Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 8

Recenze (81)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ninjago oveľa viac funguje v jednotlivostiach ako celku. Ale to sa dalo samozrejme čakať. Scenár je až únavne doslovný a predvídateľný. Takže k tým maličkostiam. Tie pozostávajú s príjemných prekvapení, ako zapojenie reálneho sveta do toho fikčného, pričom by bola škoda sa o nich zmieňovať, keďže sú tým najlepším, čo vás v kine čaká. Určite vás na začiatku nenapadne, kto bude ústredným monštrom filmu a je to veľmi vtipné. Jackie Chan už tak moc vtipný nie je, ale kto ho zbožňuje, bude nadšený. No a ešte k publiku. Vždy, keď navštívim nejakú prodkuciu pre dospelé publikum, niekto sa nahlas rozpráva alebo telefonuje. Na premiére Ninjago a všetkých Lego movies boli rodičia s deckami a tie boli okrem momentov, na ktorých sa smiali, úplne kľudné. Človek asi vekom prichádza o rozum. Inak z trojice Lego Movie, Batman a NF je novinka najslabšia, asi práve kvôli stokrát prevarenej zápletke. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

LEGO filmy se nikdy moc netrápili s příběhem, ale tohle už je vyloženě rezignace. Akční části na mě působily jako kdyby mi někdo před obličejem máchal omalovánkama, z toho by nemělo nic ani jojo. Co Ninjago drží nad vodou jsou kecací scény, tam se někdo vyřádil, i když asi trochu zapomněl na to, že píše hlavně pro děti. Ve výsledku je to ale pořád dvakrát povedenější, než drtivá většina animáků, které k nám dorazí. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Lego, Lego!!! Nemám skúsenosti s tým, že som sa bavil so stavebnicou, ale zase mám skúsenosti s tým, že mám prevetrané celovečeráky. Tento prídel je blbý spôsobom, ktorý pochopí len obdivovateľ, resp. fanda stavebníc. A vlastne nič iné ma nenapadá. Možno len to, že by sa mali vrátiť pôvodný tvorcovia. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento film mal so seriálom ozaj veľmi málo spoločného a čakal som, že trošku nadviaže. Každopádne zopár hlášok celkom zdvihlo kvalitu, ale okrem animácií a celkovej radosti z lego postavičiek, nemožno hovoriť o nejakom kultovom zázraku. Mám pocit, že tieto lego filmy pomaly začínajú strácať tempo. 50 % ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Motiv problémů ve vztahu mezi otcem a synem se táhne celou sérií. Zatímco v Lego příběh to byl plně funkční rámec, do kterého byl příběh zasazen, v Lego Batmanovi byl podaný z pohledu sebestředného a smutného otce Batmana, tady je to z pohledu syna Lloyda, který se zoufale snaží přimět svého čtyřrukého otce-záporáka, aby se konečně jako otec začal chovat. A celé to ztratilo jiskru i smysl pro humor. Lego je jen prostředek, jak vyjádřit rodinnou problematiku. Není důležité, postavičky by klidně mohly být kreslené nebo ze dřeva. Snímek divákovi předkládá především sentiment s očekávaným završením. SHNRUTÍ: Když je u animovaného filmu nejlepší úvodní hraná sekvence s Jackie Chanem .... ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)
  • Témeř pokaždé se na konci filmů Jackieho Chana objevují nepovedené záběry. Tuto tradici tvůrci zachovali i u tohoto snímku. (CrypzzXD)
  • Jedná sa o samostatný film, ktorý nemá spojitosť so seriálom Ninjago - Nindžova cesta (2011). Zároveň je však založený na sérii LEGO stavebníc Lego Ninjago, ktorú vytvorila rodinná dánska spoločnosť The Lego Group. (LuiCJ)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama