Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 8

Recenze (81)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Lego movie bylo super zpříjemněním na poli animovaných filmů s vyváženým poměrem mezi vtipem a příběhem, Lego Batman už byl výrazně víc pro děti, mockrát jsem se nezasmál, ale furt to na jedno zkouknutí bylo ok. Jenže Warner v roce 2017 poslal do kin další Lego film, a to Ninjago, a tam už to moc zábavné nebylo. Hrozně upovídané, kiďácké a bez absence smysluplného příběhu. Snad jen ten Jackie Chan potěšil. A v tomto případě Warnerům Lego frančíza zakopla a v kinech komerčně neuspěla. Nedivím se. 2* ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už se v tom krapet ztrácím, ale trochu mi to připadalo jako mix Transformerů a Pokemonů. Transformace je u téhle legendární stavebnice vlastně hlavní filozofií a vzhledem k tomu, že každý z hrdinů měl své vlastní zbraně a útoky, tak nějak se mi vybavil žlutý vřískající pika pika ču... Naštěstí tohle má k těm japonským mytologiím poměrně daleko byť se příběh odehrává kdesi v Legasii ve městě Ninjago City. Oproti ale LEGO: Clutch Powers zasahuje mi to přišlo slabší. Hlavní slovo k filmu po skončení pak měly děti a těm se to líbilo. Lego to dělá dobře. Udělalo animák pro kina čímž si plní kasu a zároveň je to dokonalá reklama na všechny ty nové stavebnice vydané k filmu. Jelikož jsem ale na legu sám odrostl a dodnes jej považuji naprosto geniální stavebnici podporující kreativitu nemám nic proti tomu a budu své ratolesti podporovat ve skládání kostiček i když pak budu ze sáčku vysavače vyndávat paňáčky a kostičky jejichž cesta hubicí do hadice a sáčku je vždy provázena klasickým typickým klepáním o stěny... Dávám za tři sopečné vyhazovy ! * * * ()

Reklama

DA_NO 

všechny recenze uživatele

Pro znalce původního seriálu musí být tohle zklamání. Zpousta důležitých věcí je zde překopána (místo draků roboti), chybí veškerá mytologie okolo Ninjaga, většina původních postav se chová úplně jinak a dost trapně (punkerka Nya) a hlavní téma je otcovský vztah, což je vážně něco jinýho než v seriálu. Ale tenhle film nemůže přijít dobrej ani člověku, kterej neznal seriál. Hlavní zápletka se točí okolo kočky, která ničí Ninjago, humor tady funguje o poznání méně než v předchozích LEGO filmech a hrané scény jsou zde vážně trapný. Takže, nový LEGO film je oproti vynikajícímu LEGO Movie a zábavnému LEGO Batman podprůměrný snímek, který se předlohou jen inspiruje a jehož humor vůbec nefunguje. 30% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Šest nindžů vyzbrojených bojovými roboty musí odrazit další útok padoucha Garmadona, který chce město Ninjago ovládnout... V krátké hrané části filmu hraje Jackie Chan majitele obchodu se starými věcmi, který diváky do příběh Ninjago uvede. Jackie také namluvil postavu mistra Wu. Je docela škoda, že Michael Peña (FIRE NINJA) neměl více textu, protože toho moc nenamluvil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší jako Lego Batman, ale zase ne o moc. Celý film se vyšťaví zhruba v prvních 20 minutách (nepočítám filmové scény ty stojí za hovno jako v Lego příběhu) pak to jde do kopru. Pochválit se dá hudba ,jedna humorná scéna ( s tou rukou) a cca 3 podařené vtipy + ta kočka . Jinak je to těžká bída. Na celé sérii Lego se podařil jen Lego příběh Hraček zbytek už je těžká bída. Jo a abych nezapomněl nevěřte trailerům ta scéna ze svatby na kterou jsem se hodně těšil tam ani není to samé ta scéna jak parkují v docích. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Film mal premiéru vo Fox Theater vo Westwood Village, 16. septembra 2017. (LuiCJ)
  • Témeř pokaždé se na konci filmů Jackieho Chana objevují nepovedené záběry. Tuto tradici tvůrci zachovali i u tohoto snímku. (CrypzzXD)
  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama