Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka francouzské záchranné lodě jménem Piper Maru je nalezena mrtva. Všichni byli vystaveni neznámé smrtelné radiaci. Byla nalezena pouze jediná stopa – zbytek jakéhosi oleje na kůži jediného muže, který přežil. Ten je však nyní nezvěstný. Během vyšetřování speciální agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová zjistí, že záchranný tým pravděpodobně pátral po pilotovi stíhačky z II. světové války. Letadlo po desetiletí zahaleno mlhou záhad bylo údajně spojováno s UFO. Čím hlouběji se Mulder a Scullyová dostávají k pravdě, tím jsou blíže známé postavě z jejich minulosti – zrádci jménem Krycek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (7)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Prakticky se dá říct, že kvalitativně je Piper Maru zcela totožná jako 82517. Začátek je sice pozvolnější, ale od druhé poloviny, se opět jedná o vysokou, ne - li nejvyšší kvalitu, kterou v 90´ letech televize poskytla. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kolik srandy se dá užít s jedinou ponorkou plnou černýho svinstva? Akta X a napínavý thriller, to k sobě vždycky patřilo! ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Piper Maru považuji za jeden z nejslabších článků mytologie. První část je nudná a předvídatelná, ale druhá je skvělá. Bohužel i tak dohromady jde o slabotu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Dvojdíl uprostřed třetí série a jedna z nejlepších mytologií vůbec, a to nejen díky rozjetí zápletky kolem černého oleje, ale také díky vyšetřování smrti Melissy Scullyové a zejména Krycekovi a jeho společných scén s agenty a Kuřákem. Další vynikající konspirační příběh na úrovni skvostného celovečeráku. 100%. ()

Reklama

Reklama