Reklama

Reklama

Castle Rock

(seriál)
  • USA Castle Rock
Trailer 1
Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2018–2019), 16 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O'Quinn, Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Alex Ziwak, Phyllis Somerville, Ryan Eatherton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Lacike k tomuto seriálu (2)

Severance (2018) (S01E01) 

Po troch dieloch to vyzera ako Lost v Shawshanku. Proste dalsia mysteriozna nekonecna natahovacka odohravajuca sa v niekolkych casovych obdobiach. Je ten neznamy väzen v Shawshanku diabol alebo v tom bude nieco ine? S pribudajucimi dielmi je mi to cim dalej tym viac ukradnute. Ma to skvele herecke obadenie, ale postavy su hrozne. Vsetci sa tam tvaria strasne vazne a kazdy ma svoje vlastne tajomstvo, ktore sa bude odkryvat bambilion dielov. Asi este par dielov vydrzim, lebo ma bavia odkazy na film Shawshank Redemption, ale ziadna pecka to nie je. Skôr jedno velke sklamanie. ()

Krabice (2018) (S01E04) 

Tak nic. Koncim. Zahady tohto serialu idu uplne mimo mna. ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Reklama

Reklama