Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

No, je to snaha zopakovat mega kouzlo "Neuvěřitelný cesty" z roku 1993 a ne, že by to nebylo pěkný, ale už tam neni nic, co by tak překvapilo a okouzlilo. Určitě to je pěknej film pro děti nebo pro někoho, kdo Neuvěřitelnou cestu neviděl, ale pro mě, jako pro člověka, co zrovna film z roku 1993 viděl, je to lehkej průměr. Za mě 3* a DOPORUČUJU ()

tron 

všechny recenze uživatele

Režisér delfínoviek Najsilnejšie puto 1 a 2 (a finančák z gangsterky Nepodplatiteľní!) natočil adaptáciu románu autora Psej duše a výsledkom je toto. Spočiatku som sa nechytal a odolával som, pretože mi to pripadalo ťažkopádne natočené a príliš zaliečavo a pateticky napísané. Postupne si ma ale Bella získala, potom prišla „velká kočka“, veteráni, „kočka máma“ a starý dobrý Wes Studi a mali ma. Palec hore za odvážnejšie veci (homosexuálny pár v rodinnom filme, mŕtvola). Triky biedne. Ak máte radi filmy o psoch, je to pre vás povinnosť, aj keď je pravda, že na najlepšie kusy (Psia duša, Red Dog, Marley a ja, Môj pes Skip, Hačikó) sa to nechytá. Trocha (vlastne vôbec) som nepochopil mestskú psiu svorku. To ich majitelia ráno vypustili von, psy sa celý deň túlali ulicami a žobrali o jedlo a večer sa vrátili ku krbu? Napriek tomu ku koncu solídny doják. Ale 4* nedám. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

Taka novodobá americká Lassie sa vracia . Mladší diváci si určite prídu na svoje. Mne tam trochu ten "dvojaky meter" pohľadu na amerických veteránov. Jedni mali kopec ľudí okolo seba, vyhradené "federálne územie" pavilóny na psychoterapiu a ten s ktorým bola malá Bella ml handry psa na reťazi a opustenosť amerického tuláka, a tak aj skončil. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Krásný snímek, který se nemusíte bát pustit i dětem. Ano najdete tam nerealismus a tak dále, ale je potřeba k tomu přistupovat jako k pohádce/komedii, ke které prostě ta nadsázka patří. Humor se zde objevoval a decentně, nic přehnaného, občas velmi nadčasové hlášky či myšlenky a dokonce na emoce to umělo krásně zahrát. Za mě tomuhle filmu není co vytknout, vše funguje skvěle a slzička také ukápla. Rozhodně se řadí do čela velmi povedených psí filmů jako třeba Marley a já, Hačikó nebo Psí život (Fluke 1995). ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tentokrát žádný zázrak se nekonal. Jde o průměrný rodinný film, který hraje hodně na city a občas mě trochu i štval, hlavně digitální pes, který je realistický jako moje peněženka narvaná prachama... Jsou tu situace, kde by žádný digitální úpravy nebyly potřeba, ale asi to bylo jednodušší, než přimět psa sedět na místě. No a kamarádství se šelmou bylo taky trochu moc. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)

Reklama

Reklama