Reklama

Reklama

Pán prstenů: Prsteny moci

(seriál)
  • USA The Lord of the Rings: The Rings of Power
Trailer 2
USA, (2022–2024), 17 h 57 min (Minutáž: 65–72 min)

Předloha:

J.R.R. Tolkien (kniha)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Začínáme dobou relativního míru a sledujeme společenství postav, které čelí znovuobjevení zla ve Středozemi. Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor přes majestátní lesy Lindonu, dechberoucí ostrovní království Númenor, až po nejzazší kouty mapy, stvoří tato království a postavy dědictví, která přežívají ještě dlouho po jejich odchodu. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele caramell k tomuto seriálu (3)

Stín minulosti (2022) (S01E01) 

Celou dobu sledovani a nasledne behem uvah jsem se branil jakemukoliv srovnavani s puvodni trilogii. Neni fer neco hodnotit na zaklade takto vysoke latky. Mam s tim porad ale dva naprosto zasadni problemy. Zadna z dulezitych postav jedinkrat neprojevila jinou emoci nez pokerface. Jak si k nim pak muzete vytvorit nejaky pozitivni ci negativni vztah? S tim jak jsou postavy nudne a nevyrazne se to nasledne cele sype, protoze nasledne vam nedochazi zavaznost jejich motivaci, problemu a cely svet okolo nich pusobi jako na oko libivy, ale naprosto povrchni sled obrazku bez jakekoliv vyplne... Po skonceni dilu se neubranite otazce, zda se na to vubec chcete divat dal. Proc byste meli? Tesite se na vyvoj pribehu nejake postavy, kdyz jste si k nim nevybudovali vubec zadny vztah? No netesite. Kvuli cemu byste na to vlastne meli koukat? Krasny vizual ma dneska kde co, tim uz jen tak nezaujmete... Uprimne rikam, ze kdyby se to nejmenovalo Pan Prstenu, asi bych dal koukat nechtel. P.S. Vsadim se, ze ve Stredozemi neznali slovo "projekt", uz strasne dlouho me nic tak neprastilo pres usi. ()

Udûn (2022) (S01E06) 

Ackoliv se konecne neco zacalo dit, tak to neco najednou prestalo absolutne davat smysl... ()

Oko (2022) (S01E07) 

Kdyz se v zásadních scénách odvracíte od obrazovky, protoze se nevydrzite divat na jejich neuvěřitelnou trapnost, tak je něco asi hodne spatne. Kdyby byl cely serial jen o Elrondovi s Durinem, bylo by to hodne dobre, ostatni linky jsou bud trapne, obsazene zbytečnými a nesympatickými postavami nebo naprosto postradajici jakoukoliv elementarni logiku. Ta půlmiliarda neni videt vůbec nikde, zacinam si myslet, ze to je pro Amazon proste jen způsob, jak si zvysit naklady a neodvádět dane. ()

Související novinky

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

Začaly práce na třetí sérii Prstenů moci

29.02.2024

Druhá série ještě ani nemá oznámené datum premiéry, ale už teď víme, že se začalo pracovat rovnou na třetí řadě, v níž se vrátíme do Středozemě. Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se pyšní obrovskými… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Seriálový Fallout má datum premiéry

Seriálový Fallout má datum premiéry

25.10.2023

Seriálová nabídka streamovací služby od Amazonu se brzy rozroste po Pánovi prstenů o další slavnou značku. Už příští duben totiž na Prime Video dorazí adaptace kultovní herní série Fallout od… (více)

Reklama

Reklama