Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Tak já nejdu proti proudu za každou cenu, ale nebudu tvrdit, že je to trapné, když jsem si z toho málem cvrkla do trenýrek. :-DDD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tak,není to špatný. Linda je očividně tahoun,na té to asi bude celé státi. Proč ne? Ale,kde je synátor? Ten je snad vosk?:))) Ale ten new Terminátor se mi designově moc nelíbí. Naopak,jeho lidská podoba,ano. Pro mě to je zmetek již od pohledu. Není to to,co bych já čekal. Já bych chtěl pochopitelně klasiku. Myslím tím,ten dodnes nepřekonaný endoskeleton. Krásný,děsivý,lesklý a vraždící.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Hees

Arnold by uz mal Terminatora nechat na pokoji a radsej kriesit Conana. Tam by jeho vek nebol prekazkou. Na Terminatora ma urcite velky vplyv aj on aj Cameron. Tym padom vzdy ked sa zacne riesit nejaky Terminator tak to tam podla mna Arnie zacne ovplyvnovat lebo potrebuje comeback. Skoda. Podla mna ten Conan by teraz isiel lepsie. No zase je vsetko len o prachoch. 

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Hees

Presne tak. Ten sucasny feeling mi v Terminatorovi prekaza. Tie superhrdinske mega sceny s autobusmi, lietadlami + tie Matrixovske spomalovacky v kazdej akcnej scene. Hroza. Nacdruhej strane Terminator este ma co ponuknut, len by to do ruk mal zobrat nejaky fanusik. Ja by som si vedel predstavit trilogiu aj bez Arnolda. Ten je bohuzial uz asi kontraproduktivny. Do nekonecna teraz budu vymyslat ako ho tam zakomponovat. Mam ho rad ale lepsie by bolo keby sa na to uz vykaslali. Mohli by sa konecne sustredit na vojnu. Salvation to mal dobre nasliapnute. Este aj ten Bale bol super Conorom. Nebyt toho Marcusa tak by to bol skvely zaciatok trilogie. Skratka, mali by sa uz konecne sustredit na to o co tu ide od prveho dielu. Na Johna Connora a jeho boj proti strojom. Staci si pozriet flashbacky z jednotky a dvojky a v tom style, vizuale a atmosfere urobit trilogiu. Nechapem preco to tak nespravia. Bolo by to super. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Niektoré veci by už mali zostať ležať a nie zbytočne sa stále snažiť niečo podojiť dokola. Hlavne nie pchat steoreotyp dnesnej doby do filmu ako šablónu úspechu. Nových fanúšikov si to nenájde a starých urazí... ale tak uvidí sa.

na příspěvěk reagoval skipercak, skipercak

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Navíc si myslím,že to nevydělá ani jako Genisys,kde chybělo trošku a odklepli druhý díl.Tohle má být myšleno taky jako trilogie,ale stačí si projet zahraniční diskuze co se zabývají terminátorem a zjistíte,že spíš větší půlce se to zatím nelíbí.Ať jde o ty postavy nebo malou roli pro Arnolda a další věci.Na Genisys bylo větší natěšení od prvního traileru a neřeším teď jak to dopadlo,ale ty lidi to lákalo na to jít a nemyslím si,že tento nový díl stál o tolik méně než Genisys,aby si řekli,že jim bude stačit třeba 400mega,takže by z toho udělali tu vytouženou trilogii si nemyslím.Třeba se,ale pletu,každopádně,tohle mě opravdu nenalákalo na to jít do kina, ikdyž je to osvěžení po všech těch komiksech,který na nás pomalu lezou už i z hajzlu tak nevím nevím no.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hmm.. bitky ve stilu The one... Zajímaví. 8)

Plakat ve stilu Šílený max... Taky zajímaví... 

A ponechali i původní koncept, Parazivní nanoboty T-1200 a podobně a Arnie bude hrat zase termosku. Kde jste vzali že bude hrat člověka? Vždyť tam ma souboj pod vodou... 8)

na příspěvěk reagoval Hekman

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Takže po Vetřelci a Predátorovi se rozhodli definitivně (tj. podruhé) pohřbít i Terminátora.

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Taky z teaseru nejdem 2x nadšený, ale co když to má takhle  vypadat? Třeba to byl jejich plán :D Cítím z toho ''levárnu'' podsunuli nám jen něco, aby nám zavřeli huby a hlavně aby bylo spoustu otázek. :)

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Souhlas,Genisys chtělo jít svojí cestou ,zde to zatím působí jako recyklaci s horšíma ,nesympatickýma hercema než v Genisys.Až na Courtneyho :-) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

no právě protože, že byl a nejenom jen tak nějaká asiat, ale Byeong-heon Lee úplně perfektně tu roli dal. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama