Reklama

Reklama

Vražda v Orient expresu

  • USA Murder on the Orient Express (více)
Trailer 1

To, co začíná jako luxusní jízda vlakem z Istanbulu do Londýna, se rychle promění v jeden z nejnapínavějších a nejzáhadnějších detektivních příběhů, jaký byl kdy vyprávěn. Předloha Agathy Christie popisuje osudy třinácti pasažérů uvízlých v přepychovém vlaku Orient expresu kdesi ve sněhových závějích na Balkáně. V okamžiku, kdy ve vlaku dojde k záhadné vraždě amerického obchodníka, každý z nich se stává podezřelým. Ve vlaku naštěstí nechybí jeden neobyčejný Belgičan s velkým knírem a dokonale pracujícími šedými mozkovými buňkami. A právě tento nejslavnější detektiv na světě, Hercule Poirot, musí závodit s časem, aby vyřešil smrtící hádanku dříve, než neznámý vrah znovu udeří. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Agatha

Ustinov byl vzhledově strašnej, ale tohle je snad ještě horší. Pravý Poirot by nikdy nenosil šediny:-)

 

Snad to Branagh aspoň dožene herecky.

na příspěvěk reagoval D1705

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

Kaufman

Třeba ve filmu tak působit nebude, ale z fotky to vypadá jako kdyby chtěl Poirota parodovat...:-( Ale ze všech postav mi typově nejvíc nesedí právě Branagh... Zlatý Ustinov!

na příspěvěk reagoval Kaufman

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

Právě jsem se přestal těšit:-(

 

Branagh jako Poirot vypadá otřesně:-(

na příspěvěk reagoval Agatha

Příspěvek byl smazán administrátorem.

alexix7

alexix7 (hodnocení, recenze)

MiniMinion

Predloha je jasná, tam sa toho v scenári moc navymýšlať dať nebude. Hlavné bude, s akými (novými) nápadmi Branagh príde lebo ak bude len recyklovať predošlé filmy, tak to pôjde do kytek. A najdôležitejšia vec - ako zahrá samotného Poirota.

na příspěvěk reagoval MiniMinion

MiniMinion

MiniMinion (hodnocení, recenze)

Já tomu věřím. Branagh neni špatnej režisér (díky němu neni Thor ÚPLNÁ sra*ka), a nevěřim, že by Depp, Ridley, Pfeiffer nebo Dench zklamali. Takže pokud Green napíše dobrej scénář...

na příspěvěk reagoval alexix7

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Mmch, teď průběžně koukám na Poirotovky s Ustinovem a ty, co jsou posunuté do tehdejší současnosti jsou úplně mimo. Ale tehdy si taky jistě mysleli, jak moc tomu udělali službu, že je to "moderní". 

na příspěvěk reagoval vito_corle

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

Psychor

mě se třeba Thor hodě líbil asi proto že mám rád komiksy to bude asi ten hlavní důvod ale třeba Popelka s emu hodně povedla 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Psychor

Ber to tak, že z otrasného scenára (Thor je medzi Marvelovkami jednoznačne najslabší... najblbší), vytrieskal znesiteľnú blbosť. Dvojka ti šťastie už nemala. Takže áno, Thor je potvrdením Branaghovho režisérskeho umu.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

vito_corle

Poukazovat na jeho kvality skrze nejhorší film, který natočil? Nedivil bych se, kdyby se našel nějaký seveřan, který by mu došel za ten papundeklový multikulturní Asgard nafackovat.

na příspěvěk reagoval mm13, vito_corle

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

Já věřím že to bude dobré, když se bude ten film držet toho v jaké době se to odehrává a navíc Branagh je vynikající režisér (Thor, Popelka...) tak si s tím poradí a bude to dobrý film navíc film ve kterých hrají známí herci já se na to hodně těším a jsem zvědaví stejně jako jsme zvědaví na další skvělou kriminálku Sněhuláka od Nesba 

na příspěvěk reagoval Psychor

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

Originálně a nápaditě s tímhle filmem poradili Japonci a nepochybuji že je Branagh trumfne. Takže nač ten pesimismus?

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Gal Gadot v pokračování Orient expresu

Gal Gadot v pokračování Orient expresu

30.09.2018

Filmová adaptace klasiky Agathy Christie Vražda v Orient expresu v loňském roce vydělala 352 milionů dolarů a potěšila jak diváky, tak kritiky – zaslouženě se tak dočká pokračování. Snímek s názvem… (více)

Artemis Fowl míří do kin

Artemis Fowl míří do kin

28.12.2017

Kenneth Branagh letos ohromně zabodoval s Vraždou v Orient expresu. Film už má na kontě 311 milionů dolarů a chystá se pokračování (Smrt na Nilu), Branagh si ale není jistý, jestli ho bude režírovat.… (více)

Reklama

Reklama