Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

waska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový kriminální kolega Vilhelmová - Špatně !! Pro mě jedna ze dvou našich nejnesympatičtějších hereček. Moc vražd - Špatně. Moc postav - taky špatně. Až moc přeplácané, roztahané, politický motiv se sice povedl, ale až moc tajemství. Ta se sice všechna objasní, ale působí to dost zmateně. Konec dobrý i když trošku přitažený za vlasy, ale nakonec proč ne. ()

Hrabovo odpad!

všechny recenze uživatele

Takové dlouhé titulky! To jistě všichni dostali plat, to je zase vyhozených peněz! Nechápu, proč tohle ČTV financuje. Opravdu jsem dokonale informovaná nejen o tvůrcích, ale i o čtyřech lidech, co se starali o gáblík a šesti, co jezdili auty. Postrádám jen informaci, kdo pronajal mobilní WC, ev. jmenovitě která hajzlbába seděla u drobných, pokud byli na exteriérech v hospodě. Nechápu to, příště žádám informaci kompletní. Nakonec jde to i z mých peněz! ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost slabší, brněnským reáliím navzdory. Druhý série je natahovaná, sestříhal bych to do max 4 dílů - zbytečné záběry na ulice, oblohu, panarama města. Napětí a souvislosti jsou v sedmi týdnech na hraně udržitelnosti pozornosti. Zuzana Kanócz o tisíc procent lepší než přeobsazovaná Vilhelmová. Iveta Jiřičková v sérií několikrát ukázala svoje pořádná prsa. Jen nevím, jestli z toho mám radost. Asi jo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehodnotím druhou sérii jako rapidní pokles z důvodu toho, abych zapadl mezi veřejný průměr. Dívám se na ni z čistě subjektivního pohledu a právě díky tomu se můžu s naprosto čistým svědomím ztotožnit s pádem kvality. Přemnožené dějové linky se v závěru sice pěkně spojily dohromady, vycítil jsem ovšem nucený spád, který byl na jednu stranu již nějakou dobu očividný, na druhou vskutku zbytečný. Náhrada skvělého Stanislava Majera prapodivným slizounem Hájkem a mou neoblíbenkyní Vilhelmovou také moc nenahrála do karet. Ještě že to letošní pokračování opět vytáhlo vzhůru. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzpomínám si na jednu takovou latinskou větičku „Quis Hectorem cognovisset, si Troia feliciorem fuisset“, tedy „Kdo by znal Hektora, kdyby Troja byla šťastnější“, a při sledování už druhé série od režiséra Jiřího Stracha mě napadla její parafráze „Kdo by znal Václava III., kdyby nebyl v Olomouci roku 1306 zavražděn?“. Odpověď je nasnadě, zřejmě nikdo, zapadl by jako jeho předchůdce Václav II., byť ten byl velmi úspěšným panovníkem, zvláště s přihlédnutím k tomu, v jakých s prominutím sračkách přebíral tuto zemi. Tak máme o klukovi, který se nedožil ani svých 17 let, spousty knih, polemik, odborných studií, diskusních fór a v neposlední řadě teorií o jeho smrti s mnoha možnými ale nikdy bezpečně prokazatelnými pachateli. Jednou bych byla moc ráda, kdybych se dožila toho, aby se stejné popularity dočkal i jiný stejně starý (vlastně mladý kluk), který byl také posledním svého rodu a taky neměl na růžích ustláno… Spekulace o tom, že měl Václav III. (manželské) děti se objevuje taky nezřídka, mnohem více se mi však líbila fabulace paní Ludmily Vaňkové na toto téma v knižní sérii Od trůnu dál, když spojila osudy potomků Václava II. a Záviše z Falkenštejna, kteří nám buď mizí z pramenů a nám známých událostí (Závišův syn s Alžbětou Uherskou) nebo nemáme doklad o jejich narození vůbec (potomci Václava III. a Violy Těšínské). V tomto seriálu jsem se těšila na propojení s Hroznatovci potažmo bl. Hroznatou, které v seriálu rovněž zaznělo a které není tak profláknuté jako je téma Václav III. Schválně jsem nehodnotila jednotlivé epizody (nač taky, smysl to má dávat jako celek a ne jako u seriálů jejichž epizody bývají dokončené, tady to dělení na ně podle mého názoru úplně postrádalo smysl), přesto se mi to celé zdálo horší než první série. Vzhledem k tomu, že výhrady, které mám i já už padly v komentářích přede mnou (o nadbytečných osobách, nelogických jednáních postav, nevyváženém prostoru pro jednotlivé osoby atd.), zmíním pouze to, že jsem doufala v nějaké propojení řádu a čachrů lobisty Kříže. Zklamalo mě to a může to být tím, že po první sérii, kde až do doby, než se tam objevila ta „kam čert nemůže,…“, to šlapalo jako hodinky, a já měla příliš velká očekávání… Tak připojím své obvyklé snad tedy v příští sérii (a snad s lepším scénáristou, scénář se mi jako slabina zdál už i u série předchozí). ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Brně, zámku Hradec nad Moravicí, fakultní nemocnici Brno, parku Lužánky v Brně, letišti Brno -Tuřany, Rosicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Opata klášterní knihovny hraje Jaroslav Kuneš, který je však v závěrečných titulcích chybně uveden jako Jaroslav Kunš. (pávek)
  • Přestože první série končí tím, že strážmistr Souček (Vojtěch Kotek) dostal nabídku od brněnské kriminálky, aby k nim nastoupil a měl z nabídky velkou radost, v dalších dílech se již neobjevil. (sator)

Reklama

Reklama