Reklama

Reklama

Labyrint - Série 2

(série)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, 2017, 6 h 45 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Jan Hájek, Tatiana Dyková, Zuzana Kajnarová, Michal Dalecký, Miroslav Donutil, Jiří Dvořák, Radomír Švec, Alois Švehlík, Viktor Preiss (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V druhé řadě kriminálního seriálu režiséra Jiřího Stracha podle scénáře Petra Hudského bude tým majora Remeše řešit další rozsáhlý a komplikovaný případ série vražd. Detektivové nacházejí v lese nedaleko Brna tělo mladé atraktivní dívky, která zemřela obzvlášť brutálním a trýznivým způsobem. Vyšetřování její smrti je dostává do labyrintu napínavých událostí a přivádí je ke skupině lidí, kteří se ničeho nebojí a nic je nezastaví. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

waska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový kriminální kolega Vilhelmová - Špatně !! Pro mě jedna ze dvou našich nejnesympatičtějších hereček. Moc vražd - Špatně. Moc postav - taky špatně. Až moc přeplácané, roztahané, politický motiv se sice povedl, ale až moc tajemství. Ta se sice všechna objasní, ale působí to dost zmateně. Konec dobrý i když trošku přitažený za vlasy, ale nakonec proč ne. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač nerad, tak musím spíš kritizovat. Po slibném rozjezdu, kdy zaujala zejména postava lobbisty, se to hodně utopilo v přespřílišném množství figur a dějových linek. Dle mého buď měli osekat množství linií tak o 50% nebo naopak přidat díly, aby se postavy líp prokreslily. Takhle často mizely tak rychle, jak se objevily. Třeba zmiňovaný lobbista úplně vyklidil pole a v posledním díle se takřka neobjevil... A ten konec?! Motiv nebyl špatný, ale to provedení... Skoro parodie. Asi se víc osvětlí v připravované III, ale obávám se, že už to bude jen ždímání úspěšné 1. série. Často chyběla motivace figur a nějaké přiblížení, aby se divák víc položil do děje. Nabízí se argument, že v severských detektivkách taky hodně linií jen maskuje tu ústřední, což je jistě pravda. Ale hodně cílí na ústřední detektivy, jejich práci i soukromí. A to tady absentovalo. Langmajer byl dost jednotvárný, soukromí prakticky žádné. Škoda promarněného potenciálu, spousty herecké kvality. Přitom našlápnuto bylo: figury Dvořáka, Etzlera nebo Jaškówa byly zajímavý. Nezbývá si přát než: Příště lépe! Pan Strach na to jistě má :-) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý drajv mysteriózna, zbytečně roztahané bloudění v labyrintu jmen a nepodstatných dějových vsuvek (malí kluci na tajném výletě, milenecký pár před autonehodou), otravné zoomování, nebývale mdlé herecké výkony (Vilhelmová s bouchačkou by zapadla leda do týmu Mahoneyho; řád ve složení Vitásek, hlas Harrisona Forda, pan Fajst, správce ze zámku a counselor Štěpán Šafránek působil tak neskonale krutopřísně, že by se na jeho pokyn templářští rytíři zřekli víry). Tohle Strach nemohl vyhrát.. ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Mě teda dost děsilo víc věcí - spousta postav, ve kterých jsem se ztrácel, nějaké zbytečné odbočky a vůbec divné vedení příběhu. Ale nejhorší asi střih některých scén! Ve scénách "viděli jste v minulém díle" byl použitý jiný záběr než v normálním díle a v posledním pokračování scéna s voláním z auta - aniž by Taťána cokoliv stihla vyslovit do telefonu, dozvěděla se přesně všechno na co se měla zeptat. Fakt je to tak nějak divně sestříhaný dohromady, že to dělá hluchá a slepá okna. A závěr jsme už doma úplně prochechtali... :-( Ale scénárista o hlavu asi nepřišel, co??? Škoda. Ale ta poprava ve druhém díle - úplně bez krve - byla taky dílko. ***** Jo a ještě jsem zapomněl na ty 3 výstřely z dvouhlavňové brokovnice... :-)))))) Fakt dobrý střih! :-) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první, skvělé, sérii celkem propad. Uznávám, že jsem nečekal takové rozuzlení. Jen jsem se neubránil pocitu, že by se to hodilo více do sérií Ďáblova lest a Ztracená brána. Ps. obsazení hájka a Vilhelmové mi naprosto nesedělo. Shlédl jsem nyní 3. sérii a nechápu, že všechny tři měli stejný tvůrčí tým. Dvojka je jednoznačně statická a průměrná, což je u tak schopného týmu zvláštní. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (13)

  • Filmovalo se na zámku Hradec nad Moravicí a v Brně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Opata klášterní knihovny hraje Jaroslav Kuneš, který je však v závěrečných titulcích chybně uveden jako Jaroslav Kunš. (pávek)
  • Druhá série se natáčela v lokalitách: Ostrava, Brno, hrad Špilberk, Kuřim, Nebovidy, zámek Hoštice (okres Kroměříž), Brněnská přehrada, Fakultní nemocnice Brno, Moravské Knínice, Hájky, Dolní Kounice, Brno hl. nádraží, Říčany u Brna, Vranov, Ivančice, most přes řeku Jihlava v Dukovanech, zřícenina hradu Templštejn, Praha - Hradčany, Jamolice, zámek Hradec nad Moravicí, letiště Brno -Tuřany, Rosice. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama