Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Recenze (203)

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Tak kapitánka Erika to zabila, ani ten kolík nepotřebovala. Škoda přeškoda. Nicméně v podpalubí byla spokojenost a Wayne a jeho oči to nakonec trochu zachránili! :-D ()

OJan 

všechny recenze uživatele

No, občas už je to trapný, ale pár vydařených scén tu ještě stále je. Celkem se bojím čtyřky, jestli to nepropadne. |70%| ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

V mojich očiach toto pokračovanie oproti predošlým dielom až tak veľmi nekleslo, a to z prostého dôvodu, že až na pár vtípkov či kultúrnych odkazov ma veľmi nezaujali ani ony. Dej je až veľmi jednoduchý, a čo sa týka animovaných filmov, existujú proste aj lepšie a zábavnejšie značky. 40%. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Genndy Tartakovsky režíroval všechny tři díly, ale teprve v trojce poprvé spolutvořil i scénář. A nedopadlo to zrovna nejlépe. Hotel Transylvánie 3 si teprve ve svém třetím díle pohrává s myšlenkou postavy Van Helsinga, který hodlá Drákulu a jeho přátele odpravit. I když...on už vlastně ne. I tak je film více méně bez nápadu a hlavní dějová linka působí trochu slabě. Animačně a barevně je film vcelku povedený, možná nejlépe ze všech, ale jako by došly nápady na vtipy a scénky. Ty se víceméně opakují. Jedinou pořádnou zábavou je až závěr v němž proběhne něco, co jsem donedávna nevěděl, co znamená. Prý se tomu říká DJ battle. Jinak je ale příběh dost předvídatelný. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Jednotku a dvojku som nevidel, takže sme so synom nevedeli pri návšteve, čo od toho očakávať. Nakoniec to nedopadlo zle, celkom slušná zábava a koniec s Makarenou (čo si mimochodom syn ešte týždeň spieval) tiež ušiel. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Někam až do půlky, to bylo zábavné a slušně našlápnuté k zasmání, prostě takový pohodový animák u kterého víte že je to třetí díl, a nečekáte zázraky a kvalitu přesahující první díl. Někde od půlky to začalo docela dost upadat do nezáživna a závěrečných zhruba 20 minut už bylo hodně špatných. Co se týká případného čtvrtého dílu, asi bych doporučil studiu ho nedělat. ()

mArtinko5MB 

všechny recenze uživatele

Pre deti do 6 rokov to moze byt OK. Jednoduche, kratke. Co mne na tom vadilo bol fakt, ze to uz nemalo boom-efekt ako jednotka. Nic nove ci uz po stranke humornej alebo dejovej. Navyse pri dejovej linii som mal pocit: "To som uz niekde videl" :) Slabe 3 hviezdy. ()

benny159 

všechny recenze uživatele

Až príliš detské a hlúpučké. Už trailer ma odradzoval a môj predpoklad sa potvrdil. V predchádzajúcich filmoch tejto série bolo aspoň niečo aj pre dospelého diváka. Toto ale tvorcovia nemohli myslieť vážne ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Třetí Transylvánie znovu sází na jistotu a jede v zajetých kolejích. Stále je to svižné, vtipné, sympatická monstra a když se to vše sečte dohromady máme tu znovu slušnou animovanou podívanou. Být tam méně té romantické/zamilované omáčky mohlo to být o něco lepší. 6/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Síce je Hotel Transylvánia 3 už len prevarená kaša bez nejakého výrazného nápadu, ale stále sa na to dá pozrieť. Je to proste snímok plný priehrštia vtipov, gagov, brutálne vymakaných animácií a nápadov. No veď uznajte, že sledovať svadbu dvoch strašidiel alebo sledovať DJ-a v ustrici. To človek ozaj len tak niekde nevidí. Proste ja som sa zabavil a aj napriek pár hluchým miestam si myslím, že sa jedná o slušný animák, ktorý neurazí. 70 % ()

Athares odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné dobré, co se filmu nedá upřít, je výborná animace. Od kásných fantasy scenerií až po dokonale vytvořené mořské vlny. Zbytek je jednoznačně odpad. Tak trapný humor založený na rozcapených grimasách a různém pitvoření se všech postav doprovázený různými skřeky a řvaním byl i přes relativně krátkou stopáž filmu téměř k nevydržení. Nesmáli se tomu ani děti, kterých byla v sále většina. Naopak malá holčička si po odchodu z filmu stěžovala tatínkovi, že jí z toho neustálého křepčení a hudby bolí uši. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, která nezklamala vtipem či nápady a nesouhlasím s negativním hodnocením některých kolegů. Možná to není odrovnávačka, ale pohodové a konečně explicitně nenásilné. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Animáky nemusím, ale Hotel Transylvánie se mi líbil. Stejně tak i další bláznivé pokračování, které obsahuje pár velmi dobrých gagů. Nicméně jako celek to už neúčinkuje tak, jak tomu bylo při prvním filmu. Příšerózní tečkou byl souboj dýdžejů na konci filmu, opravdu děsná hudba. Ale asi to bylo účelem. ()

listo 

všechny recenze uživatele

Vezmu to zeširoka. Problém x-tých pokračování úspěšných animáků tkví především v tom, že do nastavované kaše původních příběhů o přátelství napěchují zloduchy s touhou zabíjet a ničit, čímž zabijí a zničí ono kouzlo, díky nimž se "jedničky" postavené na základních hodnotách staly tak úspěšné. Namátkou: Původní poselství Madagaskaru říkající dětem, že (zjednodušeně) i když se dostanete do potíží a máte ukrutný hlad, tak svého nejlepšího přítele nesežerete. Série končí nesympatickou megerou, která se s fanatickým výrazem ve tváři a kvérem v ruce snaží zvířata pochytat. Původní poselství filmu Auta, opět o přátelství, se ve dvojce mění v mafiánskou přestřelku s násilím, smrtí, vyhrožováním... No a do třetice Hotel Transylvánie, kde ve třetím pokračování hraje prim šílený padouch s touhou všechny zabít. S ohledem na cílovou skupinu se ptám, jestli je to fakt nutné. Není to ani pěkné, ani vtipné, dcera se u toho nudila, přitom jedničku doslova miluje. ()

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama