Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... kašlu na to ... budu štědrý ... fakt mě to bavilo ... po delší době konečně film, který mě nezprudil ... krásná na ten věk fakt kus Monaghan, Foxx to zvládl na jedničku - byl mi sympatický ... bitky super ... akce jedna za druhou ... má to grády ... neštítí se to násilí a "naturální" krvácení ... prostě na dnešní sračkoičdní holywoodské , disney , ... apod. poměry fakt "svěží" vánek pro pobavení ... ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu našláplá. Všechny strany na jednom casinu, 25 kg kokainu pryč, unesené dítě, hodní poldové, zlí poldové, ochranka kasína, kupec, prodejce a jeden opravdu zajímavej záporák. Bohužel druhá půlka to sráží na kolena hlavně tím, že Foxx neměl být u unosu dítěte bodnut (je to vidět i v ukázkách, proto jsem neupozornil na bojler). Chtěl bych ho spíš vidět v plné formě.. Poslední dobou mě začínají vadit wtf momenty a bud se na to uplně vysrali, nebo si o nás divácích myslí, že jsme úplně blbí. Tak oni mají chycenýho kluka, rozdrtí mu ruku a odejdou a nechají otevřené dveře a mobil, aby mohl utéct ?? To se to nedalo vymyslet nějak líp ? Ta doktorka v garáži to byl taky spíše nepovedený vtip. Jinak film má pár opravdu zajímavých fajtů a postředí Vegas se prostě nikdy neomrzí. Taková trochu horší Skrytá identita.. ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem k filmu ještě dělal titulky, tak už ho mám plný zuby...:D Ale nemůžu říct křivý slovo rejžovi, kterej se opravdu snažil... Chybou filmu je scénář, kterej se snaží držet všemi deseti v jednom "luxus kasínu", který vám už po prvních 30 minutách začne lézt na nervy a budete si přát ať se příběh hne i někam jinam. Dobrou zprávou je, že snímek celkově funguje. Ani ne tak emocionálně (o to se jenom snaží, ve skutečnosti z člověka nevymáčkne nic), ale vizuálně je na jedničku. Lepší scénář, lepší střih a dal bych pět. :) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdo sakra přemluvil Jamieho Foxxe a Michelle Monaghan, aby šli do tohohle béčka?! Četli vůbec scénář, nebo je režisér takový strašný packal, že to až není možný? Ve všech směrech je Hra o všechno průměrnou a přes svou stopáží dlouhou záležitostí bez sebemenší tvrůčí snahy přijít s něčím novým, s něčím svým. Jediná akční scéna není zapamatovatelná nebo alespoň brutální. Všechno jsme viděli už snad tisíckrát. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné, tuctové a úplne nezábavné béčko s nepochopiteľne dobrým kastingom (nečítali scenár?). Podpriemerný scenár (nenarazil som v ňom snáď ani na jednu aspoň trochu originálnejšiu vec) a veľmi slabá akcia. A hlavne je jej strašne málo; „čistých“ akčných scén je tu minimum (!). Občas niekto niekoho zastrelí a raz za čas Jamie Foxx niekomu kopne medzi nohy, ale kto čakal jamiefoxxovskú kópiu 96 hodín, bude sklamaný. Akcia samozrejme nie je všetko, ale práve preto som hneď na začiatku zdôraznil prítomnosť biedneho scenára. V Noce pomsty totiž nie je ani akcia, ani nič iné. Dialógy sú slaboduché, postavy sa dajú charakterizovať jednou vetou a zvraty sú jedno veľké klišé. Jamie Foxx je dobrý herec a má charizmu, ale toto mu nevyšlo, toto podpísať nemal, s takto vytvorenou rolou herec oscarového formátu nemá čo urobiť, to je skôr pre Scotta Adkinsa alebo Franka Grilla. Jamie zrejme chcel mať vo svojej filmografii tiež aspoň jedného nasra*ého fotríka, ale toto ozaj nie je druhých 96 hodín (ani John Wick, či Equalizer), ale skôr ďalšie 3 dni na zabitie, Gunman: Muž na odstrel a I Am Wrath s Travoltom. Navyše, Jamie je na takúto úlohu mladý, nemá ani päťdesiat. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama