Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

gumbo 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo občas vtipné, tak jasný odpad. Divím se jak tak rasistický film mohl být vůbec natočen. Možná si Američani myslí, že černošský rasismus je vtipný, ale mě se vtípky o tom, jak někoho obviníme z rasismu a on půjde sedět na šest měsíců s bandou černochů, kteří ho budou stále mlátit, vtipné nepřijdou. A Martinu Lawrencovi by se mělo zakázat ve filmech mluvit. 15% ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Když jsem National Security viděla poprvé, koukat se na to dalo, dokonce bylo i spozorováno že jsem se i několikrát zasmála ale tenkom se smejú už jenom tomu jak to je sprostě nahraný a jak nefungujou žádny fórky ale jen komické postavy ktoré jsou vypatlané a ich herecké obsazení je vrchol nevkusu. Podle mě je tolhe nějvětší chybou v živote co jsem kdy mohla shlédnout. ()

Reklama

ShotgunED odpad!

všechny recenze uživatele

Vím,že tohle není regulérní komentář,ale tady svoje pocity vyjádřit prostě musím. Kdyby bylo hodnocení odpad roku,uděluji jej tady. Strašný úplně všechno a navíc panebože zabijte někdo Martina Lawrence a Erica Robertse,protože než tohle,to si asi radši půjčím všechny filmy od Stevena Segala a doženu co jsem neviděl a nechci vidět. Nebo můžu strávit příjemnější večer a prostřelit si hlavu. Jdu si vyčistit pistoli :-( ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že námět černý policajt + bílý policajt (popř. bezpečnostní agentura) = hahaha, je už maximálně vyčerpaný a dnes je to přežitek, na který mě odpuzuje se koukat. Nabízí se srovnání s názvově podobnou komedií Policajti ze Švédska, která je minimlně o tři kategorie lepší. Nabízí se už jen otázka: Proč Policajti na baterky vznikli? Proč? ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Lawrencea už by mohli od kamery konečne odstaviť ! Ak má byť vtipný, možno na tom ulietavajú jeho americkí spoluobčania tmavej pleti, ale jeho grimasy a stupídne vystupovanie už po piatich minútach je na blitie. Okrem toho je film zúfale nevtipný a nemá čím zaujať. Jeden z najhorších buddy movies, aký existuje. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (7)

  • Earlova automatická pistole ‘‘Earl Junior‘‘ je Glock 18C. (CliffLee)
  • Policajný riaditeľ Washington jedol vo filme chipsy značky Lays. (BoncheR)
  • Na DVD naleznete i alternativní konec. (CliffLee)

Reklama

Reklama