Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (175)

Hogun 

všechny recenze uživatele

Keď jedinou zaujímavou a ako tak uveriteľnou postavou je Robot a Kura, tak je asi niečo zle. Totálne dementne sa chovajúce, maximálne nesympatické postavy, ale aspoň príroda bola pekná. Efektívne ale nudné, trápne a iritujúce, celkovo štandard od Netflixu. Dr. Smith bola na úrovni Segala po lobotómii mozgu. Ostatní to dotiahli 'aspoň' na úroveň hojdacieho koňa. 4/10 ()

Tipko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomto scifi – seriáli ma najviac upútala snaha rodiny Robinsnovej zachovať si v rôznych dobrodružných chvíľach vo vesmíre dobré rodinné vzťahy medzi sebou (medzi rodičmi a deťmi a naopak) a v boji o prežiťie vždy držať spolu, aj keď to vyžadovalo niekedy obety. Osobne ideám v seriáli neverím, ako sú život na iných planétach, v evolúciu, alebo mimozemské civilizácie, či v inteligentných robotov, ale prejavy rodičovskej lásky hlavných hrdinov k svojim deťom skutočne často dojímajú diváka až k slzám. Preto dávam tri hviezdy. Super bola aj hudba, réžia, a kamera. ()

Reklama

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Plné rozporů. Rodinné dráma o (dys)funkční rodině / survival horror / space opera? Záporačka tak extrémně záporná, až to přehání. Spousta podivných (těžkouvěřitelných) náhod a zvratů. Nepříliš sympatické osazenstvo rodinky dokonalých (šprty nemá nikdo rád) a 10 hodin trvající fňukání mamánka. Na druhou stranu... je to sci-fi. A pro tu já mám slabost. Takže když se vypne mozek a hodí popcorn do mikrovlnky, účel to splní. - 60 % ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztracení ve vesmíru určitě není seriál k zahození, ale taky nepatří k těm nejlepším, které nám může dnešní svět nabídnout. První série je nejslabší, některé díly v ní jsou opravdu odpad, rozjezd mohl být zpracován lépe. Druhá řada už je lepší a asi i nejlepší, má dobrý příběh, je i trochu napínavá, připomíná Trosečníka, nebo Marťana. Třetí řada je něco mezi první a druhou řadou kdy hlavně poslední dva díly byly nic moc, ale úplné zakončení seriálu (asi posledních 5 minut) bylo dobré. Celkově je seriál mířený hlavně na starší děti a teenagery. Jde spíše o rodinné sci-fi, takže žádné hvězdné války nečekejte. Je to v podstatě taková pohádka, která ale neurazí ani dospělé publikum. Co mi celkem vadilo, byla zápletka asi třetiny dílů, kdy se něco pokazilo, respektive nešlo podle plánu, nebo prostě selhaly motory, atd. Příběh je na takovýchto nehodách/náhodách vystavěn a občas to bylo až do očí bijící, jak je to neoriginální. V každém seriálu jsou nějaké náhody, které pomáhají vystavět příběh, ale tento seriál je na nich postavený kompletně. Efekty byly skvostné, měl jsem pocit, jako bych na různých planetách, nebo ve vesmíru opravdu byl, takže za tohle obrovský palec nahoru. Herci byly sympatičtí, některé jsem znal i z jiných projektů a jejich postavy byly dobře napsány. Doporučil bych tento počin? Ano, ale nesmíte od toho nic čekat, jinak budete zklamáni. 7/10 ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je trochu prekérka. Protože na tohle jsem se děsivě těšila, ne že bych byla velkej fanoušek sci-fi, ale protože Toby Stephens je největší celebrity crush mýho dosavadního života. A v tom právě spočívá ta prekérní situace. Zatímco Toby je tady úžasně neodolatelnej, tak seriál jako takovej vyloženě žádnej zázrak není. Chápu, že se má jednat o rodinný seriál, takže je třeba brát spoustu věcí s rezervou, ale na druhou stranu jsou některý díry a nelogičnosti ve scénáři už trochu moc. Každopádně nejstrašnější věcí je hudba, ta příšerná hudba, která divákovi naprosto stupidním a laciným způsobem nutí pocit dramatičnosti a dobrodružnosti, když je to v Indiana Jonesovi nebo Hvězdnejch válkách, tak dobrý, tam to tak nějak patří, ale tady to ve mně probouzelo sebevražedný tendence. Ale abych jenom nehaněla, za zmínku stojí děti, jak herci, tak postavy - dost jsem se bála, že budou (obzvlášť kluk) naprosto nesnesitelný, ale kupodivu jsem si je docela rychle oblíbila. Vizuál je taky (až na výjimky, např. když jezdí těma autama) moc vydařenej, nádherné scenérie, docela propracované interiéry a překrásné vesmírné záležitosti. Zvlášť musím ocenit práci kostymérů, nikdy mě nenapadlo, že skafandr může bejt takhle sexy, a henley triko - po tomhle seriálu, kdykoli ho někde uvidím, tak mi vyrazí pot na čele. Málem bych zapomněla, Dr. Smith + Parker Posey, jsou hlavní důvod, proč se tohle nikdy nemůže stát mým oblíbeným seriálem, všechny věci, co jsem zmínila, bych dokázala prominout, ale tohle ne. Tyhle ultra záporný postavy, kterejm to každej žere a nikdo je nedokáže prokouknout, nikdo nevidí o čem vypodvídají ty jejich odporný ksichty a tón hlasu, kterým mluví. Tohle je věc, kterou na filmech nejvíc nenávidím a nedokážu překousnout. A na závěr - víte, čím tenhle seriál nakonec vejde do dějin? Robotem s nejvíc sex zadkem v celý historii sci-fi. Podtrženo sečteno - seriál za 3*, čtvrtá za to Tobyporno. ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama