Reklama

Reklama

Marco Polo

(seriál)
  • USA Marco Polo
Trailer 2
USA, (2014–2016), 18 h 27 min (Minutáž: 46–65 min)

Tvůrci:

John Fusco

Hrají:

Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Chin Han, Remy Hii, Rick Yune, Joan Chen, Olivia Cheng, Andrew Ng, Amr Waked, Darwin Shaw, Claudia Kim, Ludi Lin, Ron Yuan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Seriál Marco Polo je zasazen do světa chamtivosti, zrady, sexuálních intrik a rivality. Podle dobrodružství slavného cestovatele na dvoře Kublaj-chána. (Netflix)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Marco Polo (2014) 

Parádní historický seriál o Marcu Polovi od Netflixu. Odehrává se ve 13. století a zaměřuje se na jeho život během služeb u dvora Kublajchána. Jako mladík za ním odputuje spolu se svým otcem z rodných Benátek. Po třech letech tam zůstává jako sluha a jeho otec se vrací domů. Musí se vše naučit. Bojovat, psát, střílet z luku, jezdit na koni, prostě všechno. Děj obsahuje spoustu intrik a tahanic o moc. Občas dochází i ke zradě. Taky je tam hodně pěkných čínských hereček. :) Některé scény jsou velmi odvážné. A ty bojové opravdu skvěle zpracované. Marco se časem začlení do tamní kultury a stane se chánovým věrným společníkem. Během děje proběhne pár velkých bitev. Hlavně ta poslední je perfektní. Připadal jsem si během ní jako při hraní Age of Empires 2. ;) Katapulty byly super. 2. série je opravdu úžasná. Spoiler: Chán je zrazen a snaží se obhájit si svou pozici. Přichází prostor pro spoustu intrik a těžkých rozhodnutí. ne všechny postavy se dožijí konce. Seiál byl bohužel ukončen... "Popiš mi mou zemi, Latine." ()

Reklama

Reklama