Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na druhou sérii Labyrintu jsem se těšil jak uprchlík do Německa. První série, asponˇ teda za mě, neměla chybu. Když jsem po první sérii napsal Jirkovi, že jsme s přítelkyní poznali vraha už v pátým díle po hlasu v telefonu, nevěřil, že Vondráčka máme tak naposlouchanýho. Bylo jasný, že nám to tentokrát nedá tak lehce zadarmo a to potvrdil už první díl druhé série. Přiznám se, že jsem se v hodně okamžicích ztrácel, nejenom v první epizodě, ale v celé sérii. Těch postav tam bylo na můj vkus strašně moc, Jirka rozvinul víc příběhů dohromady na úkor mysteriózna, kterýho oproti jedničce hodně ubylo. Musím srovnat i herecký obsazení, který bylo skvělý v jedničce i dvojce, ale v těch důležitejch rolích Majer předčil Hájka a hlavně Kanócz Vilhelmovou. Hodnotím celkově jako průměr, ale protože vím, že Jiří Strach je skvělej režisér, tak doufám, že nebude mít bobky natočit klidně trojku, která se kvalitou víc vyrovná za mě stoprocentní jednotce. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Abych citoval majora Remeše "To snad není možný". Po skoro odpadovém úvodu to teda nakonec jakože dává smysl.... ale bylo to našroubované jako kráva. Nápad s následníkem celkem zajímavý, kdyby nebyl "doplněn" do tak kokotských scén a postav, bylo to to vlastně fajn. 35% a snad ta třetí série bude lepší. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já musím říct, že mne druhá série vlastně bavila o něco víc než první. Zoufale tu ale chyběla Zuzana Kanócz, která mne v jedničce naprosto dostala. Jinak ovšem velice zapletená zápletka, skládanka, která do sebe velmi velmi pomalu zapadá, to někoho může otrávit. Ne ale mne. Brilantní Jiří Dvořák v roli prchajícího lobisty, spousta vedlejších postav, které mne bavily. Mysteriózno tentokrát upozaděné, za což jsem v podstatě rád. Konec samozřejmě díky velmi složité stavbě příběhu a klopýtání hrdinů spíše zklame, ale to bych zas tak filmu nevyčítal, s tím se podle mne nedalo nic dělat. Strávil jsem zkrátka u obrazovky příjemně čas, slušná televizní zábava. 75% ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou řadu Labyrintu si pamatuji jako nejslabší ze všech sérií, momentálně zkouším rewatch, tak uvidím, jak se mi bude v průběhu zdát, ale minimálně jeden velký nelogický fail ohledně hlavní zápletky si vybavuju už teď - k čemu je to ochraňování potomka následníka trůnu v době kdy je monarchie už dávno pryč? To jako bratrstvo očekává pád vlády a návrat k monarchii? Nebo snad plánuje vládu svrhnout a ustanovit krále (to asi ne, na to jich bylo trochu málo)? Navíc, proč by měl vládnout zrovna potomek Přemyslovců, z jiných rodů žádní potomci nejsou? V jedničce šlo o pomstu, ve trojce o prachy a duševně nemocného člověka, ale tady jeden z hlavních motivů hodně hapruje... No uvidím, jak budu celou sérii na konci vnímat, třeba se v tom tahle pitomina ztratí. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání, první série je docela fajn, ale tahle je hrozně na h**no, proč? Je tu asi půl miliardy zbytečných postav a nudných dějových linií - příklad? - v jednom díle je dějová linka s chlapíkem, kterému jeho milenka šlohne peněženku, protože se chce seznámit s jeho manželkou a jeho dokonalou rodinkou. A proč to tam je? Jenom proto, aby mohli nabourat v autě jednu z postav... A takových věcí je tu neskutečně mnoho a díky tomu to jednak není hlavní postava (že prý vyšetřovatelé, co mají na starost vraždy? Ani náhodou, větší screen time má vedlejší postava lobisty), druhak je díky tomu rozuzlení ve finální episodě nudné a nečekané asi tak, jako že katolickým papežem se stane hetero děd a nikoliv lesbická černoška, co poslouchá punk-metal a v pěstuje akvarijní rybičky. Sice poslední díl snese přísnější měřítka, ale to nic nemění na tom, že scénář zcela selhal a servíruje tupé, jednopolohové postavy a šest sedmin děje je prostě na dvě věci a nejspíš to nikoho moc nebavilo, včetně Jirky Stracha, kterej je jinak jistotou nezměrnou. Howgh. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Brně, zámku Hoštice, zřícenině hradu Templštejn, Kuřimi. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se v Brně, zámku Hradec nad Moravicí, fakultní nemocnici Brno, parku Lužánky v Brně, letišti Brno -Tuřany, Rosicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Natáčelo se v Brně, Vranově, Říčanech u Brna, klášteru Hradisko v Olomouci, zřícenině hradu Templštejn, Ivančicích, na mostě přes řeku Jihlava v Dukovanech, vojenské nemocnici v Olomouci. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama