém Marvel/Netflix seriálů, že je tu příliš mnoho dílů na příliš málo děje tady není zdaleka tak hrozný jako třeba ve druhé sérii. Hodně příjemným osvěžením je speciální díl z Kareniny minulosti, takových „jiných“ dílů mohlo být klidně víc. Co se ale nepovedlo jsou postavy a jejich chování a vývoj. Fisk přestal být zajímavý a sexy, Matt je tak nějak furt stejně nudný a jedinou dramatickou postavou, která si projde nějakým smysluplným vývojem je agent Nadeem. Ale ani u něj to nefunguje na 100 %. Největší průšvih je ale scénář posledního dílu, kde se postavy chovají úplně mimózně nelogicky. Takové finále (seriál patrně skončil) Daredevil po výborné první řadě nezasloužil. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty tam jsou desítky ninjů, tajemné artefakty, oživované mrtvoly, tajné sekty, superhrdinové a kdo ví co ještě; Daredevil se v třetí řadě vrací v podobě bezmála až sedmdesátkového thrilleru "lumetovského" střihu o vztahu moci a korupce, kde Murdockovy schopnosti působí takřka až nemístně. Tohle je nolanovské pojetí (super)hrdinské látky, nikoli marvelovské. Pozvolné tempo vyprávění (na rozdíl od ostatních marvelovských sérií, ale pro jednou opodstatněně) tažené postavami, které se vlastním konáním dostávají do víru příčin a následků, ze kterých není lehké cesty ven. Výtečně pojatý koncept dvou stran téže mince v podobě jin–jang párování Murdocka a Fiska, temné, vyspělé i nekompromisní, nosné vedlejší postavy (z toho Daredevil je dobře polovinu série v podstatě vedlejším charakterem), radost pohledět. Paradoxně tak jako jedna ze dvou výtek působí v podstatě klad; časté kontaktní bitky. S ohledem na to, jak je to celé vystavěno, tak jsou navíc a jejich spouštěčem je většinou nějaká přes koleno lámaná obezlička. Na druhou stranu jsou po kaskadérské a choreografické stránce propracované do nejmenších detailů a nechybí jim hmatatelný pocit fyzična, kdy cítíte každou ránu, čili si na ně nejde stěžovat, zvlášť když se v nich (pr)ohání Daredevil v konečně důstojném munduru. Problémem, a bohužel zásadním, je ovšem finále. Celou dobu to neodvratně krok po kroku směřuje k osudovému střetu, kdy se konečně ti dva setkají tváří v tvář, kdy se vyjeví plný rozsah Fiskova mnohavrstevnatého plánu, kdy... Kdy se nic moc nestane, tři postavy si dají přes držku a to jest vše. Murdock s Fiskem nemají ani pořádný dialog; tento aspekt naštěstí zachraňuje tenzí sálající scéna návštěvy Karen Page u Fiska. To je přesně styl, kterým se mělo odehrát i finále. Nevyřčené hrozby, náznaky mezi řádky, vypjaté pnutí a ne symplicitní bum-bum-au-konec. Každopádně však vynikající sezóna, na kterou se bude jen stěží důstojně navazovat. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VÁŠ OTEC NIKDY NEVĚDĚL, KDY SE VZDÁT. NA TO BYL MOC HRDÝ. A VY DOPADNETE STEJNĚ“… /// Nejdřív myslím, že už mě Matt nemá čím překvapit. Bije se proto, aby trpěl, nikdy nikdo neumře a teď je navíc sebelítostivej. Navíc je na scéně znovu Fisk. Ale ono ejhle – od čtvrtýho dílu to chytá fajn zápletku, Fisk padouši dokonale a navíc baví nová postava – Dex. Asi to fakt bude nejlepší „čertíkova“ série. Přesto nakonec musím konstatovat, že Matt je pičus. Kolikrát mě sral s tím svým… sluníčkářstvím? Hurá – lidskej život zůstal uchován! Nebo jinak – já bych snad kvůli tomu čurákovi začal fandit padouchům! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bůh nechce, abych poznal jeho úmysly. 2.) Nepřátel se nebojím. Mám je dokonce všechny rád! 3.) Thx za titule „Xavik6“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie Daredevila je jiná. Celé to pojetí závěrečné řady mi nepřijde uplně šťastné, nicméně si jednotlivé epizody stále drží vysokou kvalitu, ať už po stránce akce, tak po stránce napětí. Slabší je zápletka a v kontextu celého seriálu je třetí serie asi nejslabší. Ale stále osciluje kolem nadprůměrných 4 hvězdiček... ()

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uz asi 6dilu se tam neco deje a kazdej se na neco pta a ten mu odpovida odpovedi typu: "kdyz sem byl malej tak jsem meli..." kecani o picovinach ktery by se veslo do 1-2dilu, nic zasadniho se nestane..jediny co si ztoho clovek zapamatuje je skvela one shot prison bitka + ta bitka v kanclu..jinak je to bida a des...a uz sem pekne nasranej ale uvidime dal..vse v puvodnim komentari. asi nejslabsi serka/ stejne dobra jako prvni - takze nic moc 3/5 - neni tu nic extra ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Jednou ze zločineckých organizacích zmíněných ve Foggyho (Elden Henson) poznámkách je také Maggia. Tato zločinecká rodina je v komiksech velmi dobře známa, především pak patří mezi úhlavní nepřátele Punishera. (NiWi)
  • V jedné ze scén dá Vanessa (Ayelet Zurer) Wilsonu Fiskovi (Vincent D'Onofrio) do klopy saka růži (v angličtině „rose“). V komiksech je jejich syn známý jako kriminální lord s přezdívkou The Rose. (NiWi)
  • Číslo bytu, ve kterém bydlí Agent Poindexter / Bullseye (Wilson Bethel), je 131. Jde o odkaz na komiks „Daredevil Issue #131“, kde se poprvé objevil právě úhlavní nepřítel Daredevila – Bullseye. (NiWi)

Reklama

Reklama