Reklama

Reklama

Goliáš

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2021), 27 h 17 min (Minutáž: 38–65 min)

Hrají:

Billy Bob Thornton, Tania Raymonde, William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Sarah Wynter, Ever Carradine, Nina Arianda, Molly Parker, Damon Gupton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Americký seriál přináší příběh Billyho McBridea (Billy Bob Thornton), někdejšího špičkového právníka, který v současnosti tráví většinu dne v barech, ale nechá se přesvědčit, aby se ujal případu, jenž byl odložen jako sebevražda. McBride se kauzou začne blíže zabývat, aby zjistil, že se dostal na stopu něčeho velkého, něčeho, co ho může postavit proti jeho bývalé právní firmě a co může ohrozit nejen jeho, ale i jeho nejbližší... (Necrotongue)

(více)

Recenze uživatele Michelle75 k tomuto seriálu (3)

Goliáš (2016) 

Billy Bobek je prostě třída. Když jsem se po skončení chtěla dívat na druhou serku Volejte Saulovi,tak mě to nebavilo, protože Bob hraje o třídu lépe a pak je vše ostatní tak nějak nuda. Goliath má atmošku a pokud se dostanete přes druhý-nejvíc nudný díl,tak se máte určitě na co těšit. Mísí se tady všechno a mě tyhle právnické kličky hodně baví....Navíc ostatní postavy jsou vybrané a hlavně zahrané víc, než skvěle,takže se těšte na zvláštní směsici charakterů nebo spíše bezcharakterůůů. ()

Série 3 (2019) (S03) 

Třetí série mě bavila více, než druhá. Pro mě byla svižnější, občas i vtipnější. Navíc zde hraje výborný Denis Quaid. Je zajímavé pozorovat tyto herce pospolu a srovnávat jejich hraní. Je mi líto, že ty serie jsou tak krátké. ()

Série 4 (2021) (S04) 

Hodně povedená série, kde se objevují místy i kabaretní části, které celou tuhle kauzu podtrhávají a přitom působí "odlehčujícím způsobem. Hodně povedený vizuál, čínská část města působí autenticky a v nočním světle prostě skvěle. Působí to snově skoro jako od Lynche.  Jednotlivé  postavy jsou velmi  dobře obsazené a hlavně jedna vedle druhé hodně jiné a zajímavé, což už samotnému seriálu dává velké plus, ....líbí se mi jak ty staré, které pojí zvláštní přátelství, tak ty nové- zápornější, a i ty ostatní. J.K. Simmons se tady dobře vyřádil. Prostě skvělý seriál, který je inteligentní a stále překvapující. ()

Reklama

Reklama