Reklama

Reklama

Dark - Season 3

(série)
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, 2020, 8 h 28 min (Minutáž: 57–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Carlotta von Falkenhayn, Claude Albert Heinrich, Karoline Eichhorn, Hermann Beyer, Peter Benedict, Nils Brunkhorst, Barbara Nüsse, Natascha Paulick (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Zběsilé cestování v čase spěje k vyvrcholení. V podivném novém světě jsou některé věci povědomé, ale jiné znepokojivě neznámé. (Netflix)

Recenze (72)

Splasher 

všechny recenze uživatele

[spoilery] Slovy profesora Fiedlera: Nein, nein, nein! Zimmerman, du alter trottel, so kann man kein Stück erzählen. ___ Jako jo, když jsem si přečetl diskuze na redditu, tak jsem asi porozuměl tomu, co tvůrci viděli v krabici před tím, než jsem ji já otevřel (dokoukal 3. sezónu). Ale to, že to bylo všechno vlastně jen myšlenkové cvičení Claudie mi přišlo strašně málo. Ta kočka byla v mé krabici mrtvá. ___ Ten neustálý protimluv, kdy vše je zároveň strašně deterministické a je jedno, co kdo udělá, protože osud. Ale vedle toho oba hlavní tábory musí neustále "hrát šachy", aby ten osud dopadl jak oni (ne)chtějí. A ještě k tomu uzlu. Takže tvůrci se vrátí v čase a zařídí Hitlerovi studium umění a budoucnost bude růžová. Ok, není to trochu risk, že se dostane k fašismu i po studiích? Nebude profesor fascinovaný vesmírem a časoprostorem i tak experimentovat s cestováním v čase? [/spoilery] ()

Kienast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... bál jsem se, že to skončí způsobem, že se to Jonasovi všechno jen zdálo a on se na konci probudí .... Bál jsem se zbytečně jelikož tohle je scenáristické mistrovské dílo se skvěle napsanými postavami. Vřelé díky do Deutchlandu, za tento úžasně propletený příběh s miliónem postav. V životě jsem neviděl nic obdobného. Danke! 10/10 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdy první série byla výborná, atmosferická a šokující, druhá už o něco horší a rozvíjející události z první série, tak třetí série jen tápe na místě, vycucává si z prstu nezajímavé, nesmyslné a přemrštěné scénáře. Nic nedává smysl a právě z toho tvůrci těží - mohou si vymyslet doslova cokoliv a nikdo se nad tím nepozastaví, protože v té kombinaci nelogických prvků už nikdo smysl hledat nebude. Za mě někonečná nuda a utrpení a výsměch první řadě. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejspíš jeden ze všech seriálů s nejlepším zakončením. Velká škoda, že poslední dva díly nenatáhly ještě o tu jednu sérii víc. Až moc se k tomu přímo vybízí. Takhle je to bohužel strašně urychlené a pár menších otázek stále nezodpovězené. Ale naštěstí to nejdůležitější víme a jak už Dark známe, dává to naprostý smysl. Něco podobného se asi zase dlouho nenatočí. 96/100 ()

choze

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série bohužel pokračuje v duchu té předchozí, když dosavadní složitost hned na začátku doslova zdvojnásobuje a místo atmosféry a záhadnosti se tlačí na přesouvání a plky milionu postav, které do zblbnutí opakují, jak je vše propojené a co je podle nich potřeba udělat, aby se ne/zabránilo apokalypse, a rozčilují se, že jim pořád někdo lže a manipuluje s nimi. Velmi rychle jsem se v tom ztratil, takže mi to celé bylo dost ukradené, posledními díly jsem se vyloženě prokousával a vyvrcholení se mnou nic neudělalo. Nehodnotím, protože netuším jak, a první série pro mě zůstává nejlepší. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci epizody zazní píseň „Inside“ od Chrise Avantgardea. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody hraje skladba „Bad Kingdom“ od německé hudební skupiny Moderat. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody zazní píseň „Pneumothorax“ od hudební skupiny Blueneck. (Doomcourier)

Reklama

Reklama