Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem váhala jestli jít na tento film, vadila mě délka filmu, podle mého moc krátké, ale když pominu tuto chybičku, tak já jako milovník zvířat a pejskařka, tak tento film přesně ví, kdy udeřit na city diváků a povedlo se jim to, ve filmu velmi smutné chvíle, už kvůli tomu, že sama mám také fenku a představa, že by se mě stalo něco podobného mě docela děsí, jediná snad malá chybička, v podobě nepřirozených lesních zvířat, to se moc nepovedlo, ale i tak to bylo velmi dojemné. Určitě doporučuji, a určitě je to hlavně určeno divákům, kteří mají rádi zvířata a měli nebo mají doma pejska, tak tento film je přesně pro ně určený, ostatní diváci tento žánr asi moc neocení, nebo by se při něm i nudili. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Že to finále pôsobí takmer rozprávkovo a šikovne obíde aj istý paragraf? Nuž, Návrat domov je čistý priemer z hľadiska filmového remesla. Digitálne triky na zvieratách odhalí nejeden rodič („dáko je to veľmi umelé“), no dve dievčatá vedľa mňa na premiére nedokázali spustiť z plátna oči a hltali film naplno. Ideálna rodinná zábava – sčasti áno, ale neprináša vôbec nič nové a je škoda, že po minulom filme s originálnymi myšlienkami sme skĺzli iba do obyčajnej kópie niečoho videného. Nie som psíčkar takže ma to nechytilo moc za gule ani ku koncu napriek dobre postavenému emočnému konceptu. Ak sa všetko čo sa vo filme deje vojde do jeho mena tak je niekde chyba. 48% ()

Reklama

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

No, je to snaha zopakovat mega kouzlo "Neuvěřitelný cesty" z roku 1993 a ne, že by to nebylo pěkný, ale už tam neni nic, co by tak překvapilo a okouzlilo. Určitě to je pěknej film pro děti nebo pro někoho, kdo Neuvěřitelnou cestu neviděl, ale pro mě, jako pro člověka, co zrovna film z roku 1993 viděl, je to lehkej průměr. Za mě 3* a DOPORUČUJU ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pre milovníkov psov je tento snímok povinnosťou. Ide v zásade iba o jeden z ďalších podobne ladených filmov, ktoré vám na jednej strane pohladia dušu a zmäkne vám srdce pri pohľade do úprimných psích očí, na strane druhej ale už podobných filmov bolo natočených neúrekom a tento ozaj neprináša už nič nové. Navyše je to zamerané viac na deti ako na dospelých, o čom hovorí aj jednoduchosť deja. Každopádne hodinka a pol ubehla ako voda a ja som až tak veľmi neľutoval. 60 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Psí domov není ani tak sequel Psího poslání jako spíš reimaginace Neuvěřitelné cesty, kterou jsem v dětství žral. Ve správných momentech mě jakožto vášnivého pejskaře film zvládl dojmout, nicméně celkově vzato jsem se často i začal nudit a druhá půlka (až na závěr) mě vůbec nebavila. Navíc to má naprosto odporné cgi v podstatě všech zvířat kromě hlavní Belly, a od Soňáků bych takovou ledabylost nečekal. Průměr, který nepejskaře zřejmě nezaujme už vůbec ničím..6/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Kojoti, kteří se objeví ve filmu, jsou skuteční – obývají severovýchodní americké státy a východní Kanadu. (ČSFD)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)
  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)

Reklama

Reklama