Reklama

Reklama

Bažina

(seriál)
Trailer 2
Polsko, (2019–2023), 15 h 11 min (Minutáž: 48–61 min)

Režie:

Jan Holoubek

Hrají:

Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Magdalena Walach, Zofia Wichłacz, Agnieszka Żulewska, Ireneusz Czop, Piotr Fronczewski, Gabriela Muskała (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

V polském městě na začátku 80. let najdou zavražděnou prostitutku a vedoucího mládeže. Policie ale s případem zachází tak, že vzbudí podezření dvou novinářů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (63)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

moc rád bych dal víc,protože ten vizuál a atmosféra socialistického Polska je tu opravdu lahůdková a moc pěkně se na Bažinu kouká.Bohužel to hlavní - příběh - mě nedokázal naplno vtáhnout.Pořád jsem po velmi dobrém začátku čekal,že se pořádně rozjede a najednou byl konec.Jsou tu sice povedené momenty,ale po traileru jsem očekával trošku větší drive a tah na bránu a díky tomu mi tak seriál nakonec nesedl tak jak jsem doufal...60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z tých naozaj pozoruhodných krimi sérií, ktoré zaujmú svojím retro šatom – a ten je zobrazený naozaj, musím si pomôcť krásnym českým slovom, „výtečně“. Ten duch doby diváka naozaj vtiahne, socialistická atmosféra je na najvyššej úrovni a čo sa mi páčilo najviac, to bol samotný záver, ktorý ma tak trochu prekvapil a to mám rád. A herci sú tu takisto top. Z poľských seriálov sa mi zatiaľ páčil viac len Belfer. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Zdarila rezie a zajimavy kriminalni pribeh zasazeny do pocatku 80. let, nekde na polskem malomeste. Atmosfera vyborna, divaka necha v napeti od zacatku do konce. Dobre vykresleni postav, pekne herecke vykony a plus za Magdalenu Walach. K plnemu poctu chybi vetsi moment prekvapeni nebo neco originalniho, divak ma pocit, ze uz vsechno nekde videl... ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mi vážně moc sedlo. Od začátku až skoro do úplného konce. Nebýt úplně závěrečného odhalení, tasil bych možná známku nejvyšší. Perfektní zobrazení doby, dobří herci a velice zajímavý příběh, který neustále kličkuje a odhaluje pořád nová tajemství. Žádný Učitel, nebo Wataha, Bažina je spolu s Oslněni světlem jasným adeptem na seriál desetiletí made in Poland. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série ani neoslnila, ani neurazila. Navíc jsem myslel, že půjde o jednorázovou záležitost bez pokračování, proto mě druhá řada překvapila. Ta mi nakonec přišla i lepší, jak ta první. I tak Rojst není tak ostrý jako Dozvuky nebo Volyň, byť potenciál by k tomu byl a určitě by seriálu hodně pomohl. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo v oblasti Sliezske vojvodstvo, v mestách Katovice, Ratibor a Zabrze. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama