Reklama

Reklama

Goliáš

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2021), 27 h 17 min (Minutáž: 38–65 min)

Hrají:

Billy Bob Thornton, Tania Raymonde, William Hurt, Maria Bello, Olivia Thirlby, Sarah Wynter, Ever Carradine, Nina Arianda, Molly Parker, Damon Gupton (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Americký seriál přináší příběh Billyho McBridea (Billy Bob Thornton), někdejšího špičkového právníka, který v současnosti tráví většinu dne v barech, ale nechá se přesvědčit, aby se ujal případu, jenž byl odložen jako sebevražda. McBride se kauzou začne blíže zabývat, aby zjistil, že se dostal na stopu něčeho velkého, něčeho, co ho může postavit proti jeho bývalé právní firmě a co může ohrozit nejen jeho, ale i jeho nejbližší... (Necrotongue)

(více)

Recenze uživatele Torpid k tomuto seriálu (1)

Goliáš (2016) 

Seriál Top 5 roku 2016. Kdo nemá kopřivku ze soudních dramat s velmi provařeným námětem - vyhořelý a zlomený právník vs. zbrojní koncern a obří nadnárodní právní firma, tak ať zkusí. Stejná kvalita jako letošní The Night Of a o level lepší než ze stejného prostředí Suits. Sází se zde na skvěle napsané charaktery, atmosféru a zajímavě podané právní prostředí. Co táhne nejvíc, to jsou herci. Bez výjimky A třída - i ve vedlejších rolích a to není v seriálové tvorbě zas až tak běžné. Perfektní casting a dvě mimořádné charismatické hvězdy - Billy Bob Thornton a William Hurt. Prvních sedm epizod za plný počet , ta poslední je trochu bezradná, protože to chtěli efektně zakončit a mě to celé přišlo trochu na sílu a křeč. Ale i tak , o příběh šlo až na druhé koleji, na první byli herci. ()

Reklama

Reklama